Венгер взе решение за бъдещето си в ”Арсенал”

Арсен Венгер ще подпише нов договор с "Арсенал" съобщават английските медии.

Обратно в новината

Коментари - Венгер взе решение за бъдещето си в ”Арсенал” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама първо попрочетете пък после маскарете! Арсен Венгер е най успешният мениджър в лигата! Признат от всички и най вече от собствениците! Просто стратегията и възможностите на клубът са различни и той се нагажда според изискванията! С толкоз пари,толкова!!!

най-успешния? Я пак? Това е крайно несериозно твърдение, но от към печалба в клуба може и така да е.

Абсолютно подкрепям. какво разбирате под успешен мениджър ? да носи постоянно шампионски титли ли ? Точно както написа някой - това носи пари и той трябва да остане. И ако му гласуват доверие за поне още 5 години, Арсенал ще има още много радостни мигове. А и му прави чест, че отказа 3 пъти по-висока заплата в Китай, където напоследък е модерно да ходят големи треньори..

да се маха бе...... аз им заложих 10 /десет/ лева оня ден да бият Уест Бромич.... а те гризнаха три пъти дръвчето - аман от стари папардаци във футбола на 60 и нагоре години

От 10 години повтарям че тоя не става. Това е безочие. А Дж. Греъм беше Човек.

разкараи се вече узурпатор омръзнал..

Цитат: Арсен Венгер пристигна в "Арсенал" през 1996 година и от тогава досега винаги класира отбора в топ 4. Икономически това е важното. Ако напусне, е много вероятно в началото да имат проблеми, както бе в Манчестър Юнайтед след Фергюсън. Така че ако залагах, година след напускате му, те ще са по-зле. После може да се нормализират нещата.

Както винаги тъпо и подвеждащо заглавие......

Да, новина от преди 2-3 дни (май на пресконференцията в петък каза, че знае какво ще прави и че "скоро" ще им го съобщи) преобута в лъжливо заглавие.