Бъдещето на Константинов става ясно тази седмица

Треньорът на българския национален тим по волейбол Пламен Константинов заяви, че тази седмица ще се състои окончателна среща за подписването му на нов договор.

Обратно в новината

Коментари - Бъдещето на Константинов става ясно тази седмица | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички искат смяна на федерацията и президента й, предлагам всички волейболисти да НЕ играят за националния отбор. Нито един! За да станат нещата. Защото сега се измъчва цяла България, всички волей фен цапалянковци, като не играе Казийски за България, и взимаме все дървените медали 4-то място. А с Казийски в състава щяхме да вземем наистина медали. Може би и злато на Европейското, и след дървените, всеки път, гадното чувство и яда вътре в гърдите на волей фен запалянкото е много голямо и неприятно! Защото знаем, че сами се прецакваме. Ами едните да отстъпят бе. Или федерацията или Матей. В името на България и успехите й, и за благото и радоста на волей фен запалянкото.

langlima

И с Матей бяхме 4-ти! Не виждам къде е разликата. Пък и един Матей, отбор не прави!

С Матей имаме 3 бронзови медала ... на косъм бяхме в два от случаите да сме на финал.

стига вече с този Матей, има право да не играе, но да ми обяснявате че с Матей ще сме по - добър отбор и то от името на феновете не мога да се съглася, ....................

Престанете да противопоставяте Пламен и Матей! В крайна сметка става въпрос за националния отбор на България. Пламен е треньор на този отбор, а Матей защитава личната си кауза и отказва да играе за България. Успех, Пламка!

Никой не ти оспорва успехите като треньор и като състезател. Но....внимавай какво казваш за Матей Казийски и си мери думите, защото и теб те разкарваха като панайрджиска мечка или ти е къса паметта!!!