Нов шанс пред Кобрата за световна титла

Кубрат Пулев може да се боксира за някоя от световни­те титли по-рано от очаква­ното.

Обратно в новината

Коментари - Нов шанс пред Кобрата за световна титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЛЪСТАК ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТАВА,АБЕ КОЙ Е МЛАТЕН ОТ КЛИЧКО ДОТАМ.

пояс до пояса, мила моя майно льо, съвсем се обърках в тия найсе пояса и федерации.

има шанс , но не в професионалният бокс! на 36 е малко късничко.

Никога не е късно пак да стане за резил...

от къде зна'йш че ходи по дискотеки

Не знам мили хора, Кобрата страх ли го е, толкова ли си може, но след мача с Кличко, почти нищо не е подобрил в играта си, не се пази достатъчно добре, получава си удари това е . Носи на бой, но точките за противника си се трупат и после се чуди защо дадоха рунд на Чисора, аз се чудех, но като позволяваш да те удрят е така. Разбира се и не само това, липсва му подвижност и още агресия, той не може или прекалено се пази да нанесе завършващия удар. Все пак е достоен българин и ни дари с много емоции в бокса, дано успее.

Не на ринга, само застани до някой от големите боксьори и ще си отговориш на много въпроси. Ако пък се съблечеш гол до кръста и застанеш пред пълната зала, под светлината на прожекторите, ще имаш матрял доживот.

Ако имаш време седни и изгледай мача между Чисора и Виталии Кличко. Чисора е брутална машина издържаща на какво ли не. Този мач го дадоха на Кличко, Чисора го смаза, Виталии на края след последния гонг едва не падна, добре, че Влад го хвана веднага.

Айде пуснете т'ва момче да ги намачка, ве! И му кажете да не ги жали! Спомняте си как внимаваше да не удари кличко! Как го щадеше! Кажете му, че няма страшно, нека ги лупка, щом са се изправили срещу него, ами да си понесат търкалянето по земята!

С този "готиния" гард, като излезе срещу Кличко, та чааааак до 4-я рунд. Ще му напълнят тиквата с пестничета и светкавици пак, и пак ще гледа като пребозал на един крак.

Дано следващият мач кобрата договори много кинти, защото подозирам, че ще е последният в кариерата му!

Къде се загуби бе,"Продължаваме напред","Добро утро","Коя година сме".

Какъв шанс бе , що се заблуждавате та той няма никакъв шанс

Аааа , има има срещу някой пенсионер

Имаш предвид ,като оня сърбина ли , или оня бразилеца , дето тренер бе жена му

Срещу който и да се изправи Пулев, ще хвърчат само сополи. Няма вече случайни. За да вземеш съответни пояси трябва да си машина.

Абе, и машина да си, ти си вземи бележка от лекаря, за допинг. За по-сигурно.

единствено пак да го набият, може и по-зле този път.

Ще взема да се кача на ринга и да ги натръшкам всичките тези фигуранти - Джошуа, Мошуа, Кобрата и Бобрата!!!

И преди познах и сега ще позная.Бавен е кобрата.Тежък удар ноооо бавен.Много бавен.Ще яде бой.Мноооого бой.Ще му разкажат играта пак.Виж...по дискотекоте няма грешка!

Видно е, че искаш да се правиш на важен, ама недей писа наизуст. На кобрата точно бързината му е силата, а слабото му място е защитата. Щото колкото и да е бърз с този отворен гард получава много удари.

И литсата на нокаутиращ удар. Той е типа "еднорък боксьор" - бие се само с лявата ръка.

Нека едно нещо е ясно - Пулев НЯМА шанс за световна титла. Никакъв. Никога не е имал, и той си го знае, затова се крие като мишка от сериозни противници.

И как се "крие", като преди мача с Кличко, предизвика всички, включително Фюри и всички отказаха!? Май на тебе акъла ти се крие и не му е трудно, щото е малък.

Отказаха му, защото не струва. Не е атрактивен боксьор и по всяка вероятност всички изброени ще го тръшнат преди 4-тия рунд. Дори Кличко можеше да го унищожи още в първия, но го пощади, за да изкарат промоутърите пари от реклами и за да не го излага.

Снакс, смешнико смешен и прост, Кобрата ги предизвиква само пред телевизора, после почва да се скатава, защото е страхлив- за справка Томаш Адамек, Руслан Чагаев, Антъни Джошуа- все си измисля причини защо не може, и след това се бие с треторазрядници. А тия митове за някакъв прав, дето бил разклатил Кличко- мисля, че сте за очила. На Пулев ударът може да разклати масата в Плаза единствено.

Стискам му палци на Пулев да успее! Но предполагам ще го отнесе пак.

Несериозна статия...И двамата ще го убият!

Еми, от анабола никой не е по-голям. Както е многократно доказано и продължава да се доказва, на световно ниво. Но няма да го бият много, че да не си личи, пък и да не плашат другите мераклии балами. Предният път Кличко го преби, щото Кубрат му скочи и го уплаши с удар още в трийстата секунда, с който Кличко беше в нокдаун. Ако Кубрат не се беше дръпнал, а беше атакувал тогава, срещата можеше и да се развие по друг начин. Кличко се уплаши, скокна и както се беше сцепил от допинг, го размаза.