Раева: За медалите преминахме през ада и рая

Президентът на БФХГ Илиана Раева разкри, че Игрите в Рио де Жанейро са били много емоционални за всички, а медалите са коствали много сили и емоции.

Обратно в новината

Коментари - Раева: За медалите преминахме през ада и рая | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв е тоя бухал?

А Райкова кога най-сетне ще си прекрати кариерата? Хайде стига вече ни е додявала и поучавала. Пък и внуци трябва да гледа ...

Илианчеее, кога се превърна и ти в рептилий, кой те осакати така, бе момиче? Заслужава ли си за едната слава да осакатявате на хората децата?

Мутрите отдавна превзеха футбола. Сега мутресата превзе худ.гимнастика. Вижте министъра ни на спорта и ще ви е ясно какво ще става нататък!

Че противна ми е,мое мнение,хубаво взеха медал,минаха през Ада,ще става баба и е богата,на плажчета,процедури-супер живот

Раева произлиза от рай. Тя отдавна там живее, но още на земята. Въпреки това, трябва да знае, че хем това в онова, хем душата в рая - няма !

Медалът е безспорен успех, но само толкова. Победиха ни кълчещите се на ламбада испанки и изтървалите, на едната си композиция, уред рускини. Което показва, че съдиите не ни бръснат за слива, а това е проблем, нерешен от хвалещите се наляво и надясно Илияна Раева и сие. Луд късмет е, че Беларус и Италия направиха грешки. Иначе и те щяха да са предпочетени вместо нашите, както се получи с испанките. И още. Това момиче, Мирела Демирева, съвсем го забравихте на фона на илианкините успехи. А то се състезава в една от най-престижните дисциплини, на един от най-престижните спортове. И реално то ни изми лицето пред спортния свят.

Раева ми е противна,минали през Ада,живее си тя богато и охолно и хич не и дреме.

хайде, почна се - сега поне до коледа ще ги дъвче илиана едни и същи неща - като всичко им е наред защо се отказват- едни заради възрастта, разбираемо е ,а другите явно не могат да понасят поведението на илиана, едва издържаха до олимпиадата