САЩ отпадна, няма да ходи на Мондиал в Русия

САЩ сензационно отпадна от Световното първенство, след като загуби гостуването си на неиграещия за нищо тим на Тринидад и Тобаго с 1:2.

Обратно в новината

Коментари - САЩ отпадна, няма да ходи на Мондиал в Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въздухарите от САЩ мислят, че всички им лягат и им лижат подметките. Но нищо чудно в най-гледаните им тъпанарски ТВ станции да се разкрякат, че са загубили заради хакерите на Путин или защото Путин е анексирал Коста Рика. Успехите на САЩ в спорта се дължат на корупция на високо ниво и прикриване на злоупотреби с фармацевтични продукти. Не мога да си представя сестрите Уилиямс да са зобили само тревичка и салатки, а изглеждат като разгонени мъжки бизони. Или пък Майкъл Фелпс, Торпедото, който само на мляко и бисквитки бележеше постижения. Армстронг вече изгоря, но там явно е имало караница на високо ниво за едни немалко пари изглежда.

Отпаднаха именно по политически причини ... Да се не мъчат и да стават за смях пред руснаците в Русия по терените на Мондиала 2018 ...

Тези янки май се къпят във всенародна любов? Ако не си я купят с некой друг зелен гущер някой помияр, няма да има кой да ги лайква.

Сега ще има ли бойкот? Иначе за руснаците има няколко позитивни новини - Украйна отпадна, сега и САЩ... За ФИФА също - иначе трябваше да се чудят как да избегнат мач Русия-Украйна...

Е що за Мондиал? Панама каква футболна сила е?

да бойкотират ако искат ураганите дето им направиха бараките на парчета шпертплат.Американският слон -най големият слон в стъклен магазин.

Ах, каква голяма загуба за световния футбол....

бойкотират първенството в Русия, затова отпаднаха...