Гришо: Нямам търпение за срещата с публиката

Григор Димитров и Гаел Монфис ще дадат пресконференция за журналисти в хотел "Хилтън", зала "Мусала", от 18:30 ч. в петък.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Нямам търпение за срещата с публиката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

григор е прославил бьлгария......нещо не сте в час ...нолан джокович прослави родината си...и е страхотен човек имам автограф от него лично

прилика с бербатов ,ако обичате не правете,бербо не се замеси с никакви мадами,не се правеше на англосаксонец,като това недоразумение гришо!момчето гришо прави впечатление на недораслек,който не си знае мястото,наду се рано-рано,без успех значим,но пък на женския фронт атакува сервис-мрежа!живота на такива им отрежда полагащото им място-откъдето дошло,там и отишло,след година -две гришката ще напише книга за сексуалните си подвизи,и ще се оттегли

Григор е прославил България много пъти. Стига с тази злоба и завист бе хора.

гришо НЯМА да те гледам Ти дори се опита да не говориш матерния си език като хората Все едно си го забравил Ти бербо и матей предадохте Родината си Парите за вас над всичко Прав е ГОЛЕМИЯ Пламен ГИБОНА

"Нямам търпение за срещата с публиката" Ми що не игра с националния за купа Дейвис, бе тарикат селски?! Май нямаш търпение да гушнеш тлъстия хонорар от баламите, които ще изпадат в оргазъм като те съзерцават.

ха, ще има ли публика ?

Жалко, че не мога да играя тенис.

тази акция е измилслил алчния му мениджър стоименов.

А да играе финал за България на Купа Дейвис не може? Само че демонстративни мачове с по 300 лв билета може? Коврите те прееб*аха, Гришо. Скоро ще си вън от Топ 100... Да живят ПусиКет Долс. #шибайсе

Какъв финал те гони тебе? Финал играят тази седмица Великобритания и Белгия. Омръзна ми некомпетентни хорица да коментират неща от които нищо не разбират.

О-о-о-о, извинето, то световната звезда само по финали играе, при т'ва в сгъстена програма и няма време за нЕ'къв мижав национален отбор, дето отличие никога няма да вземе. Той е световна звезда и с прошляци няма да се занимава!

Ти да не си Ник Щайн?

TIREX

аналника ,тото мошеник трябва да бъде изгонен с камъни.

Нямам търпение - е, срещни се , но бесплатно !! какви са тези билети , че и по 300 лева ! По-добре играй добре без такива срещи за пари ! Шоумен или Спортист ???

Успех Григоре! А неграмотните атакистчета да си стоят в политическите теми. Няма нужда да осмърдяват и тук.

Като жигуло на застаряващи VІР персони е в първата 6-ца, докато в тениса вече не става и за спаринг - който го хване все го бие като маче у дирек!

Бойкот на нахалното и неграмотно хасковско перекенде!Дошъл е само за мангизи!

Ами ти си бойкотирай: "Билетите за събитието бяха напълно разпродадени още в първите седмици. В последните дни преди срещата организаторите обявиха 80 специални VIP места, от които зрителите ще могат да наблюдават играта на метри от играчите. "

така е и с чалга концертите...

Гришо, остави показността, а се съсредоточи върху турнирите, за да не излезеш и от стотицата.

Ама то ще има ли публика ?

МОЕ А БЪДЕ!УЕ УЕ !?

аз тенисист, който не може да спечели истински мач - не ща да гуедам.

Безсмислен мач на двама посредствени тенисиста този сезон!!!

Браво Гришо, само така. България те обича, успех 2016!!

за съжаление, българия не го обича. огледай се наоколо.. или всъщност, българия го обича, само при условие, че печели. когато минава през тежки моменти, българия се надпреварва да го рита и плюе. това е истината за нас и това ни отношение е в основните причини за положението, в което се намираме.

ВидЕхме той, колко обича България! Заряза националния отбор за купа Дейвис, а на всичкото отгоре говори с акцент, все едно в Хасково е говорил само на английски докато е расъл.

кой беше тоя

манекенка и жиголо за милфове и годзили /тук пола не е ясен/

Хаха, нямал търпение... Май от много време насам не си ял бой и много ти се е дояло! Гришко, българската публика просто няма как да ти е набрала повече, драги родоотстъпнико! Ти не само, че започна да играеш слабо, ами и изневери на нацията си като не искаше да си част от националния ни отбор! Как по друг начин да те наречем, освен национален предател, кажи ми? И как реагираме като те видим, освен да ти хвърлим един хубав бой?

Бе то и Бербатов се отказа от национала, ама родните телевизии се бият да купуват права за излъчване на какви ли не измислени първенства. А Гришко се е пуснал надолу по пързалката, като доста други наши спортисти. Дай му мацки и селфита и си е ок. Както се казва "какво му трябва на човека?"

И аз нямам търпение да се научи да говори правилно не български.

А ти се научи да пишеш правилно на български език!