Силвия Дънекова изгоря за 4 г. заради допинга

Българският спортен арбитраж наказа лекоатлетката Силвия Дънекова с лишаване от състезателни права за 4 години, считано от 13 август 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Силвия Дънекова изгоря за 4 г. заради допинга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

в булгаристан умират си да направят далавера да минат метър да прекарат балъците...да си мошеник е новият цивилизационен избор. кралев трябва да е в затвора заради далаверата с умрялото цска с тая също със псевдо тенис турнира дето държавата плати всичко а печалбата бе з а турците. тая моля ви се е на щат в полицията...

Като се пенсионира, може да се върне на пистата и да се състезава в световното за ветерани - там си почиват през пет минути да не се сецнат нещо.

TIREX

ако бе американка никога никой нямаше да я нарече спортистка. камо ли да я пусне на състезания, посредствена селска пръчка.

Явно имаш някакъв конфликт с момичето,разбрахме мнението ти от няколкото негативни коментара,но да продължаваш и да обиждаш.....безценно

Световната спортна мафия няма да позволи някакви си нещастни българи да получават медали по първенства и олимпиади. Така де, откъде накъде. Тези медали са запазени за американците!!!

Какви медали? Дънекова даже не влиза в десетката.

Дънекова се издъни. Да се готви следващият голям спортист.

А кога ще спрат правата на всички американски спортисти, които се допингират масово!?! Значи американците може да се зобят поголовно с допинг- другите неможе!!!

А къде прочете че за американците може ? Или просто си го мислиш, и реши да го изакаш и тук, във форума ?

Е, естествено те за пред такива балъци и глупаци като тебе, казват че проверяват и американците за допинг и тази лъжа минава за пред глупави животни като вас. Но ние трезвомислещите хора знаем, че американците не се проверяват за допинг и не се наказват за допинг. Въпросната Силвия Дънекова ако беше американски гражданин никога нямаше да бъде проверена, а още по-малко наказана заради някакъв си допинг. Допинга е измислен само за "неудобни" спортисти.

"...тя беше оневинена от Дисциплинарната комисия на БОК заради множество нарушения около нейния тест и липса на доказателства за позитивен резултат" Доста еничари вият във форума, обаче!

TIREX

Бок няма Право да Оневинява. и има доказателства и заради тях я изритаха от Рио..после някой реши че може да плати на дицип комисията плати те оневиниха без да имат право и после ...нещата си дойдоха на място. та никакви кодоши няма тук

Гледа като гръмната с мокър парцал.

TIREX

браво сега да видим дали ще я уволнят от полицията? щото такова мошеничка и пример лош.

Няма пазач на нашия казан. Нямаааа!!!

Еничари, които да тъпчат българските спортисти по поръчка на чужденците, не са липсвали никога.

TIREX

абе какви еничъри !? пачата решила да излъже тя няма нищо в кариерата си освен едно Десето място...ама папка $... пак добре че заради незаконното "оневиняване" не наказаха цялата атлетика.