Навратилова директно обвини BBC в сексизъм

Горещ скандал за половото (не)равенство се разиграва сред двама от легендарните тенисисти на миналия век.

Обратно в новината

Коментари - Навратилова директно обвини BBC в сексизъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато жените започнат да играят заедно с мъжете и да побеждават - ще получават същите пари. То май не е само тенисът... Шах и мат.

Макенроу е КО-ЛО-РИ-ТЕН. Навратилова какво... грозна, дърта, единственото и предимство е, че е от 'джендърите'.

Нещо темата почна да се изтърква. За всяка едно по-ниско заплащане жените почнаха да обвиняват в gender дискриминация. Навремето първата жена, която уволних поради тотална некадърност не видя грешките, които е направила и са довели до такава развръзка, а тръгна да обяснява наляво и надясно, че съм искал от нея други неща и тя отказала, та затова съм я уволнил. Оттогава за съжаление винаги имам обица на ухото, когато наемам или уволнявам жена, но със сигурност не съм им определял заплатите според пола, а според възможностите.

Това е популярното съкращение за голям черен чеп.

Тук говорим за несравними неща. Все едно Никол Станкулова да каже, че Джей Лено изкарва повече пари от нея заради пола.

Нечувана наглост! За неравенство в заплащане да говори човек, който за две седмици бягане по корта е получавал в пъти повече от средната годишна заплата в ЕС. И че е сексистко, хермафродит да се състезава срещу жени.

Тц, тц збъркал си другарю, много е рано за тия въпроси. Путин се още не е станал господар на европа.

Не говори с пълна уста, невъзпитано е.

Да видим сега....какво са се разпищяли тези жени, дето все искат да са равни на мъжете по права, но не и по задължения? Значи ние работим 3 години повече от тях заради майчинството им, живеем средно 7 години по-малко, защото ни тровят душата с психическия им тормоз, а сега имат и претенции да взимат колкото нас? Как да стане това - работиш 3-4 години по-малко (а много от тях даже и въобще спират, уж да се "грижат" за детето) и искаш да получаваш нещо, което не изработваш? Не е ли така.....малко нахално?

Вие знаете ли какво е майчинство? И казармата е лебедова песен в сравнение с това. Като цяло коментарът Ви е типично ганьовски.

Ганьовецът е този, който оценява другите, без никакъв довод. Знам, да. Ако ти не обичаш да мислиш, не трябва и аз да съм като теб (да, ТЕБ, а не Вас).

Айде потърси в нета значението на "лебедова песен", и тогава пак се опитай да кажеш нещо по въпроса.

Ти работиш повече от мен заради майчинството МИ? МОЙТО МАЙЧИНСТВО?? Затова, че си развалям тялото и си рискувам живота за да се пръкнеш ти? За да те дундуркам и да ти бърша л..няния г.з? И си губя работата и кариерата да се разправям с теб? И ти ми работиш повече? А - не ли нахално, че си се пръкнал изобщо?

А кой те кара да си даваш пу? Стой си в гората, бери гъбите и няма да имаш майчинство! Каква кариера - продавачка в супера за 400лв и после: "Скъпи, дай малко пари, че харесах в мола едни високи курвенски ботуши...." Жените в България, които са образовани и се самоиздържат не са повече от 1% и определено не си от тях, съдейки по изказа ти..... Пръкнал съм се бил....аз ли те накарах насила да си даваш пу? И много моля модераторът да не ме трие втори път, имам право на отговор и не смятам, че истината може да бъде обида! Прилагайте еднакъв аршин за всички, моля!!!!

Работил съм за доста фирми, аз самият съм давал заплати, имам приятели също с дребен бизнес. Е, не знам някой от близките ми да дава повече на някого само защото се мъж. Имам и приятелки с бизнеси - там също няма разлика в заплащането според пола, всеки печели за колкото се договори. Впрочем на жени съм плащал повече от мъже, просто защото са се договаряли по-добре и си вършеха добре работата. Навратилова да си гледа работата, не е толкова популярна колкото Макенрол.

В(ън) темата за сексизма, заплатите са въпрос на договорка, нямам нищо против Навратилова да се беше договорила за 2 пъти по-голямо заплащане от Макенроу, явно, просто не предлага същия продукт...

Ми ти нали си мъжката част в дуета, ма?! При това и видът и гласът ти са доста мъжествени. Да не би пък точно това да отблъсква аудиторията от твоите проникновени коментари. Май повечето люде все още са нормални и свързват мъж с мъжественост и жена с женственост, мъжествените жени като теб очевидно са недолюбвани. ... поне засега.