Григор Димитров е на осминафинал в Торонто

Григор Димитров не беше затруднен от 370-я в света Денис Шаповалов и се класира за осминафиналите на тенис турнира в Торонто.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров е на осминафинал в Торонто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакам Олимпиадата. Може да е "Последна", но Най-голяма за Григор. Ако не направи Всичко Което Може в този Спорт, а той много го може, то тогава ще смятам "че си е преместил Родината" в Гурбет.

Е споко, от сърбина ще падне.

Мършляк! Вън Григор от Рио! Нека в Рио ни представят само БЪЛГАРИ!

В Монако го чакат с хляб и сол, нали си е техен поданик? Странно, защо все още го пишете българин? Какво е направил за Родината? Нищо и половина! Това, че е роден тук, но никога не е играл за България, дори унижава организаторите на турнир, специално подготвен за него в София, е достатъчен аргумент да го отпишем завинаги. Колко спортисти загубихме по този начин, няма да е прецедент! Дано да не му се молят да иде в Рио, ще е унижение за българите.

Григор е Велик, нъмбър уан е!!! Грандиозна победа над Великия тенЕсист 17-годишния Великан Шаповалов, който е в Топ370!!! Велик е нашия тенЕсист, отдавна не се беше класирал за осминафинал!!! Дано не счупи пак някоя ракета!!! Давай , Гришо, мачкай ги!!!

Станах през нощта да гледам мача, беше доста скучен мач, нямаше интрига, нашият го отнесе като селски пияница купешка ракия!

гледах снимките на мургавелката в Ибиса с мускулестото негърче, разбирам защо Гришо е бил. Оооо, бил е здраво ядосан. Ако това го кара да бие наред, на прав път е. После ще си отмъщава здраво в леглото...:))

... И да видим дали по нататък ще играе срещу Джокович ... Що не ... но нека Първо се справи с хърватина. Това, че го е победил веднъж, не е Сигурно, че задължително ще стане дваж .

Няма да кажа нещо оригинално, че противникът му е талант с голямо бъдеще, но и за мен дето не съм специалист, ми стана ясно. Така че победата на Григор има висока цена. В началото на мача , преимуществото на канадеца беше голямо, но после нещата си дойдоха на място. Григор си е оправил сервиса и това има голям дял за победата му. И като сила и като точност, веднъж видях 219 км / час, нещо което не беше се случвало скоро. Не е лесно да се играе и на единично и на двойки и това също има значение. Съвсем формално миналата година от тези последни два турнира е взел по 45 точки или 90 общо , а сега има до тук 90 от един турнир и това означава още един турнир да се вземе при класацията най - малко още 10 точки. Та има прогрес след Вимбълдън. Дано да е по голям!

Иво Карлович -хърватин, Соломон Паси- българин, Григор Димитров - игрив иностранец, не подбиращ... Дано се класира и в тениса по добре. Всички напрегнато чакаме добри новини. Григоре, много ще те обичаме ако биеш отсега нататък, еле па некой "избран".

Честита победа на Григор ,игра спокойно и стабилно и победи.А на вас злорадстващите тук мога да кажа само ,,,жалки сте и то много ,,.Успех желая на Григор от все сърце тази вечер!!!

... браво, гришо... покажи на "кака", че... ибиса сам... не е за всеки!

Денис Шаповалов-текуща класация No. 370 (25 юли 2016)

А случайно да знаеш , че Шаповалов е настоящия шампион на Уимбълдън при момчетата и че това е едва третия му мач в АТП, което означава , че тепърва почва да трупа ранкинг? Тая злоба ще ви изпие мозъците , ей

В предишния кръг отсрани 15-тия в световната ранглиста Ник Кириос. Та я пак пиши "без коментар"

Dobromir Dimitrow

Е, гришо е побеждавал Джокович, пък я го виж сега к'во леке е!!!

А стига бе

гришо стига се мота в торонто!!!!сърната те чака в ибиса, но не се знае до кога!!!разбиваи ги набързо!!!успех

Най-бързо това ще стане след загуба от Карлович...!!! Дааа...!!! :::)))

Ни можи да бъди - 'ригор победил пак...!!! :::))) Даааа...!!! :::)))

TIREX

япончето как го изтърва ... кауна е срам за спорта.

Григор е най-добрия еВач сред тенисистите и най добрия тенисист сред еВачите. А ти кой беше?

Аматьорски Турнир !

За 4,5 милиона долара

Ти нали участваш само в професионални турнири .......

Злобо човешка, правиш хората да изглеждат смешни...

Браво Гришо пожелавам ти още по голямо самочувствие и късмет.

Фантастичен Гришо ще стигне до четвъртфинал и там ще загуби достойно. Невероятният Григор ще падне борбено и уверено, уникално добър Григор ще отпадне след много силна игра...

на четвърт финала ще бъде срещу Раджийв Рам или Нишикори.. и двамата го водят с по 2:0. Евентуално, повтарям - евентуално, щото Карлович има най-силният сервис в света в момента.