Григор мина през Ада, но е в трети кръг в Шанхай

Григор Димитров мина през страхотни трудности, за да обърне с 3:6, 6:3, 7:6 Райън Харисън (САЩ) и да достигне до третия кръг на "Мастърса" в Шанхай.

Обратно в новината

Коментари - Григор мина през Ада, но е в трети кръг в Шанхай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истинските специалисти за разлика от вас оценяват женския тенис като не по малко труден от мъжкия и не случайно от доста години вече изравниха и заплащането между мъжете и жените. Абе някои от вас гледа ли въобще тенис или всички сте тук заради това, че пише за григор,. Той не е и никога няма да бъде топ играч, но трябва редовно да гледаш тенис за да го разбереш това!

А защо плюещи като теб пишат в българските форуми? Пиши там където ще те оценят по достойнство. Тук се радваме на успехите на Григор Димитров, а не на плюнката на самозабравили се родоотстъпници. Поне да беше написал какви са ти постиженията в световен мащаб. Облизването на определени части от човешката анатомия не се цени в България високо. Затова не очаквай да бъдеш разбран и поощрен в тъпото ти занимание. С постовете си не виждам да се отличаваш от определението което даваш за останалите които пишем тук. Даже ни задминаваш в тъпотата си.

специалисте, Григор е топ тенисист, в топ 10 е даже, не знам къде трябва да е, че да ти стигне и да кажеш евала. Само хора без успехи може да са толкова критични.

Коя е Ада? Щом само е минал през нея трпбв да е някоя местна...

Мануела Малеева -достигала номер 3 в света Магдалена Малеева- достигала номер 4 в света Катерина Малеева - достигала номер 6 в света А григораки за сега е достигал само 8 позиция и от тук натам се очертава голямото пропадане. И кво излезе?!? За сега григораки е извън тройката на най добър български тенисист за всички времена!!! Само приказките ви са големи!

Не, че им отричам класациите, ама има много голяма разлика между тенисист и тенисистка! Конкуренцията при жените е доста по-слаба, особено във време оно!

Най-великото постижение на сестрите Малееви е, че са единствените три сестри, които са били в топ 10 и в това отношение държат световния рекорд. Но 8 позиция за Григор в ерата на Федерер, Надал, Мъри, Джокович, Вавринка и т.н. реално е много по-голямо постижение. Никога в историята не е имало подобна генерация в мъжкия, да не говорим за женския тенис. Реално до 3 години ще се откажат трима или четирима от топ 10 и това ще отвори пътя на Григор към титла от големия шлем и евентуално класиране в топ 5.

Григор Димитров все още играе, за разлика от тях. Нещо повече - едва навлиза в най-силните си години на корта. Така че, има възможност да ги задмине. Тази година спечели мастърс, догодина може и на турнир от шлема да завърши първи. Със сигурност ще ги бие по титли сестрите.

АЗ ПЪК СИ ИСКАМ БРАТЯ ПАМПУЛОВИ. ГЛУПАК.

Катерина Малеева - $2,220,371, 10 титли Магдалена Малеева - $4,398,582, 10 титли Мануела Малеева - $3,244,811, 19 титли Мануела в края на годината през кариерата си е била между 6 и 32 място Магдалена в края на годината през кариерата си е била между 6 и 216 място Катерина в края на годината през кариерата си е била между 6 и 93 място Стига сте плюли по Григор. По-добър е и от трите взети заедно. Факт. Мъжкият тенис е на светлинни години от женския. Ако беше толкова лесно да се играе мъжки тенис на корт, нямаше да има такава огромна разлика между Григор Димитров и следващите българи в класацията на ATP. A. Лазов - 361 Д. Кузманов - 446 А. Лазаров - 714 Г. Донев - 966

Всяко умно парче знае, че Григор почти сигурно ще завърши поне на 6-то място тази година.

Добър-лош, наш си е. Човек трябва да бъде подкрепа на своите, а не само да критикува. Когато ние Българите застанем всъгласие и подкрепим своите, ще имаме успехи. Кой човек застава срещу детето си когато прави грешки? Съвети-да, но да заставаш срещу-не.

Григор има милиони фенове по света и само в България има хейтъри. Няма такъв народ т.е. племе.

Това, което дразни е не днешната игра на Гришо, а заглавието на Динко! "Григор мина през Ада, но е в трети кръг в Шанхай"

Всеки там е минал през своя ад за да се класира за следващия кръг на ада! Пожелаваме му да стигне и до рая!

Сестри Малееви са с по големи постижения от него! И не мога да симпатизирам изкуствено на една кифла, за която селфито е по важно от мачовете му.А мача с един неизвестен американец е ад, при претенциите му за топ тенисист.

ШАРАПОВА ЗАЩО Я УВАЖАВАШ И ХВАЛИШ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е МАНЕКЕНКА И СИ ПРАВИ СЕЛФИТА?

Ти нормален ли си бе! Какви са тия сестри Малееви, какви успехи имат хаххах

Да не знаеш сестри Малееви и да коментираш тук, означава че си случайно попаднал! Гришо е велик, но Малееви също имат своето място в историята на този спорт!

И МАЙКА ИМ И ТЯ Е ВЕЛИК ТРЕНЕР, НО ОСВЕН ДЕЦАТА СИ ДРУГ СЪСТЕЗАТЕЛ НЯМА! КАКВА ШКОЛА САМО А?

златен гришо, от сега нататък каквото и да направиш си заслужи мястото в първата десятка - на нас българските фенове остава само да ти се радваме!!!!!!!

БРАВО ГРИШО ПАК ЗАРАДВА БЪЛГАРИТЕ , НО ТОЗИ ПЪТ И С ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА !

Бахти ада! Играл н топка.

По едно време сам се биеше, ама мина в "другият клас".

С такива мачове се расте ! Браво Гришо

Не е лесно, приятели...в тениса не е както във футбола...Германия все да бие...не подценявайте Григор...

го пускайте направо от полуфинал, та да има шанс момчето...

Все едно гледах Люксембург България на тенис , но тук няма равен. Тегава работа. Няма радост.

Напрежение до края.

Минал през ада на 46 ! До тук добре!

браво! за малко да ми докара инфаркт...