Григор се класира на осминафиналите в Пекин

Григор Димитров победи американеца Стийв Джонсън в три сета 7:5, 6:7(9), 6:4 и се класира на осминафиналите в Пекин, информира Фокус.

Обратно в новината

Коментари - Григор се класира на осминафиналите в Пекин | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е от монъе карло. Само произхода му е български. По-добре го разкарайте от новините защото само дразни...

ПОне обиколи света за стартовете на турнирите. Й до там. Да си качи снимки в туитер, истаграм и фейса.

Е и заработи някакви си 10 млн. с тия разходки . Дай боже всекиму такъв безсмислен живот.

zeddd

А ти, с този правопис, и такова "нищо" няма да направиш :)

Григор "става друг Човек". От 40 на 20 ... има - няма за 2-3 месеца. Какво да Му кажа - Много Здраве и да продължава така. Не знам ... иска ми се да е по Коледа в 15-цата. Когато Реши, е Страхотен

Когато станете 20ти в световната класация на тенис или нещо друго си извоювате правото да го критикувате. До тогава го поощрявайте (Не че той има нужда)

Сигурен съм , че дори Джокович къса нервите на сърбите така , че Григор не е уникален в това си качество. Но истинския злобар както е модерно да се наричат хейтърите даже и при победа ще плюе до посиняване. Забавляваме се с вас.

Браво Гришо, а хейтърите ще ги попитам в коя друга област сме пред американците и руснаците. Гришо бие с лекота първите им ракети.

кога Гришо е играл с рушняк? Ако имате впредвид Шарапова - може :)

Имам чувството, че нарочно ги прави тези мачове по сценарий на Хичкок. Четири мач-поинта и да загубиш сета. Да не споменавам как започна първия сет. Чак започнах да викам срещу монитора. Но... всичко е добре когато завърши добре.

що си губиш времето и трошиш нервите бе момче? Направи нещо полезно, изобрети нещо, помогни на някой.

Toi za drugo iavno ne stava ...

Първо, защото не те питам. Второ, защото така искам. Трето, върха на нахалството е ти да ми определяш какво да правя - ти дребно неосъществено диктаторче. "Момче" може да наричаш сервитьорчетата в кафенето и то само ако си щедър с бакшишите, но това е въпрос на възпитание, каквото ти нямаш.

Дришо си е дришо.

Така е - Гришо си е Гришо, Дришо си си Дришо.

Абе явно си има значение това, че ходи с Маша...

... казвах ли ви, че след този мач... единия ще поведе в общите двубои...

Не вярвам някой изобщо да го е допускал... :)

Първата ракета на САЩ!

Скъса ми нервите!

Ха Ха Хаааа...благодаря за коментара,тъкмо се ядосвах,че не можах да го гледам.Всичко е ясно.

Абе и на мен ми ги скъса, но пък и Джонсън си играеше в моментите в които му се налагаше. Ако не гледаме двойната грешка на 1вия мачбол във втория сет, другите си ги спечели онзи и то от невъзможни позиции. Поздравления за Григор че се запази психически след края на 2-рия сет.

То да гледаш мачове на Гришо, си е един вид самобичуване:)) Получавам сърцебиене, изчезват ми вените от спазъм на кръвоносните съдове, изнервям се и после един час не мога да се съвзема :)))

и аз получавам същите симптоми :-)))