Григор отстъпи пред Мъри в спора за трофея

Григор Димитров загуби от Анди Мъри с 4-6, 6-7 във финала на тенис турнира на твърди кортове в Пекин, съобщи БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Григор отстъпи пред Мъри в спора за трофея | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мача между двамата е бил страхотен ама няма електронно издание в БГ-то , което поне да даде в резюме най красивото в едно видео! Дори в спортните ни издания го няма!

Б Р А В О. Г Р И Ш К А, МНОГО ДОБРЕ СЕ ПРЕТСТАВИ! СЕГА БЕШЕ МОМЕНТА ДА РАЗМАЖЕШ АНДИ МЪРИ, НО НЕЙСЕ. И М А ВРЕМЕ!

Втората ни ракета Димитър Кузманов е на 377-о място със 118 точки, а Александър Лазов е 488-и със 74. Васко Младенов е 709-и с 32, а Димитър Кутровски е 738-и с 29.

Психиката му е да изкара някой долар и да из...ка някоя мадама. А онази патица очаква чудеса от него, както и ние. :P

Каквото и да казваме за Гришо - той е добър! Което не го прави по малко безродник от Матей Казйиски, Бербата и близнаците в баскетбола - ние се фукаме с тях, а те не желаят да играят за РБ. Жалкото з нас е че ни е останало да се фукаме само със спортисти и че само покрай тях се говори за България.

Ти не си българин. Недей да коментираш българите, още по-малко успелите българи!

Браво, момче.

нащо момче....ь този Анди не можа да се контузи кат Раонич и Надал, та да ни е сигурна победата!

браво, можеше да го бие....но....някой друг път.....все пак втори също си е постижение .....

Абе само да питам, според вас Григор изобщо напъна ли се да спечели тоя мача или просто чакаше той да мине? Според мене, просто вече си знаеше, че ще земе едни големи парички (да речеме, кокото ми е на мене апартамента в Младост) и няма смисъл да се пъне. Впрочем, не го коря...

Бая скъп апартамент имаш в ...Младост, трябва да е със златни плочки.

Гришо отстъпи по резултат, но не и по игра. Дано да запази тази форма и топ 5 му е гарантиран.

Григор е единственият Български спортист,заради когото по Света се чува името България.дори и когато губи трябва да го подкрепяме,защото губят всички, считайки се за Българи.нека опитаме ,поне веднъж да подтиснем нашите най-характерни черти-гняв ,омраза завист,подмолност,тарикатсво и интересчийство.тогава,може би,бихме подкрепили човек,който е с нещо повече от нас,пък бил и той Българин

Дари

Не искам да подценявам успехите на Гришо, но все пак да не забравяме и българските гимнастички - те също имат големи успехи и заради тях също се говори за България.

ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАСТИКА Е СПОРТ, ЗА КОЙТО НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 5 ПРОЦЕНТА ПО СВЕТА СА ЧУВАЛИ!

А бре Пешо, я ме просветли под каква точно форма се "чува името на България" благодарение на тоя безродник, че нещо не се сещам него да го е грижа за България и да й прави реклама по света?!

Хей, Алото! Ти гледал ли си някога тенис , алоооооо? Ако не си - да ти обясним. Първо се излиза на игрището което е правоъгълно с една дълга зелена мрежа по средата. Играе с една бухалка наречена кой знае защо ракета , три пъти по голяма от хилка за тенис ( да им е по-лесно на мунчовците да уцелят топчето, което е жълто!). Излиза първо заека - тоест по-долно класирания и говорителят ня два езика обявава - Григор Димитрооооооооов - Бъъъъъългерииииииииа! Ееееееееенд Андииииии Мърееееееей - Грееееейт Брииииитън! След това се показват на екраните 10 метра на 3 метра високи името на Григор с резултатите му през годината и в този турнир и със спечелините награди и парични суми в долари за тази година и за цялата му кариера а отдясно на тези редове стои едно знаме с бяло, зелено и чрвено, хоризонтално разположени! След всяка сечелена от григор точица коментаторът казва : Пойнт фор Бългериън! Когато направи магия - а това се случва доста често с това талантливо диване - тогава коментаторите(щото те са почти винаги двама ) - започват да крещят един през друг : " Нееееееееее не може да бъде! О,,, Господи, как е възможно? Фантастичен Българин! Браво Григор!" Е сега осподин Ало - и ти може да кажеш че си бил на тенис мач. А ако ти се намира някой излишен лев , като дойде Гришо в зала Арена Армеец иди го погледай след няколко седмици - заедно с 13000 българи и може би ще разбереш за какво става дума! Това не е САМО тенис! Това е България!

Подкрепям, напълно.

Ако имаше психика на Джокович и воля за победа ма то нема.

Дриш в живота си колко лев данък е платил на родния си град Аскювю ? Циганите плащат повече данъци.

Данъкчетата се плащат, където е извършена работата, мой.

Тъп и завистлив матриял си и това е, кон с капаци. Днес игра България и Британия благодарение на Григор и половината свят го гледа и ръкопляскаха. Злобна напаст ей..

В кой закон е казано, че данъци се плащат само в ...Хасково?

В топ 16 е важно да влезе за да е добре поставен на турнирите от големия шлем. Реално като е 18ти в повечето останали турнири ще е в първите 16 поставени винаги. Добър мач като цяло, непредизвикани грешки във важни моменти, а това срещу Мъри никой не може да си го позволи, но все пак равностойна игра.

Домаж, ме тю а жуе тре биен, мосю Грегори. БрАво!

Изкючително съм щастлива от прадставянето на Григор независимо, че не успя да спечели. Просто вече е на верния път след толкова труден период. Винаги съм вярвала в него и съм сигурна, че най-доброто предстои само да е жив и здрав. Искам да използвам момента да запитам ордите от плювачи дали видяха на награждаването как се вееше БЪЛГАРСКОТО знаме зад Гришо или интересът им към този спорт се свежда само до отровата, която могат да леят без да знаят за какво става въпрос. Браво Грише! Само напред и нагоре! :) 14 ReplyShare

18-ти. Не е, като да си 40-ти. До 15-ти остава още малко - един Четвърт финал на Голям турнир. Григор е Пич.

му трябва на Григор, тайбрекът във втория сет беше най-слабият в кариерата му. Само допреди месеци печелеше само как печелеше тайбреци. Този човек ме изумява, печели невъзможни точки и прави безумно глупави непредизвикани грешки.

ми ако букитата кажат, че требва да е Мъри - става Мъри...

Печеленето на невъзможни точки не зависи само от умение а от поемането на определен риск, който прави така че тези невъзможни точки вместо да се спечелят ефектно да се загубят много глупаво. Като искаш да гледаш шоу трябва да се приготвиш и възможността да видиш провал. С две думи всичко е в реда на нещата - въпроса винаги е бил не дали ще има глупаво загубени точки, а колко повече ще са спечелените.

Аз го гледах по ОРФ- Спорт. Коментаторите не спираха с хубавите коментари за Григор Димитров, за българина. През целият мач от 2 часа и повече не казаха нищо за личния му живот, а само за кариерата му.

Разбира се, че ще коментират спорта само. Това са професионалисти. А не форумни коментатори както е у нас.

как 1 телевизия не излъчинищо за бг финалът? за боклуците от парламента може,а за бг спорт (малките радости от деня с ,които трябва да се гордеем) -нищо! боклуци са нашите журналисти.... освен да идиотизират населението с простите си " новини" друго не могат...жал ми е за тях !!!

На Кличката баба му била Йехова, а на Джошката - прабаба! Ние гоичетата сме зрители , с много ЗЗЗЗЗЗ!

Искаш да кажеш, че е евреин, така ли? Или, че се стреми да направи пари и да си осигури живота? За второто няма нормален и разумен човек в днешния свят, който да не иска да го направи. Кое му е лошото?????? .....

Така е. Джоков е дхаков=яков. Та така. И затова светът тамааам стана еврейски и .. взе че се провали... И магарето на хитър Петър - тамам се научлио да яде камъни и взело, че умряло...

"Григор Димитров загуби от Анди Мъри..."То това беше 100% ясно.Нещо ново няма ли?

Тъпак

това че е тъпак го знаем дай нещо ново

Ония неграмотници от Тенис кафе са написали, че ще бъде 15 ти... Но вие сте прави - 18 ти. Не знам как може специализиран сайт и толкова глупости , а уж са професионалисти.

Защо пише, че ще посрещне новата седмица като 15 в света, а в Live ATP Ranking е 18-ти? ReplyShare Avatar BigBoxing Lifestyles sallie_e преди 4 часа В официалната е 18-ти. 72 точки повече от предните двама му трябват още, за да стане 16-ти. В годишната е15-ти, което показва на кое място би бил в края на годината, ако нямаше никакви турнири до тогава.

Бъркат просто Пекин със Шанхай. Първия турнир сега го играха за 500 точки а втория ще го играят следващата седмица за 1000. Т.е. ако беше спечелил 600 точки щеше да стане 15ти. Но той спечели само 300 и ще е 18ти.

Нещо вероятно не сте прочели правилно - Гришо става 15-ти в рейса за 2016г.-не че защитавам "ония неграмотници". ;)

Връща се към топ 10, където му е мястото, засега. Въпреки загубения финал.

Прекрасен Григор. Равностоен на Мъри. Съдията два пъти даде рамо на Мъри. Браво майсторе.

Добър мач. Трябва да се отдаде заслуженото и на двамата играчи. Но Мъри беше този с по-малкия брой грешки. Дано Григор продължава в същия дух.

Опасявам се да не направи една много голяма грешка. Изеън тениса.

Извън тениса животът си е негов. Грешките също. Интелигентните хора не коментират.