Дейвид Бекъм: Не бях играч от световна класа

Легендата на световния футбол Дейвид Бекъм призна, че никога не е бил играч от световна класа, както написа сър Алекс Фъргюсън в новата си книга.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Бекъм: Не бях играч от световна класа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам какво разбира под играч от световна класа бекъм но той винаги е излизал на игрището като мъж и е давал всичко от себе си.Никога не се е крил като п.тка в гащи както прави п.тката кристиано ВЪВ ВАЖНИТЕ мачове.А това португалското цигане е правило много пъти.Роналдо никога не е въртял играта.А големите играчи са тези които точно това прават.Това правеше и бекъм.Ше е най големия майтап ако сега барса се срине въпреки че там може е би най добрия футболист на всички времена-меси.Но вече го няма шави а и иниеста на там върви.Още не си е тръгнал но ако примерно сега се контузи(не дай боже) ше гледате какво ше стане.Освен това голям е този футболист който може ДА ПОВЕДЕ ОТБОРА.Не да ги хване другите за ръчичка и да ги води а с играта си.Не да приказва по игрището а да мълчи и да играе.От португалчето това може да очаква някой наивник.То никога няма да стане.

И Шмайхел не е бил вратар от световна класа, и Нистелрой за нищо не го бивало, и Руни и той.... Че Скоулс и останалите споменати - без Роналдо който е посредствен играч, ако и да е отличен атлет и очевидно много известен - бяха от огромна класа е вярно, Скоулс успя да спаси последния сезон на дядо ти Алекс връщайки се от пенсия примерно. Но доста играчи от световна класа са играли в тоя тъп отбор, Фъргюсън е нагъл и злобен както обикновено.

И аз не съм бил... ама не се хваля с това!

Е, като стигнеш до там където е Бекс похвали се де, няма да се смеем.

Един голям футболист казва, че не е бил играч от световна класа, каква скромност!

"...Легендата на световния футбол Дейвид Бекъм призна, че никога не е бил играч от световна класа..." Що за тъпизъм? Джорджано, легендата на световната музика призна, че никога не е бил певец от световна класа...

Тоз май се надява някой да спори с него.

Хахах :-) Добре казано!

Ох, моля Ви, превеждайте коректно.

За цвят дъртия сложил и британските посредственици.

Що бе, Райън Гигс беше световна класа, не звезда, но беше топ играч. Даже игра до преклонни години.

ама чу*аше жената на брат си. това ти е достататъчно що за човек е.