България има финалист на Световното по плуване!

Едва 18-годишният Антъни Иванов се класира за финала в дисциплината 200 м. бътерфлай на световното първенство по плувни спортове в унгарската столица Будапещa.

Обратно в новината

Коментари - България има финалист на Световното по плуване! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРАВО ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ И УСПЕХ!

bravo uspeh

давай момче, дай най-доброто от себе си пък каквото стане!

успех

Абе, за медийни промивки, гмо, ментета, ваксинации... няма как да си сигурен. Пък и да си признаем, юродството/нихилизмът ни е стара болест. Още отпреди Паисий. Знам и защо. Ама е дълга тема.

Еми, чалга, наркотици, гмо, алкохол, разврат, медийни промивки, ментета, невежество, "ваксинации"...

Ем, научиха ни да се гордеем с участие на финали, когато България имаше олимпийски шампион, да не беше и точно на тази дисциплина. Бяхме на 8-място на Олимпиадата в Сеул 1989г. На седмо бяха корейците, със скандални съдийски подпиралки. Спортистите ни носеха медалите с кофи.

Антъни?!? Моето момче, ако се покланяш пред американците, знаеш къде да ходиш, ако обичаш само не се представяй за българин!

Ем, ако са се "кланяли" майка му и баща му. Или ако са смесен брак. Едва ли човек може да бъде отговорен за това как са го кръстили родителите му.

Е чак пък такъв прилив на чувства заради едно име... Не е най-важното как са го кръстили, а как са го възпитали. А това не го знаем добре - единствено ясно е, че има борбен дух и е усърден и устремен към целта. То ест, нищо лошо, а напротив.

Evalarkata, frend!

Браво момче, най-после една добра новина! Успех на финала утре!

Супер! Поне една положителна новина, която не е ключова, страшна, ужасна или страховито меле!

Не им давай идеи, че за резултатите от финала не се знае какви епитети ще изполават. Браво на момчето и успех!

Успех на финала!

Ал

Браво!

тук 2 мнения няма бравоо...!!!

Браво , Тони !!!! УРА .... След легендарния Петър Стойчев пак натрихме носа на назобаните сащисани ! Бог -Българина е с теб !!! Със здраве :)

В този спорт където всички хвърлят милиони и имат стотици школи това е супер впечатляващо. Да е жив и здрав и все така да се представя. Направо не е за вярване!

Браво Само на 17 CHAMPION

Антъни, ГОЛЯМО БРАВО момче! Като бивш плувец знам какви усилия и талант са необходими за такова постижение! Пожелавам ти да си жив и здрав и никога да не губиш мотивацията си, а заедно с това ще дойдат и още по-големите успехи!

Вече започваме да брем плодовете от бащинските грижи , които последните правителства плагат за развитието на масовия спорт и високото спортно майсторство.

Не разбират деликатния ти "английски" хумор :) Браво, ТОНИ и успех!

Залагам на неподправена, самобитна, българска, нескопосана и просташка политическа тролщина.

Чудесна изява предвид страховитата конкуренция! Късмет на финала, макар че там Антъни ще е малолетен, следвайки прогресията на публикациите тук.

си е постижение и на тези години може да бъде ценен опит за него участие в този финал. Само да не се смачка от резултатите на другите , защото там останаха само супер звезди за финала.

Браво и успех.