Коментари - Феновете на ЦСКА: Искаме да започнем начисто | Корнер.dir.bg
назад

Феновете на ЦСКА: Искаме да започнем начисто

Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" твърдо се обявиха против поредния вариант за спасяването на клуба, свързан с обединение с "Локомотив София".

Обратно в новината

Коментари - Феновете на ЦСКА: Искаме да започнем начисто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 94

Последно ЖСК ЦСКА, ЛОСКА или как ше сте?

Най големия враг на ЦСКА бяха Лупи и сектор Г.Единия крадеше другите чупеха и клуба плащаше наказания и щети. Кои сте вие които не желаете "преструктоиране на други клубове, които да бъдат кръщавани на ЦСКА" закона щом позволява.Откъде накъде ще се отъждествявате с ЦСКА след като сте задгърбили още действащия ЦСКА и тръгнахте с първия който ви махна да правите " ново"такова? Ходете на майната си ако щете, никой не ви иска на мачовете на ЦСКА дори да стане чудото да играем в А група догодина.Много ще е интересно колко от сектор Г няма да присъстват ако стане това.

не може ли Цецикату да вземе Гуведуспор със себе си в А окръжна група там да си играят дербито?

Малоумнико , Левски е създаден 1914 ( ако не знаеш )...не знам къв комунистически урод ти се върти в изпростялата глава.

Знаеше се още декември 2014 година,че чорбата ще е без лиценз.Продадоха Буш в Англия за да може "Лира оод-много сме добре" да се разплати и оневини пред българския съд,а екзекутора да прибере над половин милион левчета от финансово-разпрания цска!смешници,къде бяхте тогава а сега ревете и не можете да се разберете за статуса на любимия ви клуб!Но то е така,докато чакате някой да ви оправи е "оправи,ви" но не Перуката или Борат!

последно време само деклариции чета, чета, айде си представете варианта, че някъде по пътя към А група я думнат черепа, я нещо се скапе, и ко прайм??? Отборът изчезва или пак ще събираме стотинки. Нотингам Форест като е печелил два поредни КЕШа та голямата работа, кой го знае и защо 30 години не може да влезе в А група??? Надали осъзнават колко рисково е това, всичко може да се случи за 3 години или колко са нз, правителства падат, ЕС може да се разпадне, УЕФИ, ФИФИ, ама щом са рекли. А колко привърженици ще загуби и какво като стигне пак в А група, ще почне да бие наред Барса и Байерн ли? Най много да стане като Лудогорец и толко. Еваси и мерака да ходят да се млатят по разни картофени ниви с местни реднекове.

Г-н Цацаров ще разследвате ли всички тези купувачи на отбори и разни мафиоти желаещи да командват българския футбол .Както и кой ще плаща милионите дългове след тях

Още не сме чули мнението на Главътъ.Може пък Иво Главътъ да иска ЦСКА да играе в А група,какво правим тогава?

Феновете на кое ЦСКА - на Томов, на Божков, на Дучето, на Фамилиите? Кое ЦСКА сте?

ама как като се насрахте искате да почвате на чисто? Кой да ви изчисти?

Не може начисто! Плащайте!

Ще може да създадете фракция "АМАТЬОРИ" !

Никой не го е еня за ЦСКА, та дори и феновете, стана ясно. Група бизнесмени дърпат чергата към тях, най вече заради това, кой ще получи базите без да дадат и дори стотинка. Ако всички тези бизнесмени ги беше еня за ЦСКА, то щяха да се обединят и заедно щяха да покрият задълженията. Все пак този клуб и да е в цветущо състояние пак би струвал тези пари.

Не ме интересува как - важното е да са в А група. И трябва да намерят начин да играят в евротурнирите максимално скоро. Видя се, че само два отбора могат да пълнят националния стадион за мачовете от ШЛ. Лудогорец не можаха.

Кога играхте в ШЛ, че сте напълнили стадиона?

Не сме играли - не сме го напълнили.

Щом искате да почвате на чисто , като за начало започнете да си плащате дълговете към нап и ВАШИТЕ служители

Начко Михайлов сигурно се обръща в гроба от безумната идея да бъде затрит Локомотив София.

Отдавна не съм запален по футбола. От 1970 г., когато безславно загубихме от отбора на Перу.(Перу имаха силен отбор, но ние ги подценявахме и подигравахме преди мача).Преди това бях левскар. Това не ми пречеше във великите мачове на ЦСКА с Интер да ги подкрепям не по-малко от цесекарите. За мен отбор със славата на ЦСКА не се нуждае от подаяния. Да си започнат отначало и бързо ще стигнат пак до елита. Ювентос вече го направи преди години. А феновете на ЦСКА, се надявам да останат верни на отбора. Са трагичното състояние в момента са виновни разни велможи и чорбаджии, не отбора и не името. Ако изберат този път, желая им успех!

Дедо , гледай си старините и не се занимавай с глупости бре..."преди това бях левскар"...........леле , дедо......

Ако ви допуснат в А група Левски спира да плаща и след 2-3 години обявява фалит и мести Левски Драгалевци на Герена!Даже името си остава същото!

Да съберем пари, да платим всички задължения на отбора и да дадем управлението на клуба на сашо томов.

Това не са всички привърженици, а двеста човека от сектор Г.

Тия, които искат ЦСКА да започне на "чисто" от аматъорската група, въобще си нямат представа каво значи това! Първо, клубът има задължения, които, все някой, трябва да плати!Второ, в аматъорската група и бюджета ще е аматъорски и заплатите също.Пари за класни футболисти няма да има!(то ако имаше пари, нямаше да стигнат до това дереже).Май, по-вечето "умни" фенчета си мислят, че този отбор, с част от старите футболисти, отива във "В" група и попуква всички на ред.Е, няма как да стане това.Или , поне, нещата няма да са толкова прости.

Тези, които "мечтаят" за чист ЦСКА в окръжните групи, са провокаторите от обора на Гейрена. Говедата се ужасени от реалността да играят 4 мача с великия армейски отбор (както се очертава за новото първенство) и да запишат нови 4 загуби. Не вярвайте на провокатори и на продажници, това не са истински армейци! ЦСКА трябва да остане в "А" група и да наказва говедата всеки път, където и когато ги срещне на терена.

Не може да остане в А група, виждаш, освен да се слее с друг отбор, това ли искаш ?!То пък големият 'елит" на А група, всески си има върхове и падения, няма нужда от драма. Феновете си искат ЦСКА, а не смесици, затова предпочитат А окръжна пред моделирания ЦСКА в А "елитна"

Нещастнико , погледни историческата статистика кой кой е наказвал , където го срещне преди да драскаш по форумите.

То май е по-добре да я няма тази вандалска агитка! Нормалните хора не ходят на стадионите заради тях. Не само от ЦСКА рабира се са вандалите, наречени "агитки".

Трябва добре да се обмислят вариантите. Не е добре да се свързва ЦСКА с Гриша Ганчев защото той като влезе на есен в затвора кой ще издържа отбора?

Кои са тия пишлеменца да казват кое ЦСКА е морално и кое не? Кои са те да казват кое ЦСКА да съществува и кое не? Кои са те да поставят на карта и без това обругания и обрулен ЦСКА и да зачеркват историята, легендите и бъдещето на отбора? Могат ли и с какво ще гарантират, че отбора, ако отиде в А ОФГ ще се върне от там въобще? Могат ли и с какво ще гарантират, че отбора ще има декларирано УСТНО финансиране (подкрепа) от Божков? Могат ли и с какво ще гарантират, че през това време Армията и Панчарево ще се строят? Аз не мисля. Обаче мисля, че има 4-5 тартора там, на които им е обещано, че ще влязат в управата на "новия и чист и морален" ЦСКА, ще бъдат на заплатки и ще се кичат с титли в отбора. А кухите им глави не могат да уврат, че ги ползват и ще погребат отбора. Те обаче подклаждат подопечните им наркоманчета и пияници с опорните точки да скачат на всеки инакомислещ. Даже смятам, че не са истински привърженици на отбора, а просто платени клакьори.

Божков не финансира. Той може само да обира. Така, че това е най-смешното - ново начало с Божков!

И какво като ЦСКА ще играе в А окръжна???!!! Важното е еда всичко да се парви с чест и достойнство!Любовта и вярата не познават категории и групи! Истинкият фен ще подкрепя винаги отбора, където и да е!А времената се менят, не се знае утре кой ще е там. А на търсещите правосъдие желая да са във всичко и за всички толкова стриктни :) тогава може и да станем подобие на държава...

Цесекари скапани ,какво се пънете .не разбрахте ли че ще играете във В ГРУПА.клоуни нещастни

Сектор Г - Г-н Божков подписали нотариална декларация че ще спонсорира отбора на ЦСКА додето е в долните групи, ако не е значи Вие сте подведени и нещо ни послъгвате. Повтарям ако нямаше подписани документи от ЦСКА , НАП нямаше да търси дълговете. Така е в бизнеса другото е тате ще ми купи колело ама друг път

Господа, "на чисто" се почва като си платиш задълженията. Това, което искате не е на чисто, това е нещо ново без история, а бъдещето е съмнително. Какви са гаранциите. Аз не искам да давам сляпа подкрепа на някакъв проект роден в някои глави и бизнес интереси.

ЦСКА умре. Такъв клуб няма да има.

Кога ще пропаднат "Цървена звезда" и "Партизан" с много по големи дългове от ЦСКА, но там са единни и никога не биха го допуснали, за разлика от нас, които не сме народ, а мърша.

От къде знаеш кви са дълговете на Звезда и Партизан бе , муцуно ??? И като си единен кво , нема да платиш 23 мил. дългове ли бе , муцуно ??? Нема да платиш , ама друг път !!! Ще плащате като всички останали , вие ли сте най-големите тарикати бре , да ощетявате държавата на наш гръб........Ще плащате като попове , иначе фалит и да ви няма !!!

Най-големите длъжници във футбола са Реал Мадрид и Барселона! Когато на тях "БФС" им спре лиценза, тогава ще приема правилното отнемане на лиценза на ЦСКА :-)

Не му вярвайте на Черепа. Играе нечисто.

Не е беда, че няма да сте на сектор Г, но и тази идея ще пропадне защото защото поставената задача ЦСКА в царевичака трябва да се изпълни! А Вие наивници трябва да знаете, че "на чисто и морално" може да се получи само ако богатите бяха събрали по някой лев и платили натрупалия се дълг! Един ден ще разберете може би, че сте били използвани!

A-група без ЦСКА губи колорит и не е интересна. Жалкото е друго, че отвътре се пропуква фенската маса на отбора и показва, колко жалък и прост народ сме.

"Разделяй и владей" -целенасочена политика упражнявана десетилетия спрямо българите. В А група има нов доминант на дневен ред днес :) И държавата се ползва с неговата "благословия", а той с нейната..:)

Че то и това което Божков иска да направи няма нищо общо със сегашното ЦСКА.Феновете не са ЦСКА,те се причисляват към отбора след като го има вече създаден.Като се създадат няколко ЦСКА, всеки ще се определи към едно и готово.Сега виждаме десетина души да си дават заявката за тартори и това е.Дучето къде е отлюспиха ли го от инициативния комитет ,какво стана последните 24 часа с него не се разбра.Показа се и сега да го мислим и него.

Най-после някой да се изкаже смислено.

Никой няма право да говори от мое име! И от името на феновете на ЦСКА! Колко са тези гласовити, "активни" фенове? Дали са повече от 500 000, че да имат очи да вдигат лозунги от името на болшинствпто фенове на ЦСКА? И какво значи "активни"? Аз, доколкото съм ги виждал, често гледат мачовете с гръб към терена или чудейки се каква пакост да направят, за което после ЦСКА плаща глоби. Много от тях ходят на мач само за да се напият с бира и да се бият ! Аз не искам да приличам на тях, независимо, че съм фен на ЦСКА от преди да са се родили! Не искам и синът ми да им прилича. А най-вече не искам да говорят от мое име и от името на още милион истински червени фенове! Нямам за сега мнение кой от плановете за рестарт подкрепям. По принцип Божков е по-сериозен бизнесмен и с по-големи възможности. Но миналото му управление на ЦСКА беше повече от спорно, а загубването на титлата миришеше на нечиста сделка! Сега пък не виждам никаква необходимост планът му да започва от А окръжна група. Да, за него е добре да получи базите, а 3 години издръжката на отбора в долните дивизии да не му струва практически нищо. Но аз не искам да чакам такъв срок, защото няма да живея "с орлите". Да се тръгне от Б група е допустимо, защото все пак е професионална и защото там могат да бъдат привлечени перспективни футболисти и треньор, които наистина да започнат да градят отбор. А в окръжна и В група е ПЪЛНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ! В този аспект не отхвърлям лековато офертата на Ганчев, въпреки, че същността му на простовата мутра е доста отблъскваща. А и не ми се ще да унищожаваме име като Локомотив или Литекс. Като че ли най-доброто решение е да се купи малко известен отбор от Б група и да се тръгне от там. Ако Божков е съгласен, най-добре. Ако ли не - значи мисли повече за финансите си, а не за ЦСКА!

Да вземе да ви купи направо някой отбор от Англия,че да се видите у първенство?Пак да им купуват,пак да затрият някой...Ама малко известен де,''феновете'' на ЦСКА са ларж..Айде,от тях да мине,нека да е малко известен...Срамота бе.Да вземеш да се осъзнаеш.Няма добро решение за фалирал отбор,те даже и седнали да си избират...А да,няма и никакъв милион фенове...И Левски няма милион..Стига с тези локуми от ''едно време''...Питат някоя баба ''ти от кои си'' и тя вика от ''ЦСКА"...Или от ''Левски''..Без на бабата изобщо да и пука..И после дебили като ГА,борят половин България за цесекари...Ама няма нищо такова

Не е нормално фенове на ЦСКА да искат отбора им да бъде в А Окръжна група. По всичко личи, че е платено на тарторите на техните фен клубове от Божков, който го интересуват материалните облаги и базите. И какво излиза, Гриша Ганчев който е президент на чужд клуб милее повече за ЦСКА...., засрамете всички които декларирате че обичате ЦСКА.

" По добре е понякога да падаш, отколкото никога да не летиш" :)

да започнат ама аз не искам държавата да цока от мен да покрива борчовете на Лупи....

Държавата да си прибере парите от всички клубове, а не само ЦСКА да им е в очите, защото другите клубове не са декларирали заплатите на футболистите, а само "социалните им помощи" по минимални заплати. Да не мислите, че плащат данъци и осигуровки, като редовен работник? Чисто начало е необходимо за всички! Най-напред да се махне перуката - тартора на футболната мафия у нас.

ЖЕСЕКА ЦЕСЕКА -абе има рима звучно е , хайде честито !!!!! Без туй бати ви Гришо е платил данъците на Локото така че връщане назад няма

Целия ли сектор Г се събра и гласува тази Декларация, или само 1, 2 или 3-ма всезнайковци, а защо говорят от името на всички???? Преди година-две когато ние, трезвомислещите, предупреждавахме какво ще стане, Вие подкрепяхте "Спасителите" и ако не се лъжа пак пишехте декларации... вижте до къде я докарахте...

Искам да поздравя всички цксари-прасоци с песента на Димчоу-Ше ви клатя. Само вижде как ще ви зема базите и ще ги направя казина и публични домове и спа комплекси. А пак вийте си имайте историята,след 5 години никой няма да ви помни ,сополи

Спрете да спрягате в мръсните си комбинации други отбори и хора.Гриша Ганчев е цесекар и се ядосва човека защото знае най добре защо се стигна до тук и какво се цели от тук насетне.Той не може да направи нищо сам,освен да преименува Литекс на ЦСКА защото Литекс е негов отбор.Локото с пръст не може да го пипне.Пускат се блъфове за опипване на почвата и толкова за сега.

а феновете на Локо дали са съгласни да се преименуват на ЦСКА ? Това не е ли обида и за тях ако се случи?

Абсолютна обида е. Локото никога не са били на държавна хранилка и въпреки това винаги са били в първите редици. Направо е чудо как този отбор съществува с такъв калпав мениджмънт толкова години, а сега искат и да ги затрият, за да спасят ЦСКА...гавра.

Железниците винаги от основаването си и до днес са били държавни.Ведомствата които издържаха клуба бяха МНО,МВР,Строителни войски,БДЖ, и университетите разбирай МНП/МО/.Другите бяха работнически също,ведомствени клубове и се разпределяха на квартални принципи към основните.Чувал съм че една от легендите на Локо София Атанас Михайлов е бил на длъжност локомотивен машинист,другите на различни длъжности според образованието им от старшини до офицери.

Все пак,похвално е,че не искат никакви уродливи сливания...Но няма начин да отпаднат дълговете, а да останат титлите..Нов отбор си е нов..Няма дългове,няма и титли..Може да се водят като приемник,но фактите са си факти.ЦСКА е унищожен

кви са тия фенове та все феновете, феновете. група кретрени ,които са се обединили за да правят простотии, използвайки груповата безотговорност. Закривайте тази пародия цска ,като и всички подобни. Когато тези станат нормални фенове може и да се появи нормален футбол, но сме много далече от това.

Става дума за някакви 15 милиона евро дълг. Смешна сума дори за българските стандарти. Най-малоумното е че започването "на чисто" е меко казано словоблудство когато се дава клуба с цялата му история на един мафиот, от който започна целия процес по затриването на клуба. Започвайте на чисто продавайте си задниците и след 4-5 години ако някой все още си спомня за ЦСКА пак ходете за пари да се правите на фенове. До тогава децата, няма да са чували за ЦСКА освен от вехти алкохолици и стари изрезки от вестниците. Глупаци!

Съберете 15 милиона евро и платете дълговете и купете клуба. Изберете еднин мениджър. Това е започване на чисто. Не даването на клуба без една стотинка на някой, който е откраднал народна милиарди народна пара за да ходите 4 години на безсмислени мачове.

Така като те слушам, май и 1500 лева на цяло не си виждал...

Седнали мутрите на масата и решили,че след като ,,затриха,, ЦСКА сега ще ,,затрият,, и един отбор с 85 годишна история-Локомотив.Явно те наистина се чувстват като държава в държавата.Затова и футбол няма да има в Бг.А вижте какво правят другите.Сърбите станаха световен шампион за младежи до 20г.Победиха на финала Бразилия,което никой не смяташе за възможно,а ние чакаме мутрите да ни оправят футбола,отборите,че и държавата.Заслужаваме си го!А оня с перуката дреме и говори глупости безкрай...

Олигофрени не могат да пишат декларации.Те не са феновете на ЦСКА.Истинските фенове сме ние,които не ходим вече на стадиона,защото ни прогониха точно тия малоумници-фенове.Та ака...тия всекидневни декларации , които се публикуват са измислени от мутрите,които разориха клуба и искат да откраднат и последното-базите.

От ТВ предаванията те видяхфенове а някакви пет-шест души обявили се за тартори на сектор Г.Но то наистина е така,всеки фен клуб е квартално сборище на банди в които има по двама трима водача и другото са малолетни на които им се играят бандитски игри,правят се на скинари и такива.Божков прави един нов клуб,който няма нищо общо със стария ЦСКА.Целта на всички са базите, публиката оформя калъбалъка.Отдавна се каза че с ЦСКА е свършено в А група и сега целта е да се избутат Манджуков и Инджов от армията и Панчарево и пр.Нали публиката на ЦСКА и тя е акционер,защо захвърли акциите за които рИва?

Ако ЦСКА продължи да съществува без да си плати дълговете това ще бъде най-лошия сигнал към всички в България. Това ще означава, че ЗАКОНЪТ не важи за всички. И какво ще последва...ще видим.

Сега държавата да търси виновните и длъжниците ако има държава феновите на ЦСКА си платоха със избота "А" окръжна

Ще последва анархия , всеки ще си каже: щом за един може , що па за мен да не може