Михайлов: Няма виновни, това е нивото на отбора

"Няма виновни, просто това е нивото на отбора", коментира президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов след загубата от Норвегия с 0:1.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов: Няма виновни, това е нивото на отбора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма как да НЯМА ВИНОВНИ , Михайлов.!!! И ти добре знаеш, че ти си НАЙ-ВИНОВНИЯ!!! Заедно, разбира се, с всички от екипа ти. От няколко мандата ръководиш БГ футбола видно е накъде. Напълни управата на БФС със бивши футболисти с ограничени умствени възможности, същите като твоите. И с няколко мутроподобни президенти на клубове, като всеки от тях дърпа чергата към своя отбор, което е христоматиен конфликт на интереси. Правиш се на сляп за корупцията и черното тото, които доизяждат остатъците от футбола ни. На всички е ясно защо защото самият ти си изцяло корумпиран. И не само от последното ти изказване става пределно ясно, че НЯМАШ НИКАКВА ИДЕЯ КАК БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ДА БЪДЕ ИЗВЕДЕН ОТ БЛАТОТО, в което е потънал с твоята неоспорима помощ. И вместо, още предишния мандат да си отидеш, запазвайки поне малко достойнство, ти промени всички правилници и явно възнамеряваш да останеш доживотно начело на прогнилия БФС. Интересно, че дори от твоя роден ЛеФски не те обичат и те псуват и осмиват, където те видят не, че не им помагаш съвсем да не потънат на дъното, но и те са изумени от наглостта, безпардонността, нахалството и най-важното на пълното ти безхаберие как може да се вдигне на крака българския футбол. Да не говорим за омразата на другите клубове от горните лиги, може би само с изключение на Литекс. Но ти си направил такава престъпна схема на избори, че истински значимите отбори имат само по един глас толкова, колкото и измисления отбор от последното село, в което реално живеят само 3 баби и едно прасе. Но ти си помогнал да се регистрират над 700 подобни мъртви отбори, като по този начин си направил думата на реалните, значими отбори с нулева тежест, сред морето на купените гласове на анонимниците. И твърдиш, че НЯМАЛО ВИНОВНИЦИ???!!! НАГЪЛ БЕЗСРАМНИК!!! НИЕ ДА НЕ СМЕ ПАДНАЛИ ОТ МАРС?! Тезата ти е толкова истина, колкото е истинска и косата ти!

По принцип Михайлов е прав, но ми е интересно, че когато Пламен Марков го каза същото след два равни (и то с по-добри отбори от Норвегия) го уволниха! Сега очаквам да направи същото и със себе си.

Нямало виновни!!! Ами публиката, топката, топлото време, късният час, прелитащите наблизо самолети!!! Михайлов как да няма!

Абе как един път в Б-я не се намериха виновни. Какво племе сме не знам.

време е да приемем че не сме футболна нация (или спортна като цяло). имаме едно късметлииско 4-то място от преди 20 години и това е. важното е момчетата да се раздават по терена, по-вече не може да искаме от тях.

Няма как да НЯМА ВИНОВНИ , Михайлов.!!! И ти добре знаеш, че ти си НАЙ-ВИНОВНИЯ!!! Заедно, разбира се, с всички от екипа ти. От няколко мандата ръководиш БГ футбола видно е накъде. Напълни управата на БФС със бивши футболисти с ограничени умствени възможности, същите като твоите. И с няколко мутроподобни президенти на клубове, като всеки от тях дърпа чергата към своя отбор, което е христоматиен конфликт на интереси. Правиш се на сляп за корупцията и черното тото, които доизяждат остатъците от футбола ни. На всички е ясно защо защото самият ти си изцяло корумпиран. И не само от последното ти изказване става пределно ясно, че НЯМАШ НИКАКВА ИДЕЯ КАК БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ДА БЪДЕ ИЗВЕДЕН ОТ БЛАТОТО, в което е потънал с твоята неоспорима помощ. И вместо, още предишния мандат да си отидеш, запазвайки поне малко достойнство, ти промени всички правилници и явно възнамеряваш да останеш доживотно начело на прогнилия БФС. Интересно, че дори от твоя роден ЛеФски не те обичат и те псуват и осмиват, където те видят не, че не им помагаш съвсем да не потънат на дъното, но и те са изумени от наглостта, безпардонността, нахалството и най-важното на пълното ти безхаберие как може да се вдигне на крака българския футбол. Да не говорим за умразата на другите клубове от горните лиги, може би само с изключение на Литекс. Но ти си направил такава престъпна схема на избори, че истински значимите отбори имат само по един глас толкова, колкото и измисления отбор от последното село, в което реално живеят само 3 баби и едно прасе. Но ти си помогнал да се регистрират над 700 подобни мъртви отбори, като по този начин си направил думата на реалните, значими отбори с нулева тежест, сред морето на купените гласове на анонимниците. И твърдиш, че НЯМАЛО ВИНОВНИЦИ???!!! НАГЪЛ БЕЗСРАМНИК!!! НИЕ ДА НЕ СМЕ ПАДНАЛИ ОТ МАРС?! Тезата ти е толкова истина, колкото е истинска и косата ти!

Че кво ти пука бе, я си гледай пиячката и курветата, много важно, че футбола ни е на дъното...

Има виновни, Перукане и ти си един от главните! Кой набута футболя в ръцете на мутрите? Кой си затваря очите пред баснословните заплати на гелосаните кючекаджии, наричащи се футболисти? Кой съсипа детските школи? Кой покри сина си , когато пиян уби човек на магистралата ? Кой даде на "чичовото" 50 000 лева месечна заплата и за какво? Определено мозъка ти Перуко, е започнал да гангренясва от пиене като физиономията ти....

погледнете му само физиономията на този!унално противен тип,наглостта му е изписана по лицето,гйон-сурат отвсякъде,как му имат доверия ,че и в къщата и леглото си го е взела марийата петрова,вижте го какво възпита и отгледа-никито михайлов,на тати пъпката!!!

Кой е виновен ? Хубав въпрос който трябва да се зададе на прокуратурата. Докато в България начело на футболните клубове са мутри така ще бъде. 99 % от президентите са за затвора, но за съжаление досега няма нито един осъден президент който да е на топло, за разлика от Румъния ,Сърбия и Албания....добре че от време на време някой го гръмнат та по малко се очистваме от тази сган....

Никога няма да го забравя тоя клоун от Световното през 94-та!Тая плешива карикатура на вратар нигерийците веднага я разкриха,а шведите само за едно полувреме накрая я разобличиха!Извади нечовешки късмет,че двама кьорави мексиканци зорлем го избачкаха "вратар"при дузпите бре! Свъхкорумпирано същество отдавна надминало червения мегабоклук батката Славка(дано Бог да не го прости бре!!!) Подавай оставка веднага бездарнико!!!

Ами като е това нивото - не очаквайте от мен да милея за БГ футбола, камо ли да го гледам!!! Когато стигнем поне средно европейско ниво, тогава ми се обадете - т.е НИКОГА!

Това че няма да милееш не значи, че част от данъците ти няма да отидат при г-н Михайлов. Направо го задмина Батето като малка гаричка.

Ебаси алкохолния, дрогиран, мазен, подпухнал, нагъл поглед... Язък... Дайте да го запомним само със САЩ94, щото това на снимката не прилича на човек........

Очаквай от алкохолизиран наглец работа да свърши. "мен може да ме критикуват колкото си искат" и през едното ухо ми влиза, през другото излиза. Оялото се от снимката.

1000+

мале, кой е тоя пиандурник от снимката ?

Едно е да си треньор на селския отбор Лудогорец където Киро парахода нарежда на съдиите как да свирят а друго е да си национален треньор където нашите на кихат на съдиите,нито им нареждат.Селянчето се взе за голяма работа и голям треньор е всъщност а гола вода.Като сменят креватите в бардака нищо ново не се получава.Скоро ще ни бие и Малта.А само като погледнем групата за следващото световно отсега дане си и помисляме каквото и да било че ще отидем някъде.

ами толкова могат, с пръдня боя не става. щом като почнаха дадават мачове от В група и да пишат глупусти това е резултата.

.....хлъц... абе футфуиститеее съъъ ни ссссславвввви .. нема финофнииииииии...абе фие мене уфашафате ли мммееее бееееее....тткйууфлеци сеелски...

Петев каза вина имат абсолютно всички. Аз като се провиня търпя глоба или наказание. Какво ще е наказанието за бездарните футболисти на България, на които парите се плащат от платените данъци на българите, циганите данъци не плащат естествено. Кога този надут плондер Боби Михайлов ще разбере, че той е основната причина за корупцията във футбола. Прекрасен като футболист и абсолютен бездарник като ръководител и крадец. Нека ме цензурират, но казвам истината и всички знаят, че е така, но в БГ отдавна който казва истината е гонен цензуриран. каквото е управлението на българския футбол такова е и състоянието на футбола у нас. разиграват се милиони и хапката е огромна. С това управление, такъв футбол.

А какво е нивото на БФС. Какво е нивото на Михайлов, Лечков ? Добри футболисти безспорно, съвсем не означава, че са и добри ръководители и следва да заемат подобни постове заради заслуги на зеления терен. Шуробаджанащината и простотията в България ще ни затрие.

До некакъв кънчо!!! Тея били добри футболисти-ха ха ха!През 94-та плешивия го разкриха първо нигерийците,а шведите го разобличиха накрая и то само за първото полувреме бре!Тая карикатура на вратар-Перукана,зорлем го направиха "вратар"двама кьорави мексиканци при дузпите бре!Иначе по корумпираност отдавна надмина червения мръсник батката Славка(да не го прощава Господ дано!!!)и продължава смело напред бре!!! А мегапрестъпника(от когото е пропищял цял Сливен и околните села!),дето е следствен по 101 дела-този грозен и плешив наркоман Данчето Лечков беше бездарник от мегакласа бре!Нямаше отбор от който да не го изгонят със шутове!Последно от Бешикташ бре!Просто го придружаваше нечовешки късмет та топката го удари по голата тиква бре!!!Вън от ИЗПЪЛКОМА бездарниците Лечко-клечко и този невероятен Боби Михайлов бре!!!Оставка незабавно бре!!!

А защо махнаха Любо Пенев, като това ни е нивото и не се очаква абсолютно нищо от националният отбор и Петев?

Човека не иска да поема вианата без мезе. Тоя само гледа да се нагуши. Скоро го видях да се прибира в самолета ПЪРВА класа с жена му и още някакво момиче , сигурно му е дъщера. Пък викате нямало пари за децата да тренират?

Трябва ли Михайлов да съсипе футбола изцяло.за да го махнат?

Той вече го е съсипал

Норвежците набиха нашите татуирани чалгари.

Най арогантните копелета са тези в БФС. Случайно да не би някой да не вземе нещо повече от тях. Всичко е изписано на лицата им, нищо не сме забравили, следим ви. Ще се отчитата скоро, за всичко.

Алколхола, не прощава!!!

Напротив - виновни има, задето нивото на отбора е такова, нали? А нивото на отбора е такова, защото с некадърното си слугинско управление превърнахте А група (и не само) в посмешище. С години си затваряхте очите за прането на пари, неплащането и т.н, в резултат на което си имаме отбори от А -> В група. Затова, че не измислихте начин да ограничите чуждите играчи и т.н и т.н. За всичко това виновна е управата на БФС и това е ясно!

С какво се занимава Перуката освен да покрива катастрофите на лигльото си, да го урежда и да строи бардаци на заграбени от собствениците им земи?

Браво бе, Красивий, ти туй ли сега можа да измислиш - "нямало виновни", "никой не може да го промени...", "това са ни най-добрите футболисти"... Ха-ха-ха! Да те светна, Вездесъщий, има виновни - ти и цялата управа БФС! Така, че ако обичаш - оставчица! Много сорка, Богопомазаний, но малко наглееш с това "никой не може да го промени". Че Вий за къв чеп сте, бре? Че нали всичките президенти на водещите клубове с в изпълкома на БФС? Как тъй никой?!?! Та, накрая, да те ограмотя, Малоумний, че това го знае всяко сополиво хлапе в махалата. В отбора се канят тези, които играят. Че този титан на мисълта Петев как разбра, че тия са ни най- добрите футболисти, като те не играят, бе джанъм. Ей, така на пресантиман ли? Каниш хора във форма, които са титуляри в отборите си, това е то, Наглий! Айде със здраве, че догодина по това време пак ще се критикуваме, президентине. И пак да ви го рекна. За никакъв чеп не ставате!

Играчи-резерви, треньор-дебил, президент-карикатура - затова края не се вижда...

И публика, идиоти които не знаят на кой свят живеят.

Ти на коя публика викаш идиоти, на Исландия които победиха Холандия. Да те са идиоти защото знаят в каква страна живеят знаят какъв им е шампионата и смачкаха Холандците. Браво на такива идиоти!

При публиката , този път се забеляза значителен напредък.Химнът на Норвегия не беше освиркан.Време беше..Че бяхме останали единствените малоумници,които свирят и ''у''-кат при изпълнение на химн

Боби Михайлов:'Аз правя всичко, което трябва да прави един президент"????????? Боже, защо не си прибереш версиите........

След като това е нивото на отбора, което е в директна връзка с нивото на футбола в България, за което е пряко отговорен БФС, на който шеф е ясно кой е шеф, питам Тупето ли е виновен или да?

Този "невероятен Боби Михайлов" и неговите ортаци в БФС така разбъркаха българския футбол, че години след тях ще трябва за да се възстанови. Няколко примера: 1. Двата гранда са на колене. Единия изпратен във В група с опция за А окръжна и с апетити да бъде закрит окончателно. А другия не знае какво прави в А група. Всеки го бие и млати както иска. Няма и спомен от миналото величие, а може и да стигне в Б група с успехите си. 2. Сульо и пульо стават фактори в българския футбол щото имали малко повече пари и решават глобалните въпроси на БФС еднолично. 3. Всички детски школи отидоха в историята. И Пловдив, и София, и Благоевград, и Стара Загора, и Търново и кой ли още не. Няма материал отдолу. Няма и нагоре вече. 4. Националния е за срам. Вътре са само смотани чужденци резерви и пияндета, напушени и татуирани от главата до петите идиоти. По-добре викайте само от вътрешното, но и това не е решение, защото вътрешното първенство също беше унищожено успешно и задълго. 5. И Последно. БФС в момента само се занимава с лицензи (рушвети), глоби (на който иска и по колкото иска) и препращане на съдебни дела, унищожаващи несправедливо български отбори. Кажете кога за последно БФС се застъпи пред ФИФА или УЕФА за някой проблем на БГ отбор? В резултат: Няма ни в ЕКТ. Няма ни и в СП и ЕП. ТРАГЕДИЯ! ОСТАВКА!

Месечната издръжка на дете в младежка школа още преди няколко години беше по над 600 лв. Кой средностатистически родител може да си позволи това, пък нека детето му е талантливо. Затова е така, футболисти стават тези, които могат да плащат, а не тези, които могат да играят.

Президентите, вместо да плащат космически заплати на пръдльовците си, да си направят ДЮШ от 20-ина деца, които ще им се отблагодарят и отплатят. Понеже съм за малко в Германия, вчера в покрайнините на сравнително малък град (200-ина хиляди жители) видях приказна база от три игрища, на които тичаха 20-ина деца на видима възраст от 6-7-8 години. После питайте пак защо при нас няма играчи... чакат ги да станат добри на асфалта пред блока и след това да ги направят "звезди".

Идеални са двата гранда и Локо Надежда! Купат 3487 кила африканци, Тройчо и еквивалентите му налапат комисионите, плащат им безумни пари, а НАП им е през оная работа. Добре е, че сега ги стиснаха да плащат, та да отмине тая мода и най-после футбола да стане футбол, а не бзиснес, пералня и бог знае още какво.

Путьо - ти си виновен - вън от футбола, некадърник такъв

Що бре Михайлов? Нали Любо Пенев беше виновен, а тези татуираните бяха много добри. И сега какво стана? Нямало виновен. Има виновен винаги! Просто някой трябва да има топки и да поеме отговорността, но това със сигурност не си ти! Просто нямаш топки.

казва се кураж на български ;)

играиш ли футбол с тапи това е резолтата

Тези, ако са в Северна Корея, да са разстреляни!

Леле майчице , тоя изрод не прилича на човек вече..............То бива ояждане и опиянчване , ама чак па толко................Стреснах се като я видях тая снимка..................

Този от отдавна епрекалил и спешно следва да се изгони в Африка,ако там го поискат.Закри А група, младежи, юноши, национален отбор са най слаби по резултати в Европа.Този нагъл тип и другите в БФС да им бием по сто тояги на голо и право в Африка

Не ти трябва да го гониш в Африка. Веднага ще ти цъфне на границата като бежанец с готово портфолио за президент на БФС. Че ще си го изберат пак:)

Защо избират футболист в националния отбор, които не играят в своите отбори и са постоянно резерва.Вижте Дел Боске казал на Де Хея, че ако не играе редовно няма да го повика в националния. Какво е това робуване на имена. Там е разковничето.който играе редовно в отбора си, той може да бъде повикан в националния отбор. Сега се крият, че нямало по-добри играчи. Пълна лъжа.

Според коментатора Ивайло Ангелов първото полувреме падна голяма битка. В превод футбол нямаше, а абсолютната безидейност на нашите доведе до около 200 балонни изритвания на топката, 100 от които им ги броиха като успешни пасове в статистиката. Не знам как това не е вина на треньора, но предлагам следващия мач весто топка да ритат едно гюле хем няма да лети толкова нависоко, хем ще отстраняваме всеки противник, усмелил се да посрещне гюлето с глава, пък кой знае.. току виж гюлето отхвръкнало и към официалната ложа с гости от БФС...

И после... що Бербатов и Казийски не играели за нац. отбор, а пък Топалов и Григор живеели извън България.

Перуката е паразит...Като Батето ама по-зле, много по зле....Футбол в България няма да има докато този го ръководи.От Вас овце зависи.

Абе, кой е отговорен за "нивото" на българския футбол и в частност на националния отбор!?!

Този на снимката е леке. Не можеш го махна, каквото и да правиш.

Ами като е такова нивото на отбора защо махнахте Любо Пенев, че не бил ги класирал??? Боклук си Михайлов!

Това е нивото на отбора, защото Президента на БФС е слаб, няма управленски качества, визия и план за развитие. Той просто не става за това, което прави, но няма доблест да си го призпае

Незабавно да се въведе Зеления картон.Така по един показател можем да дръпнем напред с националния.

Като е такова нивото на футбола , за които отговаряте , аз питам за нивото на заплатите които се дават на футболисти,треньори и др.отговорни за това лица вкл. и ръковдството на футболния съюз. Не може нищо да не даваш а само да взимаш - безплатевн обяд няма !