Маша получи ”уайлд кард” за турнира в Торонто

Бившата номер 1 при жените Мария Шарапова получи "уайлд кард" за турнира в Торонто през август, съобщиха организаторите.

Обратно в новината

Коментари - Маша получи ”уайлд кард” за турнира в Торонто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ролан гарос" загуби с отказа си.КарлХейл излезе по-умен - тя наистина е любимка на феновете.

Пожелавам й успехи и наш Гришо да й "гука" на ушенце по-често :-)) !

Шарапова догодина по това време ще е в първата десетка в света,а французи и англичани да го духат.

Българският език не е за всеки! "ранглистата на УТА" и какво ще значи тази българска (на кирилица е) абревиатура??? Трябва да е СТА - Световна Тенис Асоциация

"Трябва да е СТА - Световна Тенис Асоциация " Мммм, нИ пУзна. Такова животно нЕма. Не, че УТА е правилно на български, но все пак е по-правилно от това, което ти си написал/а. Понеже тук 99,999% не отбират абсолютно нищо от тенис ще ви кажа какво е УТА или правилното WTA, което е абревиатура на Women's Tennis Association, т.е. на български абревиатурата трябва да е ЖТА. АТР или АТП, както го изписват на български е абревиатура на Association of Tennis Professionals- това е асоциацията, която защитава интересите на мъжете в професионалния тенис. Последно - ITF- International Tennis Federation или Международната тенис федерация, която се грижи за световния тенис като цяло.

Шарапова пълни трибуните и касите на организаторите на турнирите.

Хаха - пълни грънци. Къде видя пълни кортове в Мадрид и Рим на нейните мачове? Не ми отговаряй- знам, че не си гледал/а.

Браво на Шарапчето, и след петнадесетмесечна забрана да играе има рейтинг от 172 място

А на кое място и с какъв рейтинг е нашата играеща "звезда" Пиронкова? Чисто любопитство само.

На 75 място е.

Що ми пишете минуси, бе, кютуци и хейтъри! Питам само! Човекът ми отговори и съм му благодарен! Ба-а-а-а-х ма-а-а-аму! Да не попита нещо човек! Веднага ще го ос.рат тука! И това ако е сайт....