За 13 г. Пеневата чета се превърна в Боен клуб

Любо Пенев и Ники Илиев застанаха редом от едната страна на барикадата. В окопите отсреща са Борислав Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов.

Обратно в новината

Коментари - За 13 г. Пеневата чета се превърна в Боен клуб | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много точна статия! Поздравления за автора!

На какво приличат тези герои?! Българските социалистически спортисти станаха мутри!

Като млади - герои. Като дърти - подлеци!!! Убиха Българския футбол!!! Да си заминават всичките!!!

Това, че едно време са били добри футоблисти не зонмчава че днес могат да управляват футбола. Това еработа за мениджър не за мухльовци. Славков беше класи над тях за жалост.

Като футболисти бяха... уникални, да кажем. Много ги харесвах. Но като стратези, мениджъри и треньори явно изобщо не ги бива. Откакто поеха футбола... Не можем да излезем от В група...

грозна работа , как неги е срам да се държат по такъв начин всички без исклучение ,,,,,,, прояви се баи ганиовата простотия .......... честито на всички ганиовци

ликведираха футбола!

За да има какъвто и да е спорт, трябва пример, традиция и наследство. Примерът си го люляме от 94-та, традицията е да се краде, а наследството е банда от чалгари и некадърници. Е тогава кое дете ще се развие у прогнилото нашенско и ще имаме пак футбол?

Ники Михайлов не постигна никакви резултати! Редно и коректно е да даде път! За жалост това в нашта татковина е рядко срещано явление!

какъй ники михайлов ва? ти у ред ли си? баси тъпира!

А бе аз съм можеби единствения който не разбира от футбол а само от резултата. Но от кадето и да го погледнеш все лош материал.

Освен , че не разбираш от футбол ти куца и граматиката.

И на децата е ясно, че с перуката начело футбола копае дъното! От 2005 г. нац. отбор пропуска 7-мо подред голямо първенство, младежи и юноши ги бият, който ги хване, на мачовете в А, Б и другите групи ходят средно по 200, 300 човека на мач... Много важно, че перуката имал лоби в корумпираната УЕФА и че бил построил база за нац отбори, които никъде не може да се класират! А лошото е, че са се окопали и на този етап няма кой да ги бутне от там, днес дори и вечно "недоволните" от Герена ги подкрепиха - цирк! Пожелавам успех на Любо и Ники, но едва ли ще успеят да вземат властта...

Kakwi oduhotvoreni fizionomii - rodna kartinka!Osobeno Lezkov , a za Perukan dumite sa izlischni.!

Само заедно са сила! Всичко друго е жалка и тъжа картинка!

А Стоичков защо го няма на снимката?

щото тъ ибе, затуй. Не може да бъде на 2 места едновременно.

ако не се скараме с приятели за пари какви българи сме

Пълни маскари. Да се отказва Бербо от ролята си в индийския сериал и да си изпълни обещанието тук! Нов бардак със стари * еми някак си не ми се вързва.