Григор е сред най-разочароващите през годината

След заслужените похвали от цял свят за представянето си през миналата година, сега Григор Димитров търпи критики за представянето си от началото на 2015 г.

Обратно в новината

Коментари - Григор е сред най-разочароващите през годината | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През последните 3 години разбирачите от тенис в България се увеличиха с темповете с които Григор се изкачваше в ранг листата, последните месеци се увеличават по 2 на всеки изгубен мач!Жалка народопсихология!Във всяка друга държава щяха да се гордеят с него, по всяко време!Тук само критики!Къде беше Вавринка преди месец, Григор го биеше над път и под път. От вчера целя свят му се кланя!Това е индивидуален спорт!Има си дни, има си периоди!Цели отбори си имат дни и периоди,вие искате Григор винаги да е на ниво!Да не му пречи, че сменя ракетата, че търси треньор, че рядко си вижда семейството,че рядко си ч*ка гаджето ...... Е който от вас е толкова стабилен и го може да ходи да става номер 1, ако не може - да мълчи!!!!

Най-лесно се става голяма работа, като наплюеш някой на световно ниво, в лошите му моменти. Не ти трябват усилия, не ти трябват ограничения.не ти трябват жертви. Седиш си пийш си биричката, замезваш си...

Добре. Дотук ти изкоментира коментаторите. Кажи сега нещо по темата - за Григор.

Като българин го подкрепям всеки мач.Като фен на тениса не смятам,че е повече от средно ниво.Няма психика за голям шампион.

Да който го може го може на всякаква настилка а не да се оправдава с настилките ако отпадне и на трева трябва да измислят на лед да се играе тенис, може пък там да успее!

И що тогава Надал има 9 ролан гароса, а само 1 австралиан? И обратно - що Джоко няма Ролан Гарос? А?

Фен съм на Григор и не го крия. Но миналия месец написах след Истанбул, че прогнозата ми е" от Базовия Лагер на Еверест на Тениса, нищо чудно в края на годината, с тази игра и психика да е вече в Катманду на Тениса". Получих критики и разни бакалски сметки за оставането му сред най-добрите, поне при първите 15 -20. Не ми се иска да е така,както го кара, но Гришата с играта си иска Май точно Това. А е жалко, ако стане.

Нали шиба рускините . . .

Трябва смяна на треньора.

Поне на Маша да направи голям шлем, другото няма значение.

Лоша поличба беше, че строши ракетата си! И това ще мине, всичко ще се оправи! Той може!

Това зависи и от гледната точка - Серина е разочарована, но Шарапова не е. Българин спечелил турнири на такова ниво от АТП нас не може да ни разочарова.

Американците може и да са разочаровани, но пък ние българите изобщо не трябва да сме, защото имаме тенисист постигнал повече, отколкото всеки разбиращ от тенис си е и мечтал. Да е здрав и играе с желание.

Не знам, кой на кого е взел акъла, Гришо на кака или кака на Гришо, но това е нормално. Като го слушам в изказванията си, заваля българския. Това значи, че на корта Гришо не мисли на български, а на тъпия английски. Мисли Гришо на български, ще тръгнеш пак напред.

Григор мислеше само за тенис,щеше да е още по напред в ранг листата, но кака Маша така му е взела акъла, че как да се бори......

Радвам се много на успехите на Гришо дотук, но това беше. По-нагоре няма да иде. Има талант, но като за 10 място. Ще се радвам и да ме опровергае, ама не мисля. Браво, голям успех за България, но толкова си може. Оттук нататък - само надолу.

Гришо, да ти кажа една поука от филма Дзифт: Краят започва от самото начало!