Божинов е аут за европейските квалификации

Българският нападател Валери Божинов ще пропусне европейските квалификации срещу Норвегия и Италия на 3 и 6 септември, съобщи Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Божинов е аут за европейските квалификации | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най после една добра новина...иначе щяхме да играем с 10 души.

ей сега паднахме,той е цял отбор.

бреи. и са ко малеееееееее

бг футбола е аут...не ме интересува...довечера иветчето на 200 метра финал---това ги интересува хората ане божинов на коя маса в коя кръчма снощи е вилнял и благо на кой камък е дал автограф в рим

Вижте го само на снимката. Заврял пръста си в ухото. Забелязал съм, че това е масово при футболистите. Когато им вземат интервю, винаги се чешат по ухото или по носа. Иначе от този нищо не става. Като видя, че беларусите отбелязаха гол и работата върви към отпадане, и се контузи. Сега него не могат да го обвинят за отпадането, понеже ако беше продължил щеше да отбележи поне 3 гола.

Че е наивно глуповат и сам се провали е ясно. Изобщо не го одобрявам, но контузията е реална и не симулираше - има и снимки на крака му и е в ужасно състояние. И никога не е бил груб, а винаги е ведър и учтив ,което обаче не го прави по-добър като футболист.

Те обикновено имат някакви екземи там и за това постоянно се чешат. А пък Валерката с това почесване в ушето може да се опитва да стимулира мозъка си за да направи някое феноменално интервю. Макар че много се съмнявам, че той има какво да почесва. До момента от него съм виждал само първични неща - да се наспи, да хапне, да се издруса и да олаби мускула в някоя плоскомозъчна певачка.

да се измъкне и да не прави нищо което налага мъжество, воля, борба и т.н.

Гоооспод е българин! Гооооспод е българин! Сега да контузи и Никито Перукайлов и вече имаме реални шансове за нещо повече от загуба...

Голмайстора????? Какъв голмайстор бе ,кви 5 лева...?

ма те сърбите големи будали, или перат пари.

E...сега остава и малката перука да се контузи и в краката /освен че са контузени в главите с Божинката/ и шансовете ни се увеличават много !

На нас куци коне и манекени не ни трябват. ДА си рита там, на село в махалата.

Най-после една хубава новина за българския футбол

Това събитие беше очаквано. Този палячо не става за футбол. Ще видите, че след няколко седмици ще го заковат на пейката, а до Коледа ще го изхвърлят и от Белград. И не ме подозирайте в злоба или завист - просто това недоразумение сам си направи това, което друг, и да иска, нямаше как да го провали. Палячото сам си би дузпата и в спорта, и в живота!!!

А в Спортинг съвсем директно би дузпа, която изпусна и го изхвърлиха.

Куци коне са Божинов и малката перука - измислени играчи...

Преди няколко дни, след слабата му игра в първият мач от Шампионската, някой тук написа - "Сега ще се контузи сериозно и няма да играе пак няколко месеца, само ще взима заплата, после нов отбор и пак така". Ти си пророк човече!

Силно се надявам Божинов да се възстанови бързо от контузията и да доиграе малкото си оставащи години, като топ нападател, какъвто беше преди да се прибере в България. Този човек има много футболен талант, жените около него му го пропиляха... все пак говорим за футболист играл в "Сити", "Юве" и "Спортинг"....

Има още, които са за контузии, че да се оттърве отбора - ръкомахащата малка перука например

Слава Богу!!! И стига ни занимавайте повече с това некадърно дърво!!!

Значи имаме шансове да вкараме!

Абе кой още очаква нещо от това момче? И защо медиите постоянно ни занимават с него? И новините една от друга по-тягостни.

Значи има шанс за победа щом дървото няма да играе

Я пак се пробвай!