Кличко: Все още не мога да повярвам, че загубих

Владимир Кличко все още не може да повярва, че е загубил битката с Тайсън Фюри и всичките си титли.

Обратно в новината

Коментари - Кличко: Все още не мога да повярвам, че загубих | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е постановка повярвайте ми! Ако имаше още един рунд Фюри щеше да легне в нокаут, видя се, че не издържа накрая. И как така веднага след победата се заговори за реванш? Бокса не е като футбола да се играе гост и домакин. Когато Кубрат игра срещу Кличко и го попитаха за реванш, той каза, че едва ли е възможен реванш, защото са мафия. Как сега изведнъж и двата щаба се съгласиха на такъв и то веднага след мача? Ще има реванш и повярвайте Кличко ще се върне отново, всичко е постановка, а този Фюри никой няма да го знае. Лошото е, че вече не вярвам в нищо, толкова опорочиха спорта!

След толкова години на фалшивата демокрация, си мислех , че е илюзия вярата за справедливост. Фюри опровега моето отчаяние! Все пак измамниците ги побеждават!!!! Може би има Господ!

Той и Кобрата така не може да повярва още-хахаха

аз пък като гледам фоотографията напълно вярвам че е загубил...

Не съм спец в областта на бокса, но гледах този мач, защо уважавам братя Кличко, като спортисти и граждани, уважаващи и обичащи родината си Украина! Кличко се боксира според мен достойно и мъжествено, но маниерът на игра на Фюри не му позволи да определя дистанцията между тях. Фюри има по-дълги ръце от Кличко и много динамичен начин на движение на врата и главата. С финтиращо движение на главата, той успяваше да избегне или да омекоти смазващите крошета н Кличко. Създаваше се впечатление, че Кличко е по-тромавият, въпреки атлетичното му излъчване. Възможно е неотшумялата травма на украинеца да е причина за загубата му, но добрата му спортна кондиция, му позволи да загуби само по точки, а не като нашият Кубрат - миналата година - с нокаут, при това толкова унизителен!

Силата на Кличко е в крушето, с което просна нашия Пулев, иначе не носи на бой с тази малка главичка и именно от това се възползва Фюри, нещо което Пулето не доведе докрай, когато цапардоса Кличко и главата му се завътя като шайба.А сега още двама поне са готови да го бият Кличко, обаче със тази тактика и той отива в пенсия, защото с нашия Пулев приключиха баламите.

Глупавите хора винаги губят.

Фюри да ме докопа нашия пулев, щото Андрея ще остане вдовица.

Забелязахте ли Кличко когато се би с нашия, как беше нацепен а сега нямаше и помен от онова му състояние. Нищо чудно това да е театър за пари и на реванша пак да си върне титлите и да се откаже като победител с голяма торба с пари, защото интереса ще е много по голям.

Няма,защото всички отидоха в ММА или К-1.

Реванш няма да има.Кличко сам видя че вече не е това,което беше и ще се откаже.Ако все пак голямото му его го накара да излезе за реванш ще загуби отново и то по още по-убедителен начин.Всяко нещо с времето си,Тайсън,Али,Фрейзър,Джо Луис,Ленъкс Люис всички те на 39 са били в залеза на кариерата си и бледо подобие на най-добрите си дни.

Ще има реванш. Кличко освен, че е мошеник е много алчен. Ще изяде голям бой, но ще вземе десетина милиона.

Приемам всякакви облози, че Кличко ще си върне титлите при реванш с това недоразумение Фюри.

Аз съм фен на Кличко, обаче съвсем не съм сигурен в това :) Не може да влиза в близък бой, а това е единственият начин да го победи. Много бързо се уморява, не носи на бой... Интересно ще е най-малко:)

Стига глупости! Не очакваше да му е толкова трудно и се стъписа. В последния рунд се видя, че може да го бие. Не да кажеш, че Фюри го е смазал. Фюри просто използва неговата тактика срещу него. Проучвали не проучвали, определени ги изненада всички. При реванш Кличко ще си върне титлите със сигурност. Не е човек, който ще се откаже. Failiure is not an option!

Кобрата може отново да се бие с него, но като спаринг партньор в подготовката му за реванша.

Намери си МАЙСТОРА този вИсокомерник, пък сега Не можел да Повярва. Той - Майстора, като Повтори, белким Истински повярва.

С това не съм съгласен. Кличко може да е всякакъв, но не е високомерен, освен само когато го провокират. Преди мача той се поздрави с екипа на Фюри с удряне на ръка, съвсем непринудено. Когато стигна до Фюри, оня само си поклати главата и му обърна гръб, Кличко му подаде ръка за ръкостискане, оня пак поклати глава. Владимир само сви рамене и продължи , това как го тълкуваш? Същото се случи и с нашият Пулев, той дори не го поздрави, а Кличко по микрофона каза добри думи за него.

Точно преди Боя, Кличко казал че е станал Нарцис, с голямо его !!! Дори го имаше в Новините. Ей това е резултата.

Ако Майк беше по млад , Кличко щеше да бъде в нокаут още в първия рунд !!! Майк не стягат ръкавиците , Майк не интересува настилката дали е мека или не ! Скоро няма да можем да се наслаждаваме на истинските боксьори от 90-те ! Гледайте мача в Манила през 75-та между Мохамед Али и Джо Фрейзър и ще видите разликата !!!

Класики, брат:) Такива корави боксьори няма вече :( Няма типични пънчъри, може би Поветкин отчасти. Сега се играе тактически бокс.

До преди този мач, Кличко печелеше мачове по същия начин, по който игра Фюри. Той обикновено играе срещу по- ниски бокьори, а Фюри беше по- висок, и се биеше по различен начин. Братята Кличко знаят че може да загубят по този начин и затова НИКОГА не са се били срещу много вискоия Николай Валуев.

по мазен боксиор от тоя тъсон не бях виждал ебати мазние руце :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Aбе кви са тия боксьори:) Томи Морисън/да почива в мир/, Майк, Холифийлд,Виталий, това истински боксьори-пънчъри.

По нагласен мач не бях гледал :) Фюри е посредствен боксьор и ако Кличко не му се пусна умишлено, нямаше никакъв шанс. Просто залаганията в последно време драстично намаляха и хоп.... интрига. Залагайте балъци !!!

А на бас че мангала Фюри ще бъде нокаутиран до петия рунд на реванша :)

Тия хора имат договори за милиони в джоба, това да не ти е еврофутбол и уговаряне на мачове от махлата.

Колко си наивен братле. става въпрос за мулти милионен бизнес. Договорите за които говориш са не повече от 2% от парите които си докарват спортистите. Останалото е от реклама и залози.

Гледах преди мача едно филмче за двамата, Владимир отива при брат си в Австрия, имат някакво имение там в планината. Виталий го пита-"Как си братко, готвиш ли се за мача?" Владимир-"А, готвя се по малко, не е проблем тоя мача" Това беше главният проблем, подцени го много. Реванша с интерес ще го гледаме, там ще стане ясно дали Влад е толкова слаб, колкото с епоказа оня ден. Ако е така, да се отказва и толкова.

Ех,Приятелю.Той и КОБРАТА все още му е като сън.И той не може да повярва...Стават такива "невярващи" неща в Живота...

Страдай!

Нещо много набит изглежда момчето! И болка...болка....Ама то не е като да си избираш слаби противници, по един на година-две и да си мислиш, че си хванал Бога за шлифера! И именно сега ще започне истинската болка за него! Докато стигне да се бие пак за титлите, ще му трябва наистина да се бие вече не с чучела в приоритетния му списък, а с боксьори!

Не мой да се косиш - сега с два реванша, ще паднат хубави пари. Балами много.

Нищо бе, за реванша ще ти дам от оная силната зоб, дето ти я бях дал за Кубрат и пак ще спечелиш.

няма а се бöиш / продължаваме напред , не боли чак толкоз

Евала, Поздрав с песен на ринга след мач с Кличко, без една драскотина! Пич отвсякъде, с гард, без гард, с обратен гард, направи го на маймуна майму

Тоя де ще го правим кмет?

Погледни се в огледалото и ще повярваш.

Все пак Кличко взе 21 милиона, а поведителят само 8.Така че и тук загубата си има цена :).

Повярвай, няма вечно спокойствие.

Като гледам кръвта по лицето му, си мисля, че може би са объркали и са разменили ръкавиците преди двубоя.

Продължавам напред и аз.

Виталий и сега може да набие брат си и Фюри, ако поиска.

Много ясно бате:) Оня е боец, по-скоро ще умре, но няма да се предаде. Владимир се беше предал още след 5 рунд. А Виталий,въпреки,че е по-висок от брат си, умее да се бие в близък бой.

Виталий не може. Не го ли видя че беше се отпуснал целия. Беше на ринга зад Кличко. И беше в сланини с отпуснато тяло. Докато тялото на Владимир Кличко е цялото само в мускули.

6 месеца му трябват и ще е същият Виталий, както преди.

Съвсем нормално. Често активните спортисти бързо губят форма след като спрат с усилените тренировки. Но и малко им трябва да се върнат отново в топ състояние на тялото и мускулатурата.

Витали вече на няколко пъти пердаши разни такова които са били по-малкия му брат... примерно след като Кори Сандърс (лека му пръст) наби Владимир, Витали му направи главата мека... просто за да отмъсти. Витали е наистина по-добрия боксьор, Владимир може и да има сила и кондиция, но е много непостоянен...

11 години непостоянство!

И аз не мога да повярвам как така не ти пуснаха мача при положение, че не те нокаутира Фюри-тактикът. Така де за какво им плащаш на тези съдии, на организаторите и т.н. Ти спонсор ли си или Пичко?...Май ще се окаже че си Пичко. Юлиян и той не може да повярва. Отказа сиренето, напусна мишата си дупка и тръгна да се скита из света.

Загуби достойно, по точки. В последният рунд за малко да го свали, Фюри е млад, той е стар. Отказвай се, сега е моментът!! Виталий сега да влезе, ще свали Фюри в 1-2 рунд, оня е боец и носи на бой.

Достойно??? Не съм виждал по- страхлива защина на титла. Реалния резултат е 117-109. Брой удар 18-48. От тези 18 поне 10 са в последния рунд докато Тайсън си държеше гащите защото му падаха.

11 години без загуба:), 10 години световен шампион в свръхтежка категория, олимпийски шампион:) Какво по дяволите искаш още Владимире?

А бе Вовка, що се косиш,като знаеш, че ти мине.Ела в България ,ама не се стискай.Дай някоя кинта, направи един мач с нашата Кобра.По отупай го като маче у дувар и ще ти светне.Гарантирам.