Букмейкърите: Гришо няма да вземе титла от Шлема

Григор Димитров няма големи шансове за титла в турнир от Големия шлем през 2018-а, твърдят букмейкърите.

Обратно в новината

Коментари - Букмейкърите: Гришо няма да вземе титла от Шлема | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние Българите сме непредсказуем народ! Като ни каже някой , че не можем да направим нещо - сякаш крила ни поникват и сме способни на всичко! Нашият инат е пословичен! И така трябва да бъде и Ще бъде! Затова сме оцеляли тия 1300 Години! Та и сега - Те нека си пеят тая песен любовна , че Григор няма да го спечели. а пък ние си знаем какво може Българина по принцип и има ли граници за него! Е па Нема!

При положение ,че се връщат вавринка,Мъри и Джокович титла от големия шлем е мираж!?

ако big four не са в форма догодина има доста добро шансове

1 на 8 или 12,5% малък шанс ли е, за тенесист който до момента не е печелил, а на тази възраст се предполага да е на върха на силата си. Кво пискате, залагайте като не сте съгласни и печелете

Спрете с този Гришо. Досадно е.

Ся е момента за лесни пари юруш народе!

За турнира в Лондон прогнозите бяха съшите но се получи друго.Гришо ще спечели поне 1 купа а при добра стратегия 2.

Григор, отвреме на време показва стряскащи възможности, както в мача срещу Надал на АО и двата мача преди полуфинала на турнира на майсторите. Очевидно, продължава да се развива и бъдещето му е непредсказуемо.

Да го духат шит-мейкърите! Мачкай, Гришо!

Почти всичко което казвате е вярно но когато играе Гришата винаги има тръпка, кой знае може пак да има щастливо стечение на обстоятелствата.

отново злобарите се изказват, пожелавам успех на григор..и нещо букмейкъри, трениори се опитват да ни подценяват. НО винаги успеха е съпроводен с подобни доброжелатели.

Продавай апартамента, залагай и догодина по това време ще имаш 8 броя жилища, щом си такъв доброжелател.

Тенисът през 2018 е ясен - голямата четворка почиват и се възстановяват от контузии, а Григор взима голям шлем. През 2019 може вече да го кара лежерно и да почива на стара слава.

На Ролан-Гарос може да се поозори.

Е, нали президентът специално отиде до Париж, за да уговори работата...

На кой му пука за букитата. Гришката си напълни сметката и пълни хубави мадами.

Титла от шлема е много вероятно да спечели, стига Джокович и Мъри да не успеят да си върнат формата от миналата година. Всъщност крайно време е голямата четворка да се пенсионира.

Казах ли ви бе, пълен балон!

... изплакни си устата & тогава говори, бе... неприлично е да се говори с пълна уста...

Букитата не са балъци, които да рипат от възторг, само защото продажни медии им пробутват колко велик е Гришо. За разлика от истеричните почитателки на дойната крава на тате, те много добре знаят, че финалът в Лондон беше първият в историята на турнира, в който нито единият от финалистите е помирисвал финал на турнир от Шлема. Тоест - случайна работа, която няма как да промени възгледите им за реалното място на Гришко.

Всички вие, които слагате минуси на човека, за трезвата му оценка, ще заложите ли голяма сума за Гришко? След като не сте съгласни с коментара му, заложете 1000 евро, и ще станете богати. Ама и вие не вярвате това да стане.

Дано не се сбъднат прогнозите ! Но - все пак сегашната му класация(осве всичко друго), е плод на голяма доза късмет! Поради контузии не играят много тенисисти, които бяха в класацията много по-напред и по-дълго време! Все пак топчето е кръгло - да се надяваме!

Да кажат какви са били миналата година ставките, че ще завърши 3 и че ще спечели турнира на майсторите, че да се ориентираме колко да им вярваме.

Ставките са били същите, каквито и да се изпоконтузят 90% от елитните тенисисти.

Да погледнем от друг ъгъл. Що за елитни тенесисти са тези, дето се контузват масово. И всичките до един с контузии, продължаващи толкова, че да се изчистят от химията, която иначе не са гълтали.

Ти като не им вярваш, заложи ли, че Гришко ще завърши трети?

Букмейкърите са като банкерите! Хитреци... Дано да ги изненада Гришо! Успех му желая!