Коментари - Гонзо: Пет точки разлика с ЦСКА е нищо | Корнер.dir.bg
назад

Гонзо: Пет точки разлика с ЦСКА е нищо

Георги Иванов-Гонзо изкара една от най-странните години, каквато може да се случи на човек във футбола. Нападател на Левски до 9 май, той получи контузия в мача с ЦСКА. Отсъства дълго време, а след смяната на треньорския екип в Левски беше назначен за спортно-технически директор. След оставката на Ратко Достанич пое сините и успя да стабилизира отбора, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Гонзо: Пет точки разлика с ЦСКА е нищо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Неандарталецът още не се е събудил да види, че до Литекс са 9 ( девет ) точки. И така е като винаги в кариерата си човекоподобният е играл само в един мач с европейски отбор - този с ЦСКА. Ама на него борбата му е с ЦСКА а не за шампионска титла. За купа на страната не говориме - там не можаха да си преброят головете при загубата от Черно море.

чт.с цска са нищо,ама 1т.с черноморец се равнява на чт.-в деректния двубои 3-0 за акулите.гонзи не прави сметки без крачмар.гпведата да забравят за шампиони в близките 10-20г.вечно от 4-7 място

Абе със такива голове като автогола на Легендата свирен за засада,и игра до гол с мускули,фалове и лакти 97 мин.т.е до победа на ЛеWCки,плащане на съдии,дузпи ит.н лесно можеш да натрупаш точки.Ама нали ви видяхме без подкрепата на съдиите оревахте орталъка и играхте всичкон друго но не и футбол-грозна работа.

При такова съдийство и отменяне на редовен гол е нормално да предприема мерки.Този път,Левски бяха потърпевши,другият път ще сте Вие. П.С. Левски пак ще е шампион !

Гонзо ще успее да вдигне отбора напролет.За шампиони е трудно да се говори сега,но ЛЕВСКИ ще бъде по-напред в класацията от цска.Това е най-успешния играч срещу червеното отборче и ще го докаже и като тренер.УСПЕХ

Затова ли смениха съдиите, щото не можете да биете с тях

Гонзо, да си жив и здрав! "Бий чорбата по главата, бий, бий, бий! Сини шампиони!

"Гонзо: Пет точки разлика с ЦСКА е нищо - ще изостанем поне с още 15"

Стани шеф на съдиите и 15 точки са нищо:):):)