Надал сложи знак ”стоп” пред Гришо за десети път

Рафаел Надал пак хлопна вратата пред Григор Димитров и го победи с 6:4, 6:7, 6:3 на четвъртфинал в турнира "Мастърс 1000" в Шанхай.

Обратно в новината

Коментари - Надал сложи знак ”стоп” пред Гришо за десети път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде сте всичките "фенове" на аскюуусутУ, родоотстъпническо леке - кауня, бе мишкииии? Ако беше бил тоя г-образен щяхте да плъзнете като бълхи по помияр, ама го туриха на мястото му келеша. Айде крийте си се по дупките или идете да му направите по една бибитка за успокоение. Мишоци!!!

Ходи да биеш Надал, като толкова знаеш и можеш. То ако беше много лесно, нямаше да е първи в света. Ама ти си велик и сигурно ги знаеш и разбираш тия работи, и ако ти падне Надал, ще го скъсаш на нула.

Олигофренията е повсеместна... За съжаление Приятел такива като вече не ги прибират а се разхождат по улиците.Би било хубаво да има институции, които да обгрижват умствено недоразвитите... Държавата абдикира :(.

което имаме и то никак не е малко, можем да изброим 100 други по-големи нации от нашата, които нямат играч там. Сяя Надал ..., Надал, Джокович, Федерер, са играчи за историята, ще се наредят пред Сампрас, Бекер, Бьорг и т.н. Меси и Роналдо все едно, Шумахер, Болт, Фелпс, и т.н., не може да са всички като тях. Факт е, че никога не сме имали тенисист мъж там, имахме Малееви, имахме един скиор, 3-4-5ма футболисти, С. Костадинова, щанги, борба, гимнастиката се възражда, но пък ето и един, а в момента и най-известният ни спортист изобщо!! Всяко падане от Надал може само да ме радва, а всяка победа с/у него (Дж. Фед. Мъри и т.н.) си е трофей за нас, това е. Нека децата му се кефят и утре от тях да излезе бг надала.

Рафата "Vamos" ли вика или c'moooooooon? A Джокера? Явно Кауна не държи да се асоциира много-много с България и съм сигурен, че ако го питат елементарни неща из историята на "татковината" му, ще мига на парцали. Няма нищо чудно, че психиката му е слаба - човек без корени, разчитащ на ПР идентичност обикновено е така. Това за заблудените му фенчета...

Друго е да гледаш Путин пред мавзолея на Ленин и да викаш ура, а? Нали така, мурзилка?

ТОЯ ГРИГОР ЩО НЕ СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ ТЕНИС НА МАСА?

единственя начин да го бие е с каси разиграваня и winner. федерер такa го бие.

Мачът беше много добър. Даже най-хубавия до този момент. Надал е велик,защото години наред печели титли. Григор има какво още да учи. Прави добри мачове, но те не са достатъчни както се вижда. Ако беше в половината на Федерер (която явно е нагласена, защото Гришо и Рафа се срещат дето се казва след няколко дни) Григор можеше да стигне по-напред. Трябва още много малко, което обаче все не достига. Рано или късно, когато лъвовете се оттеглят ще изгрее и звездата на Григор. Важното е, че момчето играе в ерата на най-великите.

Поздравления за победата на Надал! Поздравления за играта на Григор!!! Жалко, че не гледах мача, но ще го гледам на запис. И най-вече поздравления за психиката на Григор!!! Загубата си е загуба, но е важно да не се огъваш и да се бориш с всички сили!!! Браво на двамата, лош късмет на Григор, че срещна Надал толкова рано!!!

Наистина кофти късмет за нашето момче играе доста силно и съвсем спокойно ако беше в долната половина на схемата щеше да стигне до финала

Първо си бърка отзад, после си намества чепа, после помирисва и едва след това опива лицето си. Има си странности, ама си е голям играч с железни нерви.

Надал Не дал, това е положението. Но 60% от загубените точки бяха от непредизвикани грешки. Ако оправи този си показател нищо чудно до година да стане и 1 Григор.

нашето момче още не е дорасло да бие играчи като Надал...

..нашето момче не се е донадрусало като надал за да го бие

На правилния път е нашето момче! Ще го прескочи и този някой ден. Просто повечето опит на испанеца си казва думата до момента. Но Григор здраво го изпоти. Следващия път повече!!!

НАЗОБЕН ИСПАНСИ БИК!

защо бе N1 му го даваш за втори път този 2-ри сет? За да си вири носа, да живее в заблуда и да меле щуротии на драскачите? очевидно ти е жал, но следващия път го БЛЪСНИ яко в тъй наречения "сблъсък"

Жал ми стана, че никой не ти обръща внимание , та да те зарадвам...Момчето гони 20 милиона долара, а ти мрази, колкото щеш! По здрав от един от драскачите!

Е, нали плаща данък на тия 20 милиона, нищо, че го плаща на Монако, а не на България. Ма щом парите ти са най-важният критерии, Пеевски гони 2 млрд, предлагам и за него да се хвърляш така самоотвержено на амбразурата.

Аз като гледам точките му трябва да започне от понеделник под номер 6, не 8 в годишната класация на АТП.

Моментната класация: 1.Rafael Nadal 10225 2.Roger Federer 7685 3.Alexander Zverev 4400 4.Dominic Thiem 3725 5.Marin Čilić 3535 6.Grigor Dimitrov 3455 7.Stan Wawrinka 3150 8.David Goffin 2750 9.Pablo Carreño Busta 2605 10.Novak Djokovic 2585

Тази класация е за финала в Лондон. Актуалната класация е тази: 1 Rafael Nadal 31.3 ESP1 10225 - +350 Shanghai SF 2 Roger Federer 36.1 SUI1 7685 - +180 Shanghai QF 3 Andy Murray 30.4 GBR1 5290 - -1000 4 Marin Čilić 29 CRO1 4505 +1 +350 Shanghai SF 5 Alexander Zverev 20.4 GER1 4400 -1 - - Lost in Shanghai R16 6 Dominic Thiem 24.1 AUT1 3935 +1 +10 - Lost in Shanghai R32 7 Novak Djokovic 30.3 SRB1 3765 -1 -360 - 8 Grigor Dimitrov 26.4 BUL1 3590 +1 +135 - Lost in Shanghai QF 9 Stan Wawrinka 32.5 SUI2 3450 -1 -90 10 David Goffin 26.8 BEL1 2885 - -170 - Lost in Shanghai R32

Ммдааа..., за да биеш най-добрия не е достатъчно да си добър или много добър. Трябва да си най-добрия... Браво на Григор! Страхотен мач направи.

за играта,но за да се победи Надал трябва не само добра игра,но и голяма доза късмет!

Kalin

Не си прав то той с късмет е и в челната 10 с тия непостоянни игри които прави.Иска се и можене и характер!

Голяма доза допинг. Е, не толкова колкото на Надал, че да не вземе да се цепне там, където надал се почесва.

... а може би надал просто зарежда батериите с триене?!?