Премиерът Борисов иска да помогне на ЦСКА

Министър-председателят Бойко Борисов заяви, че е готов да предостави базите на ЦСКА за дългосрочно ползване.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът Борисов иска да помогне на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Множко ми идва този "премиер". В предния мандат пое ангажимент лично да закрие ЦСКА. В съсипването е успешен всеки тиквеник, домогнал се до власт последните 26 години.

да не ти е пиенето множко та бпъщолевиш тъпизми

Като го слушаш, човек от народа изглежда. Да, благо блее, но трудно се дои. Помоща е ценна тогава, когато имаш нужда от нея, още преди ЦСКА да изпадне...' и което е най-жалкото не заради спортни резултати, а заради човешка небрежност.

Мунчо, ти още малко ще кажеш, че Борисов е виновен за отпадането на ЦСКА.Президенти нямахте ли, Сашовци, Титановци и какви ли още не.Някой от тях отиде ли при Борисов да поиска помощ , съвет.Всичките бяха специалисти, разбирачи, обаче и крадци.И така оправиха ЦСКА, че не е за разправяне.

Ха-ха-ха, ами вместо бистришките тигри, цеца да го картотекира, като централен нападател и да им помага! Как ще дава бази на некоректен платец към държавата?! Да взема всяка фирма тогава да спре да плаща на НАП и да започне да квичи за терени в центъра на София!

като идват избори, идва и реклама

Как точно "помогна" на ЦСКА - като не им даде базите ли, както на всички други софийски отбори, като им съсипа терените на децата, хокейното игрище и басейна на 4-ти километър за да направиш зала за рок концерти и мутренски боеве или като потърси сметка на бивши собственици за източване на клуба?! В същото време ангажира държавата в строежи на трибуни на гелосания и подуяне, да спасява Берое и Ч. море! Може понве да се поучи какво направи държавата в страни, като Турция, Гърция и Франция за да спаси водещи спортни отбори, а не да дрънка глупости! Сега не се чуди що публиката на ЦСКА те псува?

Пич, Лупи не можеше да плати тока на Армията и там караха на свещи (буквално). Кой държавен чиновник с капка мозък и зрънце морал би дал на такова дружество дори и кофа за боклук безвъзмездно?

Пич, на герена не си плащат наема от 15 г. Виж доклад на Сметната палата - дори имат наглостта да преотдават под наем и да печелят от това! За едни майка, за други мащеха боко... А лупи е известен с това, че такова мамата на Кремиковци, та ЦСКА ли ще му се опре, като няма кой да го спре!

баща ти ,че ги раздаваш така.Те тия ритнитопковци не плащали данъци три петилетки, а наш Боце бази им раздава.

Грешиш! Не са виновни ритнитопковците, не те трябва да плащат данъците си. Виновни са държавниците, като спаха по време на източването на клуба. И един от главните виновници е Гърнето-пръв приятел на Бойко и един от първите редици на митинга за подкрепата му преди няколко години.

е как да не знаеш бре толкова е просто ;викаш лупи даваш му 10 милиона и резултатите няма да закъснея.лупи ще призове спасителя тройчо който от своя страна ще събере една тумба футбалери . след една година пак ще им дадеш 10 милиона и те така

ще помогнеш на ЦСКА - като ходиш да откриеш отново празната трибуна на Под уене ли?

Ако те знеха какво да правят с базите нямаше да са докарани до това състояние - за съжаление спортните хора в България масово знаят само как да харчат пари, а печеленето се изразява в откровени измами и кражби. Единици могат да управляват и печелят от поверено им имущество. Единици. Инвеститорите в спорта пък 99% са такива, които просто отпускат десятък от изцяло крадени или подарени им пари и когато секне източника бързо бягат, но не дават и стотинка от натрупаните си пари.