Ивет Лалова ще бъде знаменосецът ни на Игрите

Ивет Лалова ще бъде знаменосецът на България по време на откриването на Олимпийските игри следващия петък в Рио де Жанейро, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова ще бъде знаменосецът ни на Игрите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да плюете колкото желаете по жената-но тя е и продължава да бъде най-бързата бяла жена на планетата... дали е красива-ами ако си падате по боркини или жени тип-сестри Уилямс-да, за вас едва ли ще е красива...но ако си падате по спортна личност по душа и сърце и закърмена и отраснала със спорта-то тогава няма как да не е една от най-красивите жени в спорта...да...тежи не повече от 47 килограма-имала големи...зъби...а дали е така всъщност, я се позамислете...защото въпреки че е спортист , а не манекен-става и за манекен... ами...лек ден от мен...

много злоба тя е велика! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ивет, прекрасна си! Развей високо българското знаме! Пожелавам добро представяне на всичките ни спортисти в Рио де Жанейро. :)

И това ли слънчице не ви харесва ?! Красива, усмихната, чаровна, перфектно тяло, сексапил, лъха настроение, щастлив опит на Създателя. Вие некоя кикимора намръщена ли искате ? Завиждате и, ако сте жени, а мъжете на съпруга и. Българка, повече от всички ви. Живее в близка на нас по кръв и традиции страна - Италия, която след България обичам най-вече. А, помните ли, завистници и критици, че на игрите в Атина претърпя от сблъсък счупване на бедрото ? Какъв медал да вземе ? Кой друг спортист е продължил и то в спринта кариерата си след такава травма ?! Това е героиня за орден Стара планина, а не, помните на кои бе даван.

Цяло чудо е, че знаете думата знаменосец. Защото напоследък на мода е "флагман" - ей сега някой ще каже, че флагман е "съвсем друго нещо".

Красавица!

Кое и е красивото? Кривата усмивка и зъби ли?

Чаровница!

да ивет е много хубава,упорита и много интелегентна млада дама.погелавам и да баде здрава ицаслива!успех ивет! а на злобарите це кага це злобата убива! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази е най-ухажваната от журналистите лекоатлетка, при всяко пристигане в София я очакват с букети и интервюта на летището,макар да не е спечелила нито един медал от Олимпийски и световни игри,за разлика от Тереза Маринова,Стефка Костадинова,Йорданка Донкова,Николина Щерева и други....

СТЕФКА КОСТАДИНОВА ЛИ НЕ Е "УХАЖВАНА"- ДАЖЕ Е ПОМАЗАНА; ТЕРЕЗА МАРИНОВА , ЙОРДАНКА ДОНКОВА НАИСТИНА СА НАКАЗАНИ ВЪПРЕКИ ВЪРХОВИТЕ СИ ПОСТИЖЕНИЯ , ЗАЩОТО СА ХОРА С ПРИНЦИПИ ..

Съвсем заслужено!

Кое е заслуженото? Най-доброто и класиране на олимпиада е четвърто място, не е печелила медал!

Да не хукне нанякъде със знамето..., ха-ха-ха!

Браво, тя е един от хората, с които можем да се чувстваме горди, че сме Българи! Нека пожелаем на нашите спортисти късмет на Олимпийските игри в Рио тази година!

боже мили докъде стигна тази държава някаква си колио знаменосец на българия. срам и позор!

Не споменавай излишно името Божие! Тази жена въпреки всички и всичко се състезава с името и развява знамето на България - други са тези , от които трябва да се срамуваш

мъжа и е чужденец, децата и и те ще са такива. не е спечелила нищто на никои олимпииски игри да си стои в новата си родина.

каква българка е тая ??? живее в италия , а и е мургавелка .

мургавелка, родителите й са също добри спортисти, много интелигентно и свястно момиче.

не е чиста българка, италиянка е вече и децата и ще са такива