Тайсън Фюри: Няма да повярвате с кого ще се бия

Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри уведоми феновете си, че могат да очакват "голяма новина" за следващата му изява на ринга.

Обратно в новината

Коментари - Тайсън Фюри: Няма да повярвате с кого ще се бия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

палячо!

Все тая с кого ще се маризиш бе момче. Само да не си помислиш, че това е най-важното събитие в света.

С Травъл Пуевски!

Е как.... То се знае кой е КОЙ..... Ще се бие със Дебелан Свинеевски. Нашия ще му даде 100 млн рушвет да падне и свинята става чемпън.

Вашето е лесно. Питате ли някои хора с колко други се "бият", защото нямат грам мозък в главите си.

Вячеслав Глазков е загубил в последния си бой. Изобщо не е претендент. А и се е бил само с абсолютно неизвестни слабаци. Не знам защо го включват в списъка.

А знаеш ли защо загуби?

възможно ли е да продължим напред ?

По принцип е възможно да се продължи напред, но само след честни обяснения.

Щом го казва така може да е само или Тайсън (истинския) или Ленъкс или Витали. Т.е. нещо като шоу мач без претенции.

Ленък ще е! Ленъкс отново е влязъл в зала. Отделно на няколко пъти каза, че за над 100 милиона е готов да свали ръкавиците от пирона. А след мача на Фюри и Владимир директно си каза, че му се иска да се качи срещу Фюри да изкара няколко милиона. Руските милиардери отдавна го офертират със стотици милиони да се върне на ринга. Така че е съвсем възможно и това да се случи. Но нека дане избързваме ако нещо такова се планира ще гледаме поне една годин надуване на балона по медиите както при Мейуедър и Пакиаио

Има ли някой , който да вярва , че този палячо е победил наистина Кличко и мача не е уговорен ?! На реванша и двамата ще си поделят бая милиончета ! При победа на Кличко и двамата щяха да бъдат на зелено !

Защо му е на Кличко да уговаря мач и да му правят мутрата на пихтия?

Нищо му нямаше на Кличко. Недейте драматизира от две малки аркади. Кличко ако успеят да го ударят където трябва ги получава лесно.

СМЕСЧО, ПРИ ТАКАВА СИТУАЦИЯ, СВЕТОВНИЯТ 1 ВЗЕМА МИЛИОНИТЕ, ДОРИ И ДА Е ЗАГУБИЛ.ПРЕТЕНДЕНТА ВЗЕМА МНОГО ПО МАЛКО. ФЮРИ ГО ПОБЕДИ. ВИТАЛИЙ КАЗА, ЧЕ БРАТ МУ НЕ СИ Е НАПИСАЛ ДОМАШНОТО, ВРЕМЕ Е ДА ГО НАПИШЕШ И ТИ, АКО НЕ ИСКАШ ДА ИЗГЛЕЖДАШ КАТО ТЪПАНАР, ГЛУПАК, ДИЛЕТАНТ, И Т.Н.

С такива дето пишат с натиснат caps , не споря !

В тази новина има май повече грешки отколкото информация. Ех, до къде го дакарахме

Юлиане, не се заяждам, но просто искам да попитам, кой ти е дал диплома за основно образование -Няма да повярвате С КОЙ ще се бия. Не е чааааааааааак толкова трудно, понаучи малко граматика

Евалата! Грамотен човек !

" По повод подписването на голям бой" - и от кога драги ми драскачи боя се подписва? Подписват се договори, споразумения, подписват се дипломи, които вие най-вероятно нямате защото сте полуграмотни, но как се подписва бой все още не е ясно.

Бой и ебан не се връщат, но се подписват. Боя се подписва със синьо под очите, а другото ...