Букарев: В Левски никой не знае истината докрай

Асен Букарев си тръгна от "Левски" днес, напускайки поста на главен мениджър по-малко от три месеца след назначаването му.

Обратно в новината

Коментари - Букарев: В Левски никой не знае истината докрай | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предателите,-гниди започнаха да изпълзяват, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ! Като не могат да унищожат Левски на футболния терен опитват по най-мизерния начин чрез предателство! Само Левски

Иначе , всичко звучи много коректно : "Не искам да навредя на клуба ." /искаш , не искаш - вредиш/ , "Няма да създавам напрежение "/всъщност точно това правиш/ , "Няма да кажа лоша дума против никой "/а оплю всички/ , "Левски се управлява еднолично и никой не знае истината докрай." /много неща се управляват еднолично и не е нужно истината да се обяснява на всеки /. Питам , защо точно днес и сега , броени дни преди старта на сезона се сети , че не си на точното място ?

pompai

ЦСКА ,ще си оправят головата разлика с вас.

Малко са хората у нас, които ще си тръгнат от място с добра заплатка, заради това, че реално не могат да свършат това, за което са дошли.

... парен бук... трудно увира...

На тебе ли ще ти кажат истината , бе ?! Истината е , че ти гледахме сеира , ти си къртица и припознавач ! Марш при гмото тире ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Кое ГМО - което умря 1949 ли?

Докато пеевски дава парите няма да е ясно кой кой е в този обор ...

Къртицата , пардон , умрялото прасе , го опърлиха ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Какви мениджъри като боримиров и букарев бе подуенци? Уефски, най-добре вземете палячото тити папазов !?!?!?!