В Португалия: Кристиано напуска ”Реал Мадрид”

Кристиано Роналдо напуска "Реал" Мадрид, твърди португалският вестник "А Бола".

Обратно в новината

Коментари - В Португалия: Кристиано напуска ”Реал Мадрид” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички знаем истината и тя е че всеки крие данъци защото морално не ги дължи на корумпираните политици и мафиоти които са се пробутали да представляват(да се правят на) държвата. В БГ нещата са още по-яки. Ние имаме мафия вместо държава и тази мафия не дава а само прибира от хората под какъвто си искате предлог. Това което предлага срещу това което взима е троха. Та на тази мафиотска структура дължим един среден пръст. Това е положението и в другите държави в това число и в крадливата Испания.

Няма да е нито първият, нито последният добре платен и известен спортист, който е укривал данъци. Ще си плати глобата, ще го осъдят на затвор под 22 месеца и няма да лежи, както стана с Меси преди време. Точно тях двамата няма да ги бутнат с пръст. Виж, навремето преди 20-на години пипаха по-твърдо. Щефи Граф щеше да лежи в затвора за укрити данъци, но баща и пое вината вместо нея и той ѝ излежа присъдата. А тя междувременно се ожени за колегата си Андре Агаси и роди дете. Примери подобни с лопата да ги ринеш.

друг селянин

Той се е обидил и ще напусне Реал, ама може да не напусне Мадрид, ако го праснат в пандиза.

еваларкото братчет, гърмиш ги с гоуемата базука. съгъ се очаква симчкото бизнесмен и поуитик на твоя страна, да прекрати делото за данъчни измами. ЩОТ ИНАЧЕ - КРАЙ НА РЕАЛОС ДЕ МАДУРИТОС. НЕМА ДЕСИМА, НЕМА ТЕЛЕВИЗИЕС. СПИСКАЙ КЕПЕНЦИТЕ.

Да дойде в ЦСКА - София Тук може всичко ! Ако иска и държавата ще купи на безценица !

да не е луд

Крадлив мангал комунист,такъв ще да е.

Не че го оправдавам, ама те повечето милионери ги въртят същите игри. Е китайците му предлагат 100 милиона на година т.ч. вероятно ще замине да шашка китайчетата и ще им хвърли на испанците тия 15 милиона да се кротнат. Че без него и Меси, който също е на пангара, май футбола им няма да е изобщо толкова блестящ.

Испанците са изперкали тотално. В какво го обвиняват, че той който е гражданин на европейска държава - Португалия няма право да има дружество през което да минават договори, които не са свързани с Испания ли? Или, че офшорните зони са забранени? Той не е политик и не използва публични средства. просто го изнудват да им даде няколко десетки милиона ей така.

След като не е укривал данъци няма от какво да се плаши , за къде се е забързал така?

Chefo77

По-интересното е за какъв чеп заминава - да не би да очаква, че ако го осъдят, няма да си плати дължимото?

За Китай. Предлагат му 200 милиона за 2 години.