Ивет Лалова завърши седма на финала на 200 м.

Българката Ивет Лалова-Колио завърши на седмо място на финала в спринта на 200 метра на световното първенство по лека атлетика в китайската столица Пекин.

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова завърши седма на финала на 200 м. | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей драскачи и неразбиращи нищичко от спорт.Не ви ли е срам!Ивет е 7 ма в света,а вие плюете! Неграмотници!

Е така де, седма и трябва да се радваме ли,че не е осма?

абе какво става господа журналисти оказа се че имало много по бърза бяла жена от нашата престанете да дрънкате глупости и да заблуждавате читателите спортът ни загина отдавна заедно със социализмът

Страхотна е. Има си и вид на супер-атлет; другата, за която се сещам да ми е докарвала тая асоциация е Стефка Костадинова (май рекордът и още си стои?). Постижението е прекрасно, това след като доста от най-добрите и години и отидоха зян със счупването. Последните 50 метра май беше най-бърза (гледах само полуфинала), ако имаше дисциплина 220 метра навярно би била първа - е, може би втора, оная холандка е като Болт, невъзможна работа е май някой да се надбягва с нея.

Когато някой не разбира от нещо , по-добре да не го коментира . Била най-бърза последните метри , ако имало 220 метра , ако , ако ... Поне да беше изгледал финалното бягане , та да не пишеш толкова глупости.

Да, и аз мисля, че е по-добре такива като тебе да си траят.

Да,но Стефка взимаше медали,а Ивет вече не е същата.Абе не вземеш ли медал,значи си никой и никой няма да си спомня за теб след време,а и предпоследно място....

Че Клио още ли се води българка?

А, ти още ли се имаш за човек!?

Предпоследна, евала!!!!!!

Предпоследна във финала на световното, т.е. 7-ма в света, не е като да е първа у тяхното село! Фръц-фръц, пръц-пръц!

По-добре първа на село, отколкото предпоследна в Света :D

И добре, че се изнесе в Италия да можем да се радваме още на твоите спорни успехи! Тук политикомафиотизиралите се свини оплюскаха всичко и за спорта

Хубавото е че сега има една холандка, която бие черните. Тя си е съвсем бяла па даже изглежда и като човек.

Има някои природни, обективни дадености, срещу който не можем да се борим. А това е факта, че черните по бързо бягат от белите. Там, в спорта, може да видите световни светила. За разлика от точните науки, където една ли ще срещнете някакви черни откриватели. Ние трябва да ценим Ивета, даже и само заради силният характер на човек, стремящ се да надскочи собствената си сянка. Отделно дето е симпатяга и лъчезарна.

Какво се радвате на 7-мо място? Медал има ли, няма. И стига сте се правили на патриоти, защото била българка. Това е само доказателство, че сме стигнали дъното. Толкова ни е ниска летвата, че просто щом видим българско име в медиите и дай да се радваме, ако ще да са последната издънка на Земята, защото просто нямаме нито спортисни нито нищо. Но нали "продължаваме напред", така че на кой му дреме...

Позаинтересувай се колко са белите жени на това ниво в спринта, белким ти просветне малко под калпака "за какво се радваме".

абе тя нещо тъмничка ми се види , няма да е от плажа сякаш

Да знаеш спорта не ти е силната страна, ако изобщо имаш такава

Постижение достойно за уважение ! Браво , Ивет :)_

Браво Ивет. Гордеем се с теб! Уникално постижение.

уникално чак абсолютно

Браво, Ивет! Горди сме с теб!

Поздравления! Постижението и е тройно по-стойностно от 7място, защото: първо,че се възстанови за спорта след много тежка травма; второ че се състезава с анаболни мутантки; трето, че е български спортист, а всички знаем колко е трудно за българите, днес.

По какво да познаем истинския българин-ганьовец: 1) Другите винаги го бият, защото са анаболи и мутанти; 2) Гордее се с провал (7мо място); 3) На българите им е много трудно, защото целият свят е срещу тях; 4) Който не го одобрява е антибългарин или хейтър. Медали се дават за първите три места. Останалите са пълнеж.

По какво да познаем фалиралия душевно безродник: 1) Квалифицира всеки родолюбец като ганьовец; 2) Не го интересува първите как са станали първи: дали с анаболи, дали с машинации, мошеничества и престъпления. Целта оправдава средствата. Моралът е отживелица. Още Ботев го е отбелязъл със стих: Богат е! - казва пък го не пита колко е души изгорил живи...; 3) Подценява всяко постижение, защото не знае стойността му. Не знае стойността му, защото никога не се е стремил по-високо от софрата и кревата; 4) Не го интересува очевидния геноцид над народа му, защото е безродник по душа и формалната принадлежност към него го отегчава; 5) Обижда се, от констататцията антибългарин ш хейтър, сякаш е незаслужена; P.S. из род и без род ник са близки по значение, еднокоренни думи.

1) Другите винаги го бият, защото са анаболи и мутанти. - Не е съвсем лъжа, в професионалния спорт всички взимат, друг е въпроса какво. 2) Гордее се с провал (7мо място). - Е-е-е... :)) Това е световно първенство, бре, не е надбягване в градинката с най-добрите от махалата. 3) На българите им е много трудно, защото целият свят е срещу тях. - За това донякъде съм съгласен, макар, че същото могат да кажат и американците, примерно:" Всички ни мразят защото сме американци", могат да го кажат и руснаците: "Цели свят е против Русия", и т.н. 4) Който не го одобрява е антибългарин или хейтър. - Абе, чист българин си, споко :)) И аз съм българин, и Ивет е българка :)

... учена глава си, батка... признах та!

Ипрати жена си да вземе медал

... а на кое място е делян пеевски?

С него да се занимават феновете му.