Димитър Пенев предложи ЦСКА и Левски да се обединят

"В ЦСКА не е имало злоупотреби", това заяви пред журналисти бившият треньор на отбора Димитър Пенев, след като даде показания по делото срещу Александър Томов, предаде БГНЕС. Бившият наставник на "армейците" предложи ЦСКА и Левски да се обединят, за да излязат от кризата.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Пенев предложи ЦСКА и Левски да се обединят | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз предлагам Пената (Мировенския тактик)да стане треньор на Левски, и да видим тогава чичовото кво може.А сега де!

ТО БИВА ПРОСТОТИЯ.

и тогава кое ще е дербито на българия

Пената е велиг! Наистина е Стратег!

Най-разумното решение е Левски да бъде закрит! Тогава проблемите в БГ футбола ще намалеят с 85%, Батков в пандиза, Гонзо при манекенката и готово.

още един бистър цска-рски мозък (като телешко варено). и като се обединят с кого ще играят? как ще се казва новия отбор? левка? бати малоумника е тоя

Подкрепям с 2 ръце идеята! Резилът ще е 2 пъти по-малък, като играят навън..........

НЕ шефовете ще са готвачи и по цял ден ще тренират готвене на ЧОРБИ.

ето така дами и господа след преврата на 9.септември 1944г. е създаден любимият на някои цска или цдна или цднв или септември при цдв или там още както е бил кръщаван от някой лумпенизиран куманоид....дааа това е истината за унищожаването на големите футболни клубове на царска българия,трябвало е само някой куманоид да го предложи и партийната върхушка е свършвала останалото,радвайте се че не живеем в онези черни времена защото това "невинно" изказване на този прост селяк току виж се приеме....само си спомнете за онова велико комунистическо недоразумение "жск-славия"-софия имало го е,питайте феновете на славия и локо-софия!!!!!

тоо си не е пил апчето

ПОДП. Д.ПЕНЕВ СИ ЗНАЕ УРОКА, ОЩЕ КАТО БЕШЕ В \'\'ЛОКО\'\' СОФИЯ, И ДРАПАШЕ ЗА ЦСКА/ЦДНА/! АМА ВИЕ СТЕ МЛАДИ ПИСАЧИ И НЕ ПОМНИТЕ КАК БАДЖАНАКА МУ ГАГАНЕЛОБ И НИКОДИМОВ МУ ВЪРШЕХА РАБОТАТА КАТО ФУТБОЛИСТ ПРЕЗ 60-ТЕ ГОДИНИ, И ГО \'\'ПОКРИВАХА\'\' ОТ ВСЯКЪДЕ! ТОЙ И СЕГА Е В НЕМОЩ ДА СЕ ИЗКАЖЕ, КАКТО И ТОГАВА ДА ИГРАЕ! ТОЙ Е ЕДИН СМЕШНИК ЗА РАЗУМНИТЕ И АНАЛИТИЧНИ ХОРА! МОЛЯ БИ СЕ ТРЕНЕР 1!!! БОЖЕ! МАРИОНЕТКА НОМЕР 1 Е ПЕНЕВ! ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА И НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ, И СЕГА СЕ СЕЩАМ, ОБЪРКАНОСТТА МУ В ИГРАТА ЗА НАЦ. ОТБОР В ИЗРАЕЛ/1965Г/, КОГАТО БЕШЕ ЕВРЕИН, И САМ НИ ВКАРА ГОЛ! СПОРТЕН НЕУДАЧНИЛ, И ЩАСТЛИВЕЦ Е ТОЗИ ПЕНЕВ! ВИНАГИ НА ГРЕБЕНА НА БЪЛНАТА! СЕГА МУ Е МЪКА.. АМА ИМА И ТАКИБА МОМЕНТИ! НЕ МУ ЦИТИРАЙТЕ ГЛУПОСТИТЕ ЗА ЦСКА И ЛЕВСКИ - ОБЕДИНЕНИЕ......! С ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ И НЕКЪДЪРНОСТ СТИГНА ДО ВОЕННА ПЕНСИЯ ДР.ПЕНЕВ! ТАКА ДА ЗНАЕТЕ! ТЪРСЕТЕ ГАГАНЕЛОВ И НИКОДИМОВ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ!

само бургас.там е футбола на бг

Стига с тоя Левски и Цска

Дон диего от елхово,е най-добрия тренер

Само цска и черноморец,защото сам в бургас и ми се гледа хубав футбол

Пена ти си велик,номер 1 си,аз все още сам 0

Kо ни пука.пишете за черноморец защото това щее отбора на този век.забравете за говедата,за чорбата,за всички други те ще са палнея за саяление

Тоя дъртак вместо да говори глупости да мине през селото да си плати сметката в кръчмата.

Честно казано тази идея е добра отборът ще стане по силен

Ок ма животновъди ли ще ни бъдат новите шефове :)) да нема тоя път проблеми, че фотболистите са прекарали мн. време борба при месаря.

И как ще се казва новият отбор? ЦЕСКИ или УЕСЕКА :-)))))))))

Левски и цска да играят в отделно първенство да им свирят само узунов и генов. Осталите отбори да са от по 6 човека и всеки 10 минути за Левски и ЦСКА да се свири дузпа. Така и българския футбол ще си отдъхне от напъните на измислените грандове , а и Левски ЦСКА само ще побеждават

Абе той колко е умен, не знам. Но като гледам и тук хората не са особено интелегентни. И защо приемате думите му дословно?! Под обединение, той има пред вид да не си правят мръсно един на друг и да отстояват еднакви позиции по болните въпроси на футбола. А не всеки да си гледа себе си.

На майтап съобщих подобно нещо на един приятел чорбар. Той прояви чувство за хумор и се разхили. Трагедията е всеобща. Що пък не. Новата Барса. Ха-ха. Но че трябва да се намалят отборите е ясно. Нашите отсега излязоха във ваканция, а в Англия играят на Коледа и на 1.01. За какво си говорим.

И КОЙ ЩЕ Е ШЕФ НА ОБЕДИНЕНИЯ КЛУБ? САМО НЕ БАЙ ГАНЬО!

може, даже 100% ще стане в някоя кручма

Ами, можем и конкуренция да направим: обединяваме ги Левски и ЦСКА и новия отбор го включваме в чуждо първенство, примерно гръцкото и така даже ще има шанс и в шампионска лига да играе някога

Безумно тъпа и неосъществима идея от където и да я погледнеш ;)

Супер е идеята.

да ми лапете ....

Левски и ЦСКА да се обединят - Това е нещо като суха вода, при дървен камък до млад старец и като черна точка, която се белее в близката далечина.

Аз не мисля, че Димитър Пенев е тъп нищо, че принципно съм от Левски - само веднъж съм го срещал и съм разменил две-три думи с него по служебни дела като кореспондент между две страни, а не по мои лични интереси и мога да кажа, че ми се стори готин, напълно нормален човек, може би просто пред камери и фотоапарати му е трудно и не му се получава, но в нормална обстановка е много свестен и смятам, че идеята му за обединение на Левски и ЦСКА е много добра и интересна!

мДа, и как по-точно ще им се дигне нивото и ще се правят повече пари, като има САМО един що годе силен отбор? В конкуренция с кой ще израства тоя отбор с Спортинт Своге ли? И къв бизнеш ще има при липса на дерби мачове?

Мда, доста добра идея. И двата отбора нямат пари, и двата отбора имат по 1-2 стойностни футболисти. Ако искат да са конкурентни ... не е лоша идеята от гледна точка бизнес. Какво като шепа лумпени няма къде да ходят да викат простотии :))

Че е тъп е доказано, но в този случай до някъде е прав, или може би трябваше а каже - да се закрият. Няма отбори - няма криза... това е решението:))))))

тъп, ама много тъп - всъщност отново блести с пълния си блясък