Ноле разказа как е бягал от бомбите над Белград

Новак Джокович даде интервю пред радиоводещия Люис Хоус в САЩ и разкри интересни неща за годините, в които е растял в Белград. Годините на войните...

Обратно в новината

Коментари - Ноле разказа как е бягал от бомбите над Белград | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво от това,че сърбите няма да забравят? Животът не спира,не спира,човече!Мъдри са думите на Ноле - никой няма да забрави миналото,но злобата не гради по-добро бъдеще.

Ех, Ноле, защо не си по-смел и не посочи основния виновник, който разпали тази братоубийствена война. Може би този, който те интервюира дори е гласувал за него.

Виновника е Сърбия, която нападна Словения, Хърватско, Босна и Херцеговина.

ноле аиде ражоди се до сребреница и виж гробовете на бошняците, ражоди се и до косово и виж домовете на косоварите които са изгорили вашите воиски, ражоди се и до димитровград, босилеград и виж какво мислят за вас сърбите, и до хърватите отиди, и ще разбереш че никои от тези народи няма да забравят това което им причниха сърбите и техния национализъм.

Така както си написал коментара, показва, че много не си прав. Обедненият уран ще ни убие, а да няма виновни? Виновните са Клинтън, Мадлин Олбрайт, Хавиер Солана, и тн!!!

затова ноле ги праска с голем кеф краварите на корта. аиде от догодина пак, заедно с нашия да ги млатите. успех

Ноле каза само половината истина ! Че няма да забрави !

Как така никой не можеш да обвиняваш, Ноле? Точно тези, на които даваш интервю са виновните, американците. Или по точно техните политици.

Прав е, с омраза и желание за мъст не може да се живее и да се гради бъдеще,а и ..всичко тече,всичко се променя.Довчерашни приятели днес са врагове и обратното,историята е пълна с примери.Нищо не е вечно.