Мароуни даде показания за сексуалния тормоз

Олимпийската шампионка по спортна гимнастика от 2012 г. - Макайла Мароуни, даде показания по делото срещу доктора на националния тима на САЩ - Лари Насар.

Обратно в новината

Коментари - Мароуни даде показания за сексуалния тормоз | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбираемо е как така си е мълчала толкова години, тогава психика нямала ли е, чест, достойнство и пр., дълги години да е търпяла това само и само за една олимпийска титла, даже и 1.25 милиона долара не ги е отказала, вместо ако и се е случило това да го е обявила на всеослушание още тогава и да се махне от отбора .... Извлякла дивиденти, вероятно и е играла дълги години с допинг, вероятно и титлата и е спечелена след употреба на допинг, но както знаем американците не ги хващат, а и сами си счупиха десетки хиляди проби от няколко олимпиади назад, само и само да не се установи сред време, че всичките им успехи се дължат на допинг, но и с години си мълчала, сега изведнъж се разприказва .... А ще върне ли тези 1.25 милиона долара дето е взела и не се е посвенила тогава да откаже, голямата моралистка .... По сбъркани и ненормални откачалки от американците няма !!!

и сега следва въпросът: струваше ли си тази жертва?

Навремето и аз можех да стана певица ... със секс, но се отказах и НИКОГА не съжалявам за решението си. Всеки сам прави избор. Парите и славата не ме блазнеха. Но за случая, ако си беше замълчала ... /сега я знае цял свят/ може би по-бързо щеше да се възстанови.

Оправете си заглавието - това не е някакъв въображаем сексуален тормоз, а реален педофил-изнасилвач

тук става въпрос за педофил който ги лекувал като им бъркал където не трябва. този е за разстрел.

сега? Защо не тогава? Защо разни свирки от къде ли те се "сещат" за секс тормоз след години. Нима през цялото това време са били в амнезия? Има нещо много мътно в цялата тази сага...

Имала е мечта да отиде на олимпиада. Отишла е, но е платила цена, която ѝ се струва несправедлива. Какво толкова не е ясно. На марсиански ли говори момичето !?

за случаи като тоя, а и много други подобни българският народ има една мъдрост - не е важно да имаш много акъл, а да ти дойде навреме.

... тоя го е яд, че не е бил в лондон & е пропуснал и... другото...

хем си прави кефа хем се оплаква. платила висока цена. ми кои та кара ма. нагъзила си се с цел облагодетелстване а сега ревете.

Тъпунгер, това е ОЛИМПИЙСКА ШАМПИОНКА. Не е било за облагдетелстване, а е упражняване на власт със заплаха за НЕЗАСЛУЖЕНО изхвърляне от отбора и изнудване, придружено със заповед за мълчание от още по-високо ниво.