Бензема: Излъгах Валбуена за секс видеото

Нападателят на "Реал Мадрид" Карим Бензема призна пред следователите, че е лъгал партньора си от националния отбор Матьо Валбуена.

Обратно в новината

Коментари - Бензема: Излъгах Валбуена за секс видеото | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При резняци все някоя простотия се случва

Два дни ни занимавате к'во казал някакъв тъп арап за негови си далавери... За българинът Илиев станал 8-ми в САЩ на Световната Купа по биатлон ВЧЕРА не сте и чули!!! Не сте спортни журналисти, а сте спорни журналя!

Да влиза

Циганина си е циганин. Няма пари ли к'во? Т'ва е успял, богат арабин с френско гражданство. Ами тия другите дет напълниха Европа - на тях колко им е акъла?

pompai

ора ми то там като в бг *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Takava trqbva da e sudbata na vsi4ki tsigani.

Долна, арабска маймуна! Дано да те осъдят и да станеш главен герой в такъв клип в панделата, в ролята на нечия булка!!!!

Който лъже - на въже!

като не внимава така става. едва ли си е представял, че това което прави е незаконно, а по скоро си е мислил, че прави услуга. иначе добър и хрисим играч.

Френско маймуне и сигане! Ебънебън и нищо друго не знаят! Да си се чифтосват на воля! Само да не им се изтърка краставицата!

Не е френско, от колониите е

Циганска работа, откъдето и да го погледнеш тоя случай. Тъпите футболистчета имат мозък колкото на пиле и единственото умно нещо, което могат да сътворят е да си правят татуировки или таковат малолетни момиченца, вероятно толкова умни колкото и палячовците.

за това че изнудва заслужава да го затварят този миризлив козел, там ще му правят любовни филми . явно футбола по малко го вълнува..мошеническа работа. да си плати арабелата.