Гришо: Оставам и за уикенда, това бе целта ми!

Григор Димитров е в стихията си, като помете Давид Гофен с 6:0, 6:2 във втория си мач на ATP World Finals в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Оставам и за уикенда, това бе целта ми! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор има лустро по-голямо от играчите със сходни позиции в ранглистата. Има добро име. За разлика от един Стоичков например . Можем само да се радваме.

Григор нека си вземе тези 200 точки от Кареньо Буста, защото в началото на годината има да защитава 1200 от Бризбейн, Аустралия оупън и София. А там не се знае дали няма да зигуби половината. Ако вземе и полуфинала, ще има едни 1000 точки, които ще му ''тежат'' до края на годината и ще го държат попчти гарантирано/+ ОСТАНАЛИТЕ ЗАРАБОТЕНИ/ в ТОП 10;) Това ще го прави поставен във всички схеми на турнирите през годината.

С играта която показа срещу Гофен, няма кой да го спре. Почти нямаше грешни отигравания. За някой точки имаше по 15-20 разигравания, специалитети на Гофен, но Григор го размаза, а белгиеца гледаше невярващо. Догони невъзможни топки и ги спечели. Федерер показа в срещите си значително повече брак и при съответната игра на двамата няма да се учудя ако резултата бъде като този срещу Гофен. Разбира се първо ще трябва да се справи Джак Сок, който е по-вероятният победител довечера.

освен че има прецизна и силна ръка, мосю роже е голям тактик. наглася играта си спрямо противника почти моментално. когато дзверер смени начина си на игра и ритъма по време на играта на федерев му трябваше сет за да се нагласи, но го направи и си взе третия, вече готов за номерата на германчето.

А аз се изкефих на победата на Григор и си докарах куп готини емоции по време на мача.

Най-мразим да мислим...

Не мога да го понасям този глуп тип.Как пълзейки като ги няма големите се изниза напред.

Кои големи ги няма - Агаси, Сампрас,Макенроу?!?Това,че Джокович и Мъри се контузени да не значи,че всички с шанс за Топ 10 трябва да спрат да играят!?Контузиите са част от играта,а специално за тези двамата са защото телата им не издържаха на силата която им дава химията която зобат!А ако ДелПотро не беше преследван от толкова много кунтузии Едва ли Мъри и Джоко щяха да вземат толкова турнири!Ако,ако ... помни се историята,не ако-то!

Григор в момента е единствения българин който цял свят гледа с респект и уважение. Единствения българин заради когото ''БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ,БЪЛГАРИЯ....'', кънти позитивно в ушие на света! Тези руски злобарчета които явно вземат пари за да плюят българите, нека се кланят на ГЕРМАНЕЦА и да си изхарчат всичките изработени рубли за лусиони за вана.

Не се коси . Нормално е да има измет навсякъде. Радваме се с Григор . Много.

"открадна сет на маестрото, и е само на 20 г.!!!" На колко години Григор взе сет на Надал? Айде да си спомним?

Мачкай Гришо, с теб сме! Дано само след този успех да не подцени съперника. След такъв успех можем само да се гордеем!

Все едно ти да "подцениш" див звяр. Той дано не напълни гащите, нашия. Но да не бъда разбран криво, от все сърце му желая успех. Но оня си е баш Дзверо. Ако Григор го победи сега, догодина си е твърдо топ 3. ДАНО!

Всъщност, права си - аз Буста го бях отписал вече.

Не ви ли омръзна да плюете само Григор, след като някой е успял, започва бългаската зависи и плюене.

Гришо в момента е 4ти в света! Давай, Гришо, с теб сме!

А бе вие сериозно ли сте притеснили за Григор? Млад, добър тенисист в добра форма, симпатичен?! Дай боже всекиму! Успех, Григор!

Емигранта може да си стои където си иска и колкото си иска. Блъскането на топка не го прави с нищо по-специален и велик. Дебилите лумпени може да се скъсат от поклони!

Да бе - плюенето в коментарите те прави велика анонимна мишка. Може да се скъсаш да пишеш, простотии.

Е той бат Бойко ви го каза, матриала калпав.

Нещастни хейтъри! Григор е може би единствения българин, известен по света с нещо хубаво! И за да постигне това ниво се е скъсал от тренировки и лишения. Но това наистина не може да се оцени от хора, които дори не са се събличали по физическо..., и за които най-голямото усилие е да си сипят поредните 100 грама...

Много хубаво но не му ли омръзна все едно и също, да блъска едно топче с една хилка. Скука . . . Всеки ден едно и също.

на теб не ти ли омръзна да блъскаш две топчета всеки ден?

той нема кво да блъска - за тва е толко кисел. киселяка му с киселяк, умрел от злоба и от скука... трееепи, гришоооо!

На 22 Григор победи Джокович и после е плют години наред.

рано е да се каже дали ще дочака уикенда. Лесното свърши днес. Това, че извади късмет Надал да се откаже и той да остане фаворита на слабата група не значи много, когато отсреща ще му дойде най вероятно Сок , на който той е абонат. Но дори да му дойде Зверо пак ще е тежка задача, защото е ранен след мача с Маестрото и иска да убива на всяка цена. Въобще в петък ще е мача на истината.

С Буста ли ще е "мачът на истината". Иди се прегледай бе, момченце. Може да ти олекне. Сега има силни лекарства. Американски.

Мачът на истината ще е със Дзверо. Не че не може, но за да успее ще трябва да даде 110% от себе си. Дано.

Ако не изпадне в дупка(психически) ще бие, но с Гришо нивга не се знае.

Така е, но никой не е идеален. Важното е, че полага усилия, стреми си, напредва, показва резултати... Надяваме се, в крайна сметка, да преодолее недостатъците си и да разгърне потенциала си, който никой не знае колко е голям. Може би колкото на Федерер.

Е щом целта му е била не да победи а"да остане до неделя" значи в неделя ще яде кьотека.

... щом ти казваш, кретенковски...

ДНЕС целта му е била да остане до неделя. В неделя целта му ще е друга.

тапо парче си кретеновски

Браво! Само така!

Браво! Великолепен !

БРАВОООО!!! УСПЕХ, МОМЧЕ!