Любо Пенев от ”Валенсия”: Върнах се у дома

"Валенсия" назначи българския треньор Любослав Пенев за наставник на втория отбор - "Местая Валенсия".

Обратно в новината

Коментари - Любо Пенев от ”Валенсия”: Върнах се у дома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво , Любо ! Късмет и здраве ! Най - големият и точен пич , от "добрата стара чорба" КЗЛ !!!

браво Любо на хубаво място си отишъл и на хубава работа!

в момента е най-добрия бг. треньор. испанците сбъркаха, като не го сложиха на основния тим. нядявам се скоро да си поправят грешката

Като треньор, Любо Пенев е още по-добър в сравнение с качествата му на футболист. Ще го докаже, но в Испания. Доказа го и в националния, където наистина отлепи "ютията", но стана вреден за мафиотите в ВФС и те му спретнаха заговори и провал. За тях национален отбор на значи нищо, пред мафиотската им власт. Желая успех на Любо !

И в Ботев ли му попречи мафията?! Рухна КТБ, Ботев изпадна във временно затруднение и той първи напусна кораба. И Пенев и Балъков не струват като треньори и са зверски меркантилни - за тях важат единствено парите!

всичките отборчета в бг се държът от прости крадливи местни мошеници!

"Някогашната деветка игра шест сезона във "Валенсия" от 1988-а до 1995-а и вкара 101 гола в 226 мача. В тези години Любо се превърна в култов герой за феновете на отбора." А какво направи "Супер"-Любо за България през този период - издънка след издънка, провал след провал - абсолютно безполезен, дори вреден (автогол на ЕП)... Като треньор - също въздух под налягане. Халал да им е на валенсианците!

Даде паса за гола на Костадинов на 17-ти ноември 1993, с който се класирахме за световното. Хайде сега едно горещо шкембенце, че да си го духаш!

Хвани се гръмни ! Само 'абиш въздуха !

И ние очакваме от такива хора успехи за Родината, а те смятат чужди държави за свой дом.

ами да и аз бих постъпил така,ти на тая кочина тук родина ли и викаш с всичката мизерия и простотия,мерси!!!!

От както уж щеше да напуска ЦСКА (като треньор), после клекна пред шефовете, а те след два месеца го изритаха ... ми стана ясно - този човек се интересува много повече от парите, отколкото от футбола.

Чичовото ще духа супата във Валенсия.

Един голям спортист и спортен деятел. Успех!

Върнал се у дома ли? Значи България не му е "у дома"? Само заради 6 сезона работа в чужбина и по точно във Валенсия, сега да наречеш чужбината "върнах се у дома"...?!...малко странно.

Странно е за теб, мен ,и други нормално мислещи, за хора с умствения багаж на пенев и стоичков си е съвсем нормално. Все пак чичовото ни прати да духаме супата веднъж

Ама явно ти си го послушал и марко си се хипервентилирал от ентусиазъм, а? Пенев е играл и в други отбори на Примера, бил е два пъти голмайстор на Примера. А ти си охлаждай супата...

Успех Любо, много от вас се провалиха след като спряха да играят, дано не е така и този път.Бях във Провинисия Валенсиана когато с респект говореха за теб. Късмет човек!

Споко, и тук ще се издъне като треньор. От всяка пръчка свирка не става!

Затова ли, в БФС свирките са едни и същи ?