Кубрат: Друг на мое място би излязъл за парите

Кубрат Пулев се обърна към феновете си и за първи път проговори след новината за контузията, провалила мача срещу Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат: Друг на мое място би излязъл за парите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кобра,не им се ядосвай!На тези всичките дребни душици само пари са им в главата! Те нямат никаква идев какво е това спорт,контузии,а да не говорим за морал,чест,лоялност! Простички са си! Тренирай си и да не ти дреме! ОСУ!

С този пръст заканително отправен пак изглежда антипатично на публиката. Кубрат просто е въздух под налягане, за него парите на били важни, интересно за какво излиза на ринга - да го блъскат по главата и да рискува непоправими здравословни травми. Или ще каже че е там за славата на Родината, просто май започна много фалшива песен и това не се нрави на нас, българите. Свикнали сме и ни отвращава всеки фалш за всичко, защото чашата е преляла отдавна.

Още когато обявиха мача, Пулев започна да мърмори: не го предупредили, договорили се зад гъбра му, нямал време за подготовка. Джошуа не е имал повече време, но подходи нормално към задължителната защита и дори се изказа ласкаво за Пулев. Никой не иска да се бие с Пулев не защото е страшен, а защото не носи приходи. Скучен, бавен и със слаб десен, не привлича достатъчно интерес и не създава интрига. С обидите и обвиненията, били те и основателни, си навлече гнева на фенове и презрението на босовете. Основния му проблем е: няма шампионски качества, а има шампионски претенции. По всяка вероятност контузията му е измислено оправдание, подобни номера ще го отдалечат от големите мачове още повече.

Абе КоВра, изобщо не сме изненадани ,че няма да има мач.ОЩЕ В НАЧАЛОТО КАТО ПОЧНА ДА СЕ ОФЛЯНКВАШ ЧЕ НЯМАШ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОДГОТВИШ,НИ БЕШЕ ЯСНО.Само се оправдаваш момче, не си никаквъ национална гордост,по скоро срам!

Кубрат е на 37 години, а ако чака за мач от такъв ранг ще бъде след 40 годишна възраст. Това автоматично може да се нарече, че той приключва кариерата си. Или поне кариера със силни опоненти.

Всички знаем, че си патриот, спортсмен, елитен боксьор, не го правиш за парите а за спорта...Е видяхме те срещу Клитчко, така че по-добре замълчи, защото ставаш смешен!!!

Много просто ,краят на една кариера. От всяка върба свирка не става,казва народа.Че това е краят подсказа мача му с Кличко.Аз не съм вещ в бокса, но още при първите рундове на този мач разбрах ,че Кубрат е слаб боксьор.Гледал съм в Тубата мачовете на почти всички звезди в този спорт и като го гледах как "маха" беспомощен с ръце срещу украинеца ,разбрах че Кубрат е далече от истината.Сега за мен провалът на мача Пулев-Джошуа е логичен,иначе нашият не го чакаше нищо добро.

но ти сигурно си милиардер ..... аз напълно оправдавам решението му!Човек на честа !

А страхлив заек, и лъжлив отгоре на това..

Има нещо, което Кубрат обича повече от парите и това е славата, признанието, да е фактор или както каза Кличко, "да играе роля". Той не може да губи и ако преди 3г. беше излязъл уверен, че ще победи, макар реалността да се оказа много различна, сега вече знаеше какво го очаква, затова предпочете да запази егото пред парите, пък били те и много. Еди Хърн го определи като "тегав тип, с когото се работи много трудно" Не очаквам пътищата да им се пресекът отново.

кличко беше прав, когато каза за пулев : посаранец!

Още като стана ясно че Кобрата иска повече време за мача и почна да прави изявления как това бил мач между Зауерланд и Джошуа първата ми мисъл беше- тоя ще се контузи преди мача.В бокса това е дежурното оправдание когато някой иска да откаже мач поради една или друга причина.Обаче по-странното е че с този отказ доколкото разбирам няма да си запази претендентското място което вече е лошо защото се съмнявам че Зауерланд ще продължат да стоят зад него а и става сложно защото Кобрата вече е във възраст в която играта му почва да върви надолу (той е по-скоро техничен а за това трябва бързина) пък и трябва да се изправи срещу един назобен американец Бейби Милър който е сравнително млад и много го помпат.Не че тоя Милър е нещо кой знае какво, но са го хванали да го правят звезда сериозни хора а и Кобрата както вече писах вече не е като преди 3-4 години така че едва ли ще има друг шанс за мач за титла.

Има и друго.Кобрата нямаше как да спечели срещу Джошуа.Защо ли?Защото боксът е бизнес.И като всеки бизнес в него се гонят печалби.Джошуа в момента е най-касовото име и пълни стадиони от по 80 хиляди, което е много милиони.Има два мега мача, които ще гарантират огромни печалби като и в двата е замесено името на Джошуа.Единия е Джошуа-Уайлдър, другия Тайсън Фюри-Джошуа.Така че преди да се стигне до тези мачове Джошуа няма как да загуби, просто защото много пари са на масата и са намесени промоутъри, спонсори и големи тв компании с договори за реклама и тв права.И всичко това да се провали заради някаква Кобра или Такам.Едва ли.Няма да се учудя и всичко да е дирижирано още предварително и от Зауерланд да са казали на Кубрат да загуби каквото и да става срещу още 1-2 милиона отгоре за тях.Мистериозна е тази ситуация има нещо в цялата работа.А и този Такам как така тренирал през цялото време и готов веднага за мач.

нямаше как да спечели, защото онзи е в пъти по-добър и талантлив от пулев, а бизнеса си е бизнес, не смесвай нещата.

за разлика от теб........

Защо толкова злоба към Кобрата? Бах пропадналите злобари.....

Mоже и наистина да се е наранил човекът. но това не ни топли нас, тези, които си купихме билети да го гледаме - него, Пулев. Не ни пре'баха еврогейовете, а нашият си пич. Сега билетите и стаите в хотелите не могат да се връщат обратно. Така че трябва щем, не щем да зяпаме мача на Джошуа с не'акъв си Такам. Аз поне съм в Англия, но какво да кажат сънародниците ми от България, които също като мен са избързали да се набутат от патриотична гледна точка?

Изцапа гащите - това е! По-добре насран, но жив! Отворил се е, че оня ще го утрепа на ринга, нашия Ковратчо Мулев!

Добре де г-не Кубрате, нека приемем е така хипотетично, че нямаш контузия, че всичко е ОК по подготовка и излизаш в Кардиф. Ето тук е завръзката , развръзката и всичката хухавела. Излизаш и ..... Не изкарваш и трети рунд. А го не изкарваш защо? Ами защото: 1. И аз съм на 52 години и се боксирам ама се боксирам за кеф - а ти за пари, т.е. ти си продаден и купен човек играеш по "правилата" и нямаш собствена воля. 2. На 52-е години аз съм с ръст 188 см и 83 кг, а ти на твойте години по сравнение с мен с една торба мас. При това казах аз си се бия в залата за кеф а ти за пари. Не си ли нагъл дебелако. 3. Бързина. Да пази Господ и св. Йоан Вехтопещерник - когато нанасяш десен прав по теб се тресе лой.... От де бързина в 7-я рунд примерно? 4. Ако имаш ум /а ти имаш/ тези неща ги знаеш и си стигнал до един прост извод - НЯМАМ ШАНС дори и до края на третия рунд. Както и да е - това е спортната страна - трети, трети, кой колкото може, и аз съм опъвал краката в началото на втория. 5. Е тук е проблема - ти се биеш за пари а като не одеяниш до третия - всичко там билети, реклами, телевизионни права и прочие се срива ....И кво правим сеА? 6. Ами взимаме си болничен и пишев У ФЕЙСО - Продължаваме напред. 7. И си гарантираме още 2 - 3 години известност. Нали щото аз щях да го пребия тоя негър ама те тая контузия .... Ами елементарен си, страхлив и приказлив. А, да и високопарен....

А ти като толкова ги знаеш нещата що не се биеш за пари? Нали знаеш какъв е отговора - знаеш че не ставаш. Всеки може да иде да се бие в зала за кеф, тегаво става като започнеш професионално. Бил торба лой и не знам си кво - все едно да кажем че онези от леката категория страдат от недояждане. Всички сте спецове по писане, в живота от която и сфера да погледнеш ви няма никакви. Какво сте постигнали сравнено с Пулев-нищо не съе постигнали ама знаеъе много. Е като знаее много защо нищо не съе постигнали?

Първо - майка Ви и татко Ви да са Ви учили, че с непознати се говори в учтива форма? Второ. Аз не съм нито разбирач, нито писач. Казах боксирм за кеф и то от 3 - 4 години. Трето. Имам професия. Лекар съм. По специалност педиатър. Четвърто. Поради написаното в т.3 не намирам за уместно да се бия за пари, защото имам професия. Пето. Обърнете особено внимание на написаното в т.1. Да сте възпитан поне не коства средства, а само някакъв тип усилия.

Кубрат е професионалист, бяга по 12 километра всеки ден, и води тежки тренировки, а ти кой беше?...за каква лой говориш не знам...че не е изчистен в тяло като допингирания Джошуа, да не е ..ама орелефената мускулатура не гарантира бързина, нито издръжливост, ти си пълен илитерат...дано не лекуваш така както се и боксираш...

Ами минавайте си спокойно и по-бързичко обаче, защото в 5 /Пет/ реда сте написали 7 глупости. Виждали ли сте колко оборота на минута прави с въже "върховният строен" Кубрат и като колко негърчето? Всъщност Вие знаете ли как се чуства човек на втората минута като върти въжето със 120 + оборота в минута? А знаете ли как се усеща амонякът като съставна част на въздуха на 6-тата минута с такова темпо? И какво е на 10-тата. Минавайте и отминавайте.

Друг на твое място нямаше да се пери 3 месеца, а сега да бяга като насран. Това че те би Кличко е ясно. Това че Дшошуа преби Кличко пак е ясно. Ясно е и че ако Джошуа те бие приключваш с ореола на голям боксьор. Явно ти или по-вероятно от Заугерланд или нещо подобно са взели правилното решение за да те запазят за още няколко години. Така виждам аз ситуацията.

Нещо се бъркаш май. Джошуа би Кличко а Кличко преби Кубрат

Надявай яморлука и ставай овчар.

Да не се лъжем! Има нещо много гнило в цялата ситуация. По принцип в големия спорт и по специално в бокса, всичко е много сбъркано, включително и договорките!

глупости

Времето накъся, а преговорите за сценария на мача до никъде. Кобра, не можеш да им вземеш парите, техните. Така е най-добре. Медицинска бележка- 3лв.

Пуле, на кой ги разправяш тея ве, ПАЛЯК!??

добре че е Бог, че иначе, ако се осланяше на Джошуа... леле мале какво го чакаше нащо момче. не е истина просто... Бог може и да прощава, даже и да помага, но Джошуа е Човек, требет му пари, и то големи суми, по възможност, и тея слабости и симпатии, дето Бог проявявал, са му непознати...

как само се изплъзна от жестокия побой който предстоеше

е, бокса ти свърши......... минавай нататък.

Кубри никой българин не ти се сърди! Най-вече ни радва фактът, че няма да те пребият позорно за втори път и да ни срамиш! Лекувай се и умната!

Истинските боксьори търсят начин да се бият с по-силните, а не начин да избягат. Истинските боксьори са адмирирани, дори когато губят, стига да се вижда храбростта и мъжеството им да се бият. Загубата не е срам за един спортист. Срам е бягството от загубата.

kirchevo

Много прости 'ора пишат тук глупости. Затова е казано да си умен е колкото можеш, а да си проЗт колкото искаш. Един свестен българин(КУБРАТ) ще се появи и гледат да му смачкат главата.Прост народ живее тук, затова сме последни навсякъде.Айде лека ТЪПУНГЕРИ с ТЪПУНГЕРИ.

той свестен ма е гъдулка и много лъже

Никой не коментира свестен или не. Ти вкара това сравнение. А иначе един мъж трябва да бъде мъж и да прави това което говори. След като не му е стискало да не се е перил. Хората са му отдали заслуженото и щяха да го разберат. Боксът е спорт. В спорта печелиш и губиш. Не можеш да бъдеш най за дълго време. Но това бягство е долно за един мъж претендиращ за такъв.

Истината е , че нашия пръдльо разбра ме ще яде пердах от безпорно доста класния Джошуа се изплаши. Продъчжавай на пред към порендната торба с лой която и Петър Лесов би свалил още в първия рунд. Хонорарите от по 5-6 Евра на мач с такива смешници му отиват на класата на Курааат. А селското му гадже Андреа ще продължава да се пердаши за по 500 Евро.

ЦИГАНИН!

Кураж, Кобра! Каквото и да е, какъвто и да е, този човек е на върха на професията си, която е мултимилионна индустрия. Колко от нас могат да кажат същото?

Kalin

Щях да му повярвам ако не беше това че от първия момент когато се заговори за тази среща се опитваше да се измъкне.Първо му бяха зауерланд и....после времето после .....контузията.Рядко някой който още не е бил шемпион има два шанса да се бие за тилата.За съжаление Кубрат ги изпусна-първия път от прекаленно мтого говорене без покритие сега.......не знам.Едно е факт трети път няма да има за него и годините му са много а и по добър няма да стане.

мда, това е другата страна на великия български народ. най обичаме да ритаме и да плюем по този, който е паднал. най-малкото, защото можем и защото сме велики, нали. дано кубрат се възстанови бързо, за да може отново да го заливаме с щастливи възгласи, когато побеждава на ринга.

Нищо не си разбрал. Не е това в което обвиняват Кубрат.

Добре че се отказа че голям бой го чакаше.

Къде продължаваш бе, кариерата ти приключи?!

и аз страшно съжалявам защото трябваше да спечеля най-лесните пари които могат да се спечелят някога от залагане без значение коефициента ....първият път загубих $1000 срещу Кличко защото му слушах глупостите на тоя гъдулчо признавам

Върни парите на всички българи купили билети да те подкрепят!!!

За това се говореше МНОГО ОТДАВНА!!! Този да не ни баламосва!

Тъй ли? Къде, че не съм чул?

на село в хоремага нямате ли телевизор"опера" ?

Ivan

Изключително ГНУСНА твар!

тоя направо писател трябвало да стане а не боксьор, ако приемем че е писал горното де.... което е толкова вероятно колкото Стиви Уондър да вземе свидетелство за пилот...

Лошо стечение на обстоятелства. Всички в България очаквахме мача .Всички знаехме че Пулев е торба л а,на и ще падне , дори Букмейкърите даваха коефициент 1 за победа на Пулев . Пулев е прав че ще вземе няколко милиона от загуба . Но малко хора знаят че в тези мачове има изискване боксьора да не падне първите ТРИ Рунда , заради публиката платила много пари за билети и Правата на ТВ . Пулев се усети че ще направи ЦИРК и за това се оттегли - иначе Мафията ще му резне главата .

Ти сигурно си член на мафията щом толкова отвътре ги знаеш нещата.

По-скоро не знае на кой свят живее и затуй се изказва така "компетентно", понеже е гледал филми. И за мафията, и по дискавари колко неща...

Явно не е било лесно решението. Следвай си принципите! Аз лично те поддържам!

продължаваме напред ....в смисъл назад

прескачаме напред

То патос, то чудо... БОГ е българин, с БОГ напред, ала бала.... пич, ясно е, че не ти се качва на този ринг... Няма лошо, но още като почна с изявите от рода на "Ако спечеля - ще даря" ми светна, че нещо не е в ред (не просто евтин и много глупав PR, а нещо по-голямо). А то какво било - нашенецът просто не иска да си разваля статистиката.. Знае, че ще бъде нокаутиран и тъй като егото му е по-скъпо от няколко милиона - реши да си го спести. Няма лошо де, за добро или зло нямаме по-добър боксьор в момента. Всеки може да се контузи, всичко разбирам, но целия тоя цирк обвит в такъв жалък патос просто ми идва в повече... Продължаваме НАПРЕД!

добре казано , но доколко го мисли е друга тема

ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ФЕНОВЕТЕ НА БОКСА! Пичове, не е мъжкарско да хулите и плюете Кубрат, след тази нелепа контузия, която го сполетя! На всички ни е болно, че няма да има мач Джошуа - Пулев! Аз не съм му адвокат, но е грозно и невярно да се говори, че се е уплашил и е избягал! Кубрат е всичко друго, не и страхливец! СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ЕДИН БЪЛГАРИН, ВИЕ КОИТО ИМАТЕ ПРЕТЕНЦИИ ДА СТЕ ОТ ТОЗИ НАРОД!

Само една поправка:тоя не е българин а циганин,ти циганите ако ги имаш за българи ние не