Лендъл е отказал да бъде треньор на Григор

Легендарният бивш тенисист Иван Лендъл е отказал да бъде личен треньор на българина Григор Димитров, съобщава британският "Експрес".

Обратно в новината

Коментари - Лендъл е отказал да бъде треньор на Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е па за какво му е на Лендъл? Григор не е лош тенесист, но само толкова, няма потенциал за за топ 10.

TIREX

това е толкова логично : Лендъл не си пада по швестери!

е вече нашия и Лендъл ясно вижда това. За какво да рискува излишно.

Когато ученикът е готов ще дойде учителя :). Което преведено е да не чака никого да търси сам успеха.

Това от роби шарка ли го езаимства:))

Е,ЧЕ поразсъних, и може би поразмърдахнякои дежурни оплюватели на истината. А истината е гола. Анализът на факта, че никой не иска да поеме малкия Гришко, говори, че той вече е безперспективен. Тенисът не е само удари топката и глей как хвърчи. Тенисът е милиони долара бизнес. Гришко не може да ги изкара. Вече напредва в годините. Отдолу идва млада агресивна смяна от Апония - над 120 000 000 наржод. Това е бизнес. Какъв бизнес търсите с Гришко и 2 милиона цигани, 3 милиона пенсионери и около 200 000 безработни млади хора, които разни статистики в Европа ги изкарват най-мързеливите отрочета. Кажете ми някой друг да е пробил. Някой от вас да е ходил да го гледа, да е спечелил нещо от него - една фанелка с неговия образ да е облякъл. Погледнете му физиономията на рекламата в интеернет - пълна скръб. Жал ми е за него. Просто Наша Маша го свърши това момче. Можеш далеч да стигне. Стигна до никъде. Жалко. Извинявайте, ако истината е горчива и не я харесвате. Добрата новина е, че е такава.

Ето, показа ясно че си червен трол. Доста глупав при това. Много сте зле бе, ама нормално за такъв калибър "хора".

Добрата новина,единственото,което става ясно от несвързаните ти излияния е,че си много силно интоксикиран.

Еххх, този един ден го чакаме вече няколко годинки. Както изглежда, няма и да го дочакаме. Нищо, все пак искрено му пожелавам успех на Гришо. Дано наистина спечели поне 1 турнир от големият шлем.

Е, ЧЕ този тренер се оказал умен човек и се е отказал от тове леке. Вместо да си гледа бизнеса и интереса, тръгнал наша амша да оправя, след като тая сладка тарикатка е оправяне от кой ли не. Щях да тго уважавам, ако си беше останал при Сирената Уйлямс. Негърките са сладки мадами. Никой нямаше да смее да го прие Глигорчо, щото негърската мафия щеше да му види сметката. Ама на, тариката се провали. Сега може да отиде Чичовото да го потренира. И този взе добрия пример от ЦСКА. Айде не ни занимавайте с дребни тарикати.

Кой си ти, че да обиждаш така труда на другия?! Какво си постигнал ти, безименнико!? Смешни сте, всички вие завистливи комплексари некадърни с глупавите си злобеения по успелите хора.

Как кой? Някой червен трол, чиято работа е да ръси лъжи и да плюе тука по цял ден.

Не всеки може да пие толкова колкото теб, за да може да си ляга с Женоария като Серина!!!

TIREX

кауна си лягаше единствено с р.рашид..останалото бе постна реклама..