Кличко не мисли да дава реванш на Дженингс

Владимир Кличко заяви, че не вижда причина за реванш с Брайън Дженингс, след чиято победа украинецът успя да защити четирите си титли в супертежка категория.

Обратно в новината

Коментари - Кличко не мисли да дава реванш на Дженингс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След битката на Роки Марчиано с Арчи Мур завършила с нокаут за Роки в 8 рунд(а във 2 рунд Арчи нанася един от само трите нокдауна в кариерата на Роки)та Арчи постъпва в болница,където три дни по-късно УМИРА !!!Има и още един случай за противник на Роки Марчиано починал на път за болницата след нокаут от Роки!Има и трети,но той не е потвърден!Само Джак Демпси освен Роки Марчиано е убивал боксьор на ринга!Един от прякорите на Роки Марчиано е-"Ангелът на Смъртта"!!!пп-За убийството на Арчи Мур не му е повдигано обвинение,а само е глобен с 5 000$ от Световната боксова асоциация!!!

Вероятно това е имал предвид и Лари Кинг,когото през 2013 година в интервю е казал,че ако се затворят абсолютно всички ШАМПИОНИ в една стая,като се почне от Демпси и Джо Люис и се стигне до братя Кличко,то единствения който ще излезе ЖИВ от стаята е Роки Марчиано!

Да хвърля по един хубав бой на Кубрат два пъти годишно и ще приключи кариерата си на 70 г.

Роки Марчиано има около 17-20 неофициални мача-победи само с нокаут!В това число и срещу младия Касиус Клей!Общо 72 мача и 72 нокаута!!!Няма спечелен по точки мач!

Има спечелени 6 мача по точки

Нико,това което уикипедията пропуска да уточни-и в двете версии е,че в последствие и след протест от щаба на Роки в три от срещите му се присъжда ТЕХНИЧЕСКИ нокаут в негова полза!А отделно Световната боксова асоциация му присъжда още един технически нокаут!Отделно не са взети предвид 23 неофициални профисрещи(тогава е имало и такива!)или общо 72 мача от които 71 нокаута(пет технически!)и само за една среща данните от уикипедията и енциклопедията се разминават!!!

Според Лари Кинг-2013 година,ако всички световни шампиони до сега се затворят в една стая,то единствения който ще излезе ЖИВ от нея е Роки Марчиано!

Има една недоубита кобра. Лесна плячка и малко парички.

Владимир Кличко ще се откаже от бокса през 2018 година като непобеден шампион!Така,както го направи и брат му Виталий,който все още е по-добрия от двамата!Така и двамата ще влезнат в топ 10 на всички времена!Най-добрия си остава Роки Марчиано(мачовете му ги няма в тубата),който единствен във бокса-свръхтежка категория има 72 нокаута от 72 мача!!! И загива при авиокатастрофа като непобеден ШАМПИОН изобщо!!!Има 7-8 документални филма за него,а филмовата поредица на Слай за Роки Балбоа е вдъхновена от него!След него са Джо Люис и Лари Холмс!Прехваления преди 30 години Майк Тайсън е извън десетката!!!Справка-"Енциклопедия на световния бокс".Има я само на английски език обаче!

А Ханку Брат ще го има ли в топ 1000 бре???

Според уикипедиата има 49 победи от 49 мача и 43 нокаута.

Виж сега-уикипедията се пише от различни автори,които взаимно си противоречат!!!Даже в една от страниците пише че станал бизнесмен след края на кариерата си!!!???Аз приемам това което го пише в Енциклопедията-72 мача и 72 победи с нокаут!Ти защо си мислиш,че уики-то е абсолютно меродавно???Има и други източници на информация доста по-задълбочени от интернета!Баща ми е жив-на 94 години е и е живял в Щатите повече от х50 години!Гледа бокс и до сега и твърди,че няма друг като Роки Марчиано!!!

Да се сравняват боксьори от различни епохи е доста неточно. Също така важно е каква е била конкуренцията и тн.

То кой ли е въобще за реванш.

Кубрат Пулев не е от класата на Кличко.

кво остава за "реванш" на кубрат пулев...