Пиронкова започна с разгром на ”US Open”

Първата ни ракета при жените Цветана Пиронкова отстрани лесно Вирджин Разано с 6-1, 6-2 в първи кръг на Откритото първенство на САЩ, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Пиронкова започна с разгром на ”US Open” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По грозна снимка нямахте ли ? Иначе за разгрома ще говорим след третия кръг ако стигне до него което е малко вероятно ....

Много порочна визия, това гладно няма да остане. Пу пу палячка недна.

Започна и утре свърши... най много до вдруги ден... Това спорт..ните журналисти сте голям смях в Бг. Учете се от други държави по предпазливо и по умерено. Вашата мишка е винаги лъв на старта.. Разано отдавна не е мерило за добър тенис,... ако победи Конта и Бенчич... тогава я похвалете... а не на умрялото куче нож да вадите.

Давай Цвети!Гришко се оказа въздух под налягане!

Що така мислиш? Гришо е 24-ти. Цвети е 80-та. Мъжката класация е къде-къде по оспорвана. Ама ти си плюй де, това си можеш, това си правиш.

Тази съперничка от години не участва в турнири и по молба на френската федерация е получила "дива карта". Реципрочно дива карта ще получи и американка за Гароса. Разано е в много, ама много слаба форма. Просто Цвети имаше късмет за първи кръг, но за съжаление ще отпадне във втори. И по-леко с "дитирамбите"

Къде е Григор, къде е Цветана... Иначе нищо лично.. Пожелавам и на Цвети да пипне облаците... но засега само Григор го е правил! За трите сестри да не говорим те са в златния фонд!