Хамилтън съзря дискриминация във Формула 1

Четирикратният световен шампион във "Формула 1" - Люис Хамилтън, съзря расова дискриминация в спорта.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън съзря дискриминация във Формула 1 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам мерцедес да дадат на черни инженери да конструират формулата на Хамилтън и да видим дали ще изкара поне една обиколка!

Черен - скиор и арменец - миньор, няма!

В този свят на печалба, и то на всяка цена, и с всички средства, ако даден индивид е кадърен, ще бъде прилапан от големите риби веднага, ако ще да е с цвят "цветовете на дъгата".Но някои хора са решили да яхат гребена на вълната на политкоректността, и не се усещат че по този начин стават жалки.

...после като започнат проблемите по колата, да не се оплаква...

Какво са дали тъмнокожите, не азиатците, на света, като научни открития, технологии, че трябва да инат едва ли не гарантирана квота навсякъде.

Само абсолютен дебил или гьонсурат с дебели очи би надробил такава попара.Четири пъти шампион , целият отбор на мерцедес работи само за теб и да се оплакваш от дискриминация!!!Следващото ниво ще бъде президентът Обама да се оплаче , че е дискриминиран в политиката.Май - май този пилот ще се окаже едно кафяво подобие на Роналдо .

Още един професор по дискриминация, след жената на уил смит. Нормално е, при положение, че повечето отбори са европейски да наемат кадри от Европа. Ама хамилтън не вижда по-далеч от цвета на кожата си!

Колко му е акъла на Хамилтън? Толкова. Ами да си направят Ф1 за цветнокожи, има пари, какво му пречи? И разбира се да пускат и бели пилоти. Същото и за Мерцедеса - Ето, Обама, да спретне една автомобилна фирма, след 100 г да пуска и бели там. Дискриминация е по цвета на кожата да определяш кой има право да работи, кой не - което предгала Хамилтън.

Глупости ако те бива и си специалист в това да те взимат независимо от расата но да взимаш някой заради раса и пол е пълна глупост

A в ски спортовете к'ва дискриминаця пада, не е истина!

Ти остави, ами тя природата къв дискриминатор е, не е истина.Грам снежец не им пуска в Африка :).

И да ми криете коментара няма нищо да промените....афроамериканец,че такова животно няма както и азиатоамериканец....някой китаец да се е прекръстил случайно?

Поредната комплексарска глупост. Отворете интернет и гледайте всички видове екстремни преживявания - скачания, катерения, гмуркания и изобщо всичко свързано с опасност за живота. Там всички участници са само бели. Това е показателно.

аз видях предишният коментар, и ако той е нетолерантен, то цялата статия е расистка (защото се говори за раси).

Все едно да се оплакваш, че няма бял спринтьор-рекордьор на 100м през последните години. хората СА различни, драги ми ''цветнокожи'. а конкретно на тоз, космоса му е крив.

Подай му пръст, да ти отхапе ръката!

Скритият коментар НЕ е етнически нетолерантен, защото афроамериканците не са етнос, а раса. И защо не оставите участниците/читателите да преценят дали е или не е толерантен?! Защото е самата истина, която не отърва на подтисниците - истински дискриминирани са белите хора.