Бербо: Шефът на стадиона трябва да бъде уволнен веднага

Капитанът на националния отбор на България Димитър Бербатов заяви след победата с 4:1 срещу Черна гора, че теренът е бил в отвратително състояние и шефът на стадиона трябва да бъде уволнен веднага, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Бербо: Шефът на стадиона трябва да бъде уволнен веднага | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако бербатов е зле какво да кажем за останалите, ми те са просто ялки в такуф случаи, те са още по безлични и нищожни.

Само за уточнение на тези,които не са в час и си умират от желание да се изплюят по "левскарския" БФС. Националният стадион не е собственост на БФС,та те да се разполагат със съдбините му, спортното съоръжение е стопанисвано и управлявано от държавата, на което се провеждат и други спортни мероприятия, та е логично за него да отговаря доскорошната Агенция за младежта и спорта и настоящотото министерство, в чийто ресор е сега!

бербатов не е в час...ужас!само глупчо някакъв може да уволнява еи -така..леле,дано да не се побърка това момче...бербатов,имаш пари,но си много далеч от тези,хора,които остават следа и са важни!

само да испия две бири,,,,и балгарската защита щея развинтя,и щеим дам ,на момчетата по една наллонова торбичка да повращат ,в тях,,,,да немарсят стадиона,....

Големо второ полувреме,голем отбор,голем брилянтен играч но КАДРОВИК НЕ .Е...Е..Е.. !

Прав е!Това е спортно съоражение не ........

жив таш... сме нека си го признаем

бербатов си заслужава парите ниски българи

Тези помияри и любеницата от Хасково да си ходят.Веднага .Амин дай боже!

Човека ви направи три голови паса и сам изработи дуспа и вкара гол........кога най-сетне ще сте доволни ве ейййййййй........!!!!!!

Абе сопол, то и ти трееше да бъдеш уволнен още преди 5 мача, ама никой нищо не ти каза. Мърльо!!!

Бербатов има критерий за разлика от вас мрънкалници. Всяка седмица той играе истински футбол на истински стадиони. А вие друсайте гюбеци на кучката Мадона.

чшш бербо , ти не ходи ли на Мадона бе ? Кво очакваш ? Както подчерта колегата до мен, не взимай отношение за неща за които не разбираш !

абе то добре че е бербатов, че иначе с такива футболни хора в бфс .......

Как може някакви разглезени момченца да раздават заповеди за уволнение.Измислени "звезди", на които всички трябва да им бъдат длъжни.

Ало коментарите, просто човека е свикнал на нормално европейско управление, и като види нашите мързеливи некадърници, дето само смучат е нормално да се възмущава.

Някои хора така и не си намериха мястото нито на терена, нито извън него.

и от телевизора си личеше, че тревното покритие на националния стадион, прилича повече на дроб сърма, отколкото на спортно съоръжение. Наблюдавам висш непрофисионализъм във българският футбол и в частност БФС и жалки злостни коментари от вас момчета.

Бербатов е КУ...

По коментарите ще ги познаеш! Познах ви пед.... мръсни!!!

Ей Бербатов ти недей да раздаваш правосъдие главо проста! Заради концерта на Мадона тревата е на тоя хал. Така или иначе отборът на България е пълен с фукльовци,които навън играят,а за националния им е през оная работа!

все пак сме българи, нека им пожелаем ,успех

супер че бихме,,,,,,но с тази защита и с тези пропуски сме само ,да черна гора,и албания,да несе заблуздаваме ,,тази игра се игарае,с ум и сарце,на голови,и на точки,,,а ние я играем на именаи и кои каде играе,,,,а там няма голови и точки,,,,,,,,,,,,,

Защо никъде не виждам да пише, че Митко Иванков ни спаси от резил.

Най-смешното е, че "нашите" още си вярват за класиране - сред всичките безобразни мачове досега... Даже на Италия се точат... не че италианците са нещо супер, но с такава игра "а ано, ама надали!"...

момчета, стегнете се, трябва да бъде уволнен разбирасе тоя шеф и то на секундата!!!

Я оставете Бербо на мира! Ако не беше Бербо щяхме да свършим 1 - 1! Плюс това е абсолютно прав за стадиона! Големи разбирковци сте всички! Бербо е най-големия. Дерзайте и пишкайте срещу вятъра...

Всеки, който плюе по Бербатов и всички уефскари са много прости хора и не трябва да им се обръща внимание!

Абе какво не разбира бе? То и от самолет се видя че терена е в ужасно състояние! А всички, които завиждат на Бербатов за парите, славата и успехите му, им пожелавам да се задавят в злобата си...

Най-вероятно на Бербатов му се е обадил някой от шефовете на Ман Ю на полувремето и му е казал, че го гледат и се чудят, как са могли да вземат такава мърда! И той взе, чв св затича за малко през второто полувреме! Вярно, че се задъхваше като асматик, след всеки спринт, но показа, че може да пипа топката, ако никой не му пречи!

абе бербо не вземай отношение за неща който не разбираш .брой си парите който вземаш без да заслужаваш

Бербатов да се раздава за националния така както прави в Манчестър Юнайтед и да не се прави на някой управлявящ, който уволнява наляво и надясно. Победиха с такава бездушна игра, че ако се надяват на победа и дори равен в Италия са най-големите балъци на света!!!!!!!!!!