На ”Герена” е по-скъпо отколкото в Премиършип?

Реално ли е мач от Висшата лига на Англия да излезе на феновете по-евтино от среща на "Левски" от квалификациите за Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - На ”Герена” е по-скъпо отколкото в Премиършип? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, то да видиш поредната серия на евразийски идиотизъм в синьо си е наистина нещо, за което трябва да се плаща скъпо.

Скъпо , евтино , това е ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Абе , като слагате минуси, мислите ли върху написаното? Или няма с какво?

кабриото си е скъпо, това си е от време оно :D

Смятам, че като се пише за футболния клуб от Подуене името трябва да се пише в кавички, т.е. "Левски", или ако е без кавички УЕФСКИ. Защото Левски е нещо друго.

ЛеФски- шести по посещаемост в България... Ако не ги бутат цял живот, няма да помиришат мачове в Европа! А феновете им-99%са боклук, утайката на обществото ни...

:-) Cладур!

Билетите били скъпи, а на гмото му пробутаха сувенир за 8 млн.лв. Ахахааа.

E, друго си е пред телевизора да гледаш как сините играят в Eвропа истински футбол, а твоето измислено оранжево-червено хибридче безмислени контролни срещи!

Истински като с Верея хах, 120 мин мъки

Мъка, мъка, но играят в Европа, а вие дебилчета "жънете" успехи срежу габала и други контролни втори отбори

Аз пари за тия мафиоти, които обират парите на хората, нямам ! Левски е само една маска, която крие това което стои зад нея!

Ами то си е смехория не е за изпускане.

Само дето един футболист от Висшата лига на Англия може със седмичната си заплата да накупи всичките играчи на Подуяне барабар със стадиона, даже и след ремонта+ да му останат да раздаде по 100 паунда на всеки от 50-те зрители.

...пак няма да отида на стадиона.

Да ги направят по 20 - така никой няма да стъпи в Кочината, освен Треньора и онзи кондиционер с "пишкира".

Трябва да е задължителнно да се продават билети само на фенове с карта. А те трябва да си плащат и членски внос (например 10% от заплатата), за да се подпомогнат клубовете. Който не си плаща членски внос - няма билети и няма право да вика името на отбора по улиците (иначе му се конфискува имуществото). Няма да е лесно да се прокара нещо подобно (но идеята трябва да се помисли сериозно), защото феновете са фенове само на думи, като им поискат пари за любимия отбор и си ослушват. Ако всеки фен даде по 100-тина лв. намесец, ще има пари за всякакви селекции.

Тръпнем от нетърпение за първия мач на евроидиотитe!

Те и тази година пропускат, както и следващата. Все пак са червени Евроидиоти

КЪДЕ ЩЕ СРАВНЯВАТЕ ОТБОР ОТ АНГЛИЯ С ОТБОРА НА НАРОДА?ДАЖЕ ЦЕНИТЕ СА МАЛКО НИСКИ!ТРЯБВА ПО 100 ЕВРО НА ЧОВЕК,ЗА ДА ПОМОГНЕМ НА ФУТБОЛА И НА БСФ!!!

.....70 лв ЗА ДА ГЛЕДАМ КУЦИ ГОВЕДА.....ШЕГАДЖИИ ?! ))