”Лудогорец” срещу ПСЖ, ”Арсенал” и ”Базел” в ШЛ

Българският шампион "Лудогорец" ще спори с отборите на "Пари Сен Жермен", "Арсенал" и "Базел" в груповата фаза на Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” срещу ПСЖ, ”Арсенал” и ”Базел” в ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е възможно най-леката група, от която Лудогорец може да открадне точки на всеки един от съперниците. Успех на Лудогорец!!!

Ще "откраднат" точка само ако ги подценят и "отпишат" като противници ...Изненадите са точно тогава ...

И топчийте продължават безпроблемно, йесссс

да, продължават ...... за Лига Европа

Естествено Лудогорец има шанс... Никъде в Европа не са събрани толкова много бразилци заедно.. Това си е направо бразилски отбор и един Владо Стоянов,който си е добър вратар. Напред делиормански селесао! Нека те мразят!

Че какво като са ПСЖ и Арсенал. Техните играчи не ги ли е раждала майка, както и нашите момчета. Не виждаме ли ги и те какви грешки и неточности допускат в играта, както правят всички футболисти. Трябва да се знае, че те не са супермени, а хора като нас. Никой не е абониран за победата. И точно за това футбола е интересен. Няма да се учудя, ако успеем да бием всеки отбор. Да си спомним как Реал изнемогваше в България и само чудо ги спаси от равният мач.

Няма да се пуашите! Парите не ритат топка, трябва дух и сърце! Успех на Лудогорец и с подкрепата на всички ни, могат да оставят останалите три отбора да се борят за второто място!

Стана ясно, че сред поддръжниците на "червените" и "сините" има голям брой комплексирани завистливи безродничета, за които смешното им отборче е по-важно от името на България. Срам. А иначе успех на Лудогорец, групата не е лека, но не е и невъзможна.

Жребия е тежък, но срещу такива отбори се надгражда и се придобива самочувствие, също така публиката ще гледа истински футбол. Сигурен съм, че Лудогорец ще се борят срещу всеки отбор от групата мъжки и достойно. Доказаха го от предишния път срещу Реал и Ливърпул, а срещу Базел, вярвам, че тази година ще е много интересно.

Доста тежък жребий. На пръв поглед с Базел ще е борбата за ЛЕ, но тук проблема е че двата отбора се познават добре и швейцарците ще внимават. Може да се открадне нещо от Арсенал или евентуално от ПСЖ, при положение че са класирани в последния мач, но пък тогава нашите са гости. Все пак отбора на "лудите" изглежда по-силен от преди 2 години. Успех!

Всичките съперници са преодолими!Сигурен съм,че Лудогорец ще се класира !

Hе са нужни никакви врачки , за да се сетиме на кое място ще бъдем в групата и единствения "келепир" ще е за нас да видим на "живо" тези грандове на Eвропа ! Bсе пак им желая поне достойно представяне на "орлите" !

Не ми "дреме" за минуси и тем подобни,изказвам си мнението такова каквото е... :)))

Уф, надявах се на нещо по-леко като жребий. Тия просто ще ни пръснат, таковата, дуварите. Добре де, кот такоа, дано се представят достойно Лудите, щото в тия мачове съдията няма да помага както са свикнали.

Първо на първо , за да стигне до тук Лудогорец изигра 6 мача с шампионите на 3 държави, и не допусна загуба! Нали не твърдиш, че и в 6 те срещи съдията е помагал? И второ - в българското пъренство, Лудогорец няма конкуренция и нужда от помощ. Последните 6 години го доказват.

Човек, виждам ги как играят в нашето първенство. Ще ги подкрепям, защото са български отбор, ама трябва да се сетят, че с червени картони от мачове на националния гонят само играчи на Лудите, ще знаеш. А Моци какви тесли раздаваше не е истина. Защото са свикнали, че им се разминава. А дано този път внимават, щото в групите вече ще се гледа. Иначе дано се представят добре, стискаме им палци.

С този жребий, стадионът пак ще е полупразен, освен донякъде с Арсенал... не знам защо трябва мачовете им да са тук, а не си ходят в Разград...

"..не знам защо трябва мачовете им да са тук, а не си ходят в Разград... ". Отговорът е прост, дори и за прости хора. Националният стадион "Васил Левски",е единственият стадион в България, кой има лиценз за провеждане на срещи от Шампионска лига.

И това трябва да е мой проблем, защото...?!?

Абе какъв левски,какъв цска стига с тази софийска провинция.....те са в миналото отдавна!!!!

Няма да се пише скоро като че ли за футбол или икономика защото кретенизмът наделява поне в този форум

Ако не си забелязал, тука е секцията СПОРТ и конкретно футбол. За икономика и политика - началната страница и водещите новини.

С Лудогорец поне ще гледаме истински бразилски футбол.

Наистина ,чорбарите и говедата много завиждат. Нали виждате че постовете са постоянно от тях. Злобата им е голяма.

Абе...каквото и да си говорим, колкото и да не им е кеф на левскари, и на нас цесекари...изглежда Лудогорец е отбора на народа. Поне на мен така ми се струва.

И на мен пълните трибуни на мача с Пилзен това ми нашепват...

Делиормана има шанс да стане първи в групата.

Втори!

може и вземат точка от базел но и това ме съмнява

Междувпрочем първата победа и първи точки за български отбор от шампионска лига е от мача Лудогорец-Базел 1:0, миналия сезон. Остава в историята завинаги това. Лудогорец като първия български отбор взел точки и победа. Сега, пак с тях се падаме. А четвъртата точка от равенството с Ливърпул. Но сега срещу ПСЖ и Арсенал ще бъде адски трудно. Макар че миналия сезон срещу Реал Мадрид само 2:1 а мача си беше равен от всякъде. Така че нищо не се знае. А то имало и още по лека група. Ако бяхме в Група "Е" с: 1. ЦСКА (Москва) 2. "Байер Леверкузен" 3. "Тотнъм" 1000% Лудогорец щеше да играе 1/8 в най-силния турнир!!! Но и сега имаме шанс. В Лудогорец всичко се развива на Европейско ниво. Нищо че всички останали БГ отбори в нашето първенство са си в същата каша в каквато са от 20 години и не са мръднали въобще.

Плюсове са ти сложили Цесекари...те знаят защо/спомени от миналото/.УСПЕХ на Лудогорец!!!

Напълно преодолима група - ПСЖ и Базел са на нивото на Лудите, а Арсенал е фаворитът. Поне 10 точки за Лудогорец виждам.

е кисело,защото виждаш 12млн. евро.

даа бе, арсенал били фаворита, нещо се съмнявам, че ще играят осминафинал на ШЛ в това издание, но да видим все пак УСПЕХ на ЛУДОГОРЕЦ!!!

НИКАКЪВ ШАНС ЗА ЛУДОГОРЕЦ !!!! ДА МИСЛЯТ САМО ЗА МАЧА С "БАЗЕЛ", АКО ИСКАТ ДА ИГРАЯТ В ЛИГА ЕВРОПА !!!!!

Групата е тежка! В Група B с: 1. "Бенфика" 2. "Наполи" 3. "Динамо Киев" или в група G" с: 1. "Лестър" 2. "Порто" 3. "Брюж" щеше да е по лесно!!!!!!!!! Но успех на българския шампион!!! И да не забравяме,че първия български отбор взел точки от шампионска лига е Лудогорец!!! В предното си участие записаха победа и равен. Първа победа в турнира за български отбор и първи точки. Докато Левски в тяхното участие записаха 6 загуби и 0 точки....

Да, ама след 50 години, когато сиганите са мнозинство в България, нали знаеш, че денят на гола на Хмарян ще е национален празник, а?

Интересно ми е, кога ще прочета тема за футбол и тема за икономика, в които да не бъдат споменати Левски и Иван Костов!?