В Румъния разкриха кой ще поеме ЦСКА

Румънските медии разкриха кой е новият треньор на ЦСКА. Повече от очаквано - това ще е Едуард Йорданеску.

Обратно в новината

Коментари - В Румъния разкриха кой ще поеме ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземат първо да разкрият как Литекс и Чавдар направиха заедно ЦСКА и колко продажен може да бъде чорбарят-....близец.

Да се чете:Разкриха кой е треньора на хибрида!!!

Най-смешното е, че сега Чавекс ще е шампион, че да се легитимира пред пребоядианите си фенове. Пълна трагедия е родния футбол!

Барби Фараона

т.н. "ЦСКА СОФИЯ" не са чорбари. Те са истински ловешки помияри.

Уважаеми Дир.бг! В момента в България има поне три отбора с името цска, и всеки претендира да е оригиналния. Моля когато пишете статията, да уточнявате за кое по-точно цска става въпрос!!! То че заглавията почти винаги са тенденциозни и тази тъпа журналистическа практика няма да се прекрати, докато не се вдигне нивото на гилдията Ви е ясно, но поне в текста на статиите си бъдете по-прецизни!!!

Абе не знам колко ЦСКА-та има, но знам, че има поне 2 дузини Лесни. Тях не ги уточняват дали са от Подуяне, Левски, Карлово...Но това е друга тема.

Щото никой от тях не претедндира да е ПФК Левски от София. Докато Чавдар Етрополе +Литекс Ловеч, твърдят, че те са автентичното цска, създадено от партията майка, края на 40-те години на миналия век.

в българската история има не малко владетели, които са си променили имената, но са останали в историята. първият е Борис 1-ви. той става Мишо. през първата българска държава на власт цар Петър. поинтересувайте се малко за него, неграмотници. важно е! след него много царе прибавят към името и и Петър. няма да споменавам за спорта и да ви разнявам как и какво се случва с Динамо и Слабак София. особено със Слабак, които биват обединени и играчите им откраднати. как ЛеФски става ЛеФски-Слабак...няма да го разберете.

А за Свиня1948(сегашния Литекс София) и Декември София, как се обединиха?

Точно както КенеWCки от ПодУяНе със Спартак София. Което е горе-долу както Гошо Аспарухов уби Никито Котков.;)

Ако взема и аз да си сменя името и от утре да се казвам Шварценегер, дали някой ще ми повярва? А на прекръстения Литекс как вярват?

Литекс не се нуждае от нови кумове. Те са се прекръстили на "ЦСКА София" и вие не можете да ги наричате ЦСКА, защото не са. Нали живеем в правна държава, където 10 отбора или сто могат да носят в името си и ЦСКА, но ЦСКА е само един и той умря от ръката на министъра и БФС с помощта на няколко бандити. Само ЦСКА нямате право да ползвате.

ДИР-ници! Бъдете обективни! Това не е ЦСКА, а Менте! На истинските фенова на ЦСКА не им пука за самозванците! Бият, падат -никаква тръпка! Както не ти пука много-много, ако случайно изпуснеш часовник-менте RADO

И от Париж да им докарат накрая пак ще духат супата и ще са абонирани за калъфката на купата

Шампиони щели да стават

Кви калъфки бре, нали статията не е Лефски София, те са по калъфките, нямат равни в Европа.