Кредиторите на ЦСКА са пред сериозна заплаха

Кредиторите на ЦСКА са изправени през сериозната заплаха да получат по стотинка за 2 лева дълг.

Обратно в новината

Коментари - Кредиторите на ЦСКА са пред сериозна заплаха | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цеси кату е нещо като КТБту. И не само то.

Хайде сега всички кредитори да се наредите пред мен,да ви раздам по 150-200 лв.и да ми се махате от главата.

А па язе со моите момчета да си одиме по живо, по здраво у б окръжната, щото другаде нема да ни пуснат!

Лупи, Лупи ни го налупи. Ей, този е наистина голяма работа. Признавам. Както разбирам, не могат и да го хванат за нищо. Нещата явно са по-зле отколкото изглеждат.

Цитат: Александър Томов влиза на изборите със слогана "Бялата лястовица се завръща. Така партия "Българска социалдемокрация - Евролевица" тръгва в надпреварата за местния вот. Този иска да "оправи" и България. А за ЦСКА отдавна го казах. Ако го фалират ще вземат едно голямо нищо. По-добре е клуба да се отдели от фирмата и да стане актив на фирмата, който може да се продаде. Примерно за 3 милиона лева. Тогава могат да вземат по 10% или по 20 стотинки на 2 лева, вместо примерно по една. Който иска от кредиторите да си запази дял в ЦСКА, според дълга съответно полагащите му се акции. Така клуба ЦСКА ще стане с 0 дълг и ще просъществува същия. Кредиторите ще си върнат поне нещо. ЦСКА се запазва. Само мразещите ЦСКА ще са недоволни. Не е ясно отношението на ФИФА и УЕФА към излизащото от фирмата ЦСКА. Дали няма да искат да припишат дългове на него, но тогава рискуват да се скарат с държавата и действията им да се считат за незаконни и попаднат под ударите на закона. Може би ще има нефинасови наказания, като неучастие в евротурнири в бъдеще.

Нищо не пишат за задълженията на ЦСКА към НАП и държавата, които са над 10 млн. лв.! Ако аз имам задължение към НАП дори и за 50 лв., най-късно до година време ще ми образуват изпълнително дело и наложат запори! ЦСКА има толкова много задължения, които са натрупани години назад и никой от НАП и държавата не си е направил труда да наложи запори през всичките тези години, когато все пак отборът е имал и продаваеми футболисти и е можело да се покрият поне част от дълговете... Сега ще запорират на Марко опинците! Мирише ми на нагласена работа, но не знам с каква цел!

Лупи е най-големия, мошеник от световна класа. Факта обаче е, че част от нещата гръмнали през 2012 са заложени от болкуците преди това; въпреки всичко - Лупи в затвора. Плешивия балък от снимката - и той.

Александър Тодоров е сигурно просто служител. Нещо като секретарка. Едва ли се занимава с финасите на клуба. Може да се ползва обаче за свидетел в съда срещу Томов.

съм на Côte Azur , ама бегам от тука , че стана наводнение. Ама след мен потоп , дреме ми !

Велик ЛИКВИ

После, Сашетата били прости.

Този каун, на снимката, ходи да се прави на разбирач-умник по всички телевизии, но като нищо ще го отнесе..Тръгнал да играе хоро със Сащо Апашо..Той Лупи прекара Митал, че някакъв си Тодоров няма да....

"Евалла" Томов,влезе в разградения двор натовари каруцата и дим да те няма.Законно,чисто и върнато тъпкано за яйцата през2008 г.Сега червените абдали,се гласят пак за пред света, а с какви очи ще се покажат като няма държава от която да не са изгорили футболист, треньор или мениджър ? Трябва да се изчисти името на клуба, не да се създават псевдо отбори.Нали в името на това дойде Гриша Ганчев,който оплю идеята на Божков която сега реализира?

Няма по изпечен мошенник от Лупи! Всички други са аматьори пред него!

Когато числата и фактите говорят ... и правораздавателната ни система пак спи. Колко милиона трябва доказано да си откраднал или съдействал други да откраднат, за да си арестуван и с блокирано семейно имущество? Дали Тодоров не би проговорил, след като е явно ''сготвен'' от Томов и дали някой в държавата търси истина и наказва престъпници? При КТБ отказа, защо ли да се задейства за този случай?!