Исторически успех за Макс Верстапен в Испания

18-годишният пилот на "Ред Бул" Макс Верстапен спечели сензационно състезанието за Гран При на Испания във Формула 1, информира БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Исторически успех за Макс Верстапен в Испания | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако този 18 годишен младеж спечели едно от първите три места в гран при на САЩ, при пръскането с шампанско ако отпие, тъпите американци ще го арестуват, че няма 21 години да употребява алкохол.

Хохохо тук в холандия е супер обидно да ги сбъркаш с белгиици...хохохо

Понеже в България ако те сбъркат с румънец е голяма гордост. Или в Израел да те сбърат с палестинец е прието.

Тежка грешка на мерцедес.и двамата бяха виновни.но пък състезанието стана по интересно.това позволи да се види ферари или ред бул са по добри.оказа се че ред бул са по добри.само спуканата гума на ричардо спаси фетел да бъде бит и от двата ред була.би трябвало обаче фетел да е разбрал 2 неща:райконен е по добър от известно време даже и в квалификации от фетел. Ферари не е втората по сила след мерцедес а трета и той напразно напусна ред бул.всъщност фетел избра по лошата от двете стратегии (4 пита) но ричардо се принуди да се бори с тази стратегия и това го остави четвърти или трети иначе отиваше първи.очаквах кими да успее да задмине верстапен но дори с дрс не успя...от ферари трябва да се замислят.нещо не е наред там...

Макс не е белгиец а холандец,състезава се от холандска страна.Майка му е белгийка баща холандец.дир много сте тъпи

Макс не е белгиец а холандец

Райконен не не ли финландец?

Белгиец "отсекъде"! Райконен е естонец, а Фетел - австриец. Така първата тройка сензационно е Белгия, Естония, Австрия.