”Барса”: Лео Меси никога няма да ни напусне

"Лионел Меси никога няма да напусне "Барселона", твърди спортният директор на клуба Роберт Фернандес.

Обратно в новината

Коментари - ”Барса”: Лео Меси никога няма да ни напусне | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

освен че е замесен с пране на пари в каракас,мисля,неплащане на данаци,смяна на един куп тренйори и футболисти,кроткото меси получи напълно незаслужено поне 2 златни топки,в периода на толериране на барселона от съдиите,продължил поне -6 години.изреваха арсенал,милан,интер и челси и реал няколко пъти,,,,такова нещо не е помнено,пък и за кръвен допинг се съмняват отдавна за барса,д-р фуентес и т.н....стила им е наистина отвратителен,целящ само да изнервя съперника с нескончаеми пасове,ако ще и към луната,,но нали и зрителя се изнервя,или тях това не ги интересува,,,,,,,,,,,,,

След тази статия, колко ли сълзи е пролял Митко бербатов?

Лео, няма да напусне, защото никъде другаде няма да толерират игра в която всички се въртят около него като пумпали. не може да се отрече, явно печеливша тактика , но каква наслада може да изпита негово величество-зрителя от подобен тик-така бълвоч.

Кънчо като ди невеж във футбола моля те не вземай отношение там кадето си тапанар

оправи си граматиката и тогава пиши по форумите. изразих личното си мнение, а твоето не ме интересува, ни най-малко можеш да ми бъдеш критерий.

пише се тЪпанар. как ще се оправим с толкова неграмотен народ.

Ти сигурно си много умен. Тапанар се пише с "ъ".

А ти да не бъркаш Меси с Роналдо? Нещо се обърках за кой говориш, защото Меси е играч с доооста повече асистенции от Роналдо, за който всъщност играе целият отбор ;) А впрочем, Барселона си промени стила и съвсем не играе тики-така, ама ти това явно си го запаметил преди няколко години и си го повтаряш просто така ... Поне като коментираш отбори и играчи, които не познаваш си направи труда да прочетеш малко по-нова информация за тях.