Кралев: Нашите щангисти са абсолютно невинни

"Нашите щангисти са абсолютно невинни", заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ министърът на младежта и спорта Красен Кралев, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Кралев: Нашите щангисти са абсолютно невинни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам фирмата производител защо замърсява продукцията си с вещество забранено за употреба преди сто години.

свиньо дебела, колкото ти си читав бизнесмен, толкова и те са чисти. Нали Абаджиев ти беше виновен, той от 2000г. е извън щангите. Колко скандала станаха оттогава?

А дали е така. Кой ще ми каже? Аз вървя по света и подсвирквам си, даже......

ох,божеее...мамини сладки...те са абсолъутно невинни,ама едни лоши чичковци казват,че са виновни ?на добрият чичко кралев ли да вярваме,или на лошите чичковци,които постоянно ни мразят? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, защо не направят една лига в която всеки да яде и пие каквото си поиска? Ще гледаме състезания между "чудовища". Могат и пари да се направят и да се спестят...Холивуд няма да плаща за компютърни анимации, а направо ще снима тези "свръх спортисти"!

При културизма май няма проверки за допинг. Само че има и смъртни случаи, които се свързват с допинга, но в тях има огромно прекаляване, например с биене на инжекции всеки ден с месеци. А на всичкото отгоре са на претоварване, минава от крайност в крайност, от анаболи задържащи вода, до диуретици, освобождаващи я. То има естествени такива. Лимона например е диуретик. Сваля и бързо кръвно.

Аз не си спомням някога до сега да са били "виновни" или да са "знаели". Те все са невинни и спортисти и треньори.

Колкото и Бисеров. Тъпак.

гоуематаборба е кой ше извади 1 милка да плати глобата към междуналодната федерация по щанги. И пак искат да е държавния бюджет.