Моуриньо засипа с похвали Златан Ибрахимович

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо похвали новото попълнение на тима Златан Ибрахимович.

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо засипа с похвали Златан Ибрахимович | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само 4 мин. и каква ножица направи - страхотен!

Много измъчен и побелял ми се вижда Моуриньо,Манчестър юн са не само марка,а легенда в английския футбол...дано да успее,както с Интер.

нищо му нема на човека ...работи изтормозен изглежда не е да виси във форума щатлив ...поне банковата сметка пълнааа ша има за пенсионирането а ние с тебе щастливи неизтормозени и гладни форумджии :))) ти ся ше отцепиш разбира се и ще кажеш че си супер успял в реалният живот ама ние си знаем ;) Моуриньо също ;)

До някъде си прав,,висим във форума щастливи,,/под въздействието на биричката/...но на другия ден,,сериозни,, и всеки по задачите си:)))Приятен и успешен ден.

Ибра-Джибра няма 1 голям мач, имаше моменти в които не беше вкарвал година в Шампионската лига, а после хваща опашкари и им дъни по 5 гола. Прехвален тотално, има ли напажение и тежък мач не може да го намериш с лупа.

Това е най-добрият футболист за последните 15 години. Шампион на Холандия, Италия, Испания,Франция. Общо с пет различни клуба. Няма друг. Във форма и на 35. Справка последния шампионат и това че е набор на Бербатов, който приключи с големия футбол на 31. А Ибрахимович все още е на върха.

нашя бербо на на з0 не можа да остане поне във фулам,а този на 35 отива в ман ю!!!

Да висок е . ако погледнеш играчи като виера , иниеста , лам ...техните титли са в пъти повече . иниеста - световен шампион , европейски шампион , шампионска лига , клубен световен шампион , купи , супер купи ...къде го нареди този циганин сред големите

Скоро ще дойде време,ще се плюят взаимно!

и т'ва е вярно че съберът ли се чешити с такова его на едно място рано или късно пръсват гърнето

Напомни ми за коментарите на Фергусън за Бербатов, големи очаквания-резултат никакъв.

Голмайстор на Висшата лига - никакъв резултат ли се води, според теб???

Да не го хвали, че циганина си е циганин.

взе ми думите - от циганин макар и отраснал в швеция, не очаквай нищо добро - времето ще покаже